Teşekkür ederimm:)Ay ben tebrik edeyim seni, tebrik ederim :)
İnsanları boşver bazen hazmedemiyorlar başarıları.
Teşekkür ederimmtebrikler:) sonucun süper
insanların tebriğini boşver yahu neden sevincin kursagında kalıyor. kimse kutlamıyorsa kendin kutla sonucunu,ödüllendir kendini
Çok çok teşekkür ederimm iyiki varsınızzzTebriikleeeeer tutsak basarilarinin devamini dileriiim kiii
Hahahah en azından teyzeniz yorum yapmış, bir tepki vermişYa aklima ne geldiben universiteden birincilikle mezun oldum. Teyzemin yorumu : aman ne olacak sanki birinci de mezun oldu sonuncu da
Fesat insanlar boyle davranir.İyi günler hanımlar,
Dün ALES sonucu açıklandı, ben iyi bekliyordum ama beklediğimden çok daha iyisi geldi.
Sonuç açıklandığında okuldaydım(final haftamız), soran insanlara söyledim.
Sanırım insanlar benden bunu beklemiyordu, çünkü derslerim iyi değil.
Hiç ummadığım insanlar sevindiğini ifade ederken, tebrik ederken, bunu gerçekten gözlerinde görebiliyorken; yakınlarım umduklarım hııı diyebildiler sadece. Hatta birinden durduk yere surat asması yedim.
İnsanların gerçekten tebrik edip etmemesi benim sonucumu değiştirmiyor elbette. Ya da iyi bir sonuç aldım diye akademik kadroya yerleşeceğim diye bir garanti yok.
Ama insan bir tebrik edilmeyi, yakın arkadaştan da bir sarılmayı beklemez mi?
Ben onların başarısında onlardan çok sevinmiştim, bir mekana gidip kutlamıştık.
Kırgınım sadece hanımlar... Sevincim bile yarım kaldı.
İnsanlar neden böyle?
kaç aldın kız:)İyi günler hanımlar,
Dün ALES sonucu açıklandı, ben iyi bekliyordum ama beklediğimden çok daha iyisi geldi.
Hiç ummadığım insanlar sevindiğini ifade ederken, tebrik ederken, bunu gerçekten gözlerinde görebiliyorken; yakınlarım umduklarım hııı diyebildiler sadece. Hatta birinden durduk yere surat asması yedim.
İnsanların gerçekten tebrik edip etmemesi benim sonucumu değiştirmiyor elbette. Ya da iyi bir sonuç aldım diye akademik kadroya yerleşeceğim diye bir garanti yok.
İnsanlar neden böyle?
İyi günler hanımlar,
İnsanlar neden böyle?
huu hakikaten çok iyi:) tebrik ederm90 aldım çok teşekkür ederimm
90kaç aldın kız:)
Hahahah en azından teyzeniz yorum yapmış, bir tepki vermişBenimkiler sadece hııı diyo
Kardeşinizi tebrik ederim, darısı banaTebrik ederim canı gönülden. Küçük kardeşime de kimse inanmamış burun kıvırmıştı biz hep arkasında olduk. Şu an öğretim görevlisi biz gurur duyuyoruz. Çekemeyenleri boşver kolaysa onlarda alsın madem
başarırsın ben azmedip çalışıp başaramayan görmedimKardeşinizi tebrik ederim, darısı banaBoşverilmiyor ki keşke başarabilsem
Kendileri sordular ben de söyledimkeşke söylemeseydiniz.
tebriği bırakın kıskançlıktan çatlamak diye bir hadiseye sebebiyet vermişsiniz.
hayrlı uğurlu olsun notunuz.
Ben yapamam deme istersen herşey olur sen inan gerisi gelir bence. 27 yaşında üniversite okumaya kalktığımda deli gözüyle baktılar bana şimdi 32 yaşında çok şükür meslek sahibiyim. Herşey inanmaktan geçerKardeşinizi tebrik ederim, darısı banaBoşverilmiyor ki keşke başarabilsem
Hedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu varhuu hakikaten çok iyi:) tebrik ederm
ne yap biliyor musun
kendi mutluluğunun tadını çıkar:) başkalarının takdir etmesine gerek yok kendin takdr edebilirsin bence müthiş iş çıkarmışsın:))
aa akademiye gelcekmişsin süper gel buralar zoor ama eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?