Tebrik Edilmemek

tebrikler:) sonucun süper
insanların tebriğini boşver yahu neden sevincin kursagında kalıyor. kimse kutlamıyorsa kendin kutla sonucunu,ödüllendir kendini
Teşekkür ederimm Ben bu Ösym sınavlarında genelde hüsrana uğradım. Bu sefer başardın, yeterince bu zamana kadar üzüldün, mutlu ol diyorum kendime. Ama yok, aniden aklıma geliyor moralim bozuluyor

Fesat insanlar boyle davranir.

kaç aldın kız:)

Tebrik ederim canı gönülden. Küçük kardeşime de kimse inanmamış burun kıvırmıştı biz hep arkasında olduk. Şu an öğretim görevlisi biz gurur duyuyoruz. Çekemeyenleri boşver kolaysa onlarda alsın madem

keşke söylemeseydiniz.
tebriği bırakın kıskançlıktan çatlamak diye bir hadiseye sebebiyet vermişsiniz.
hayrlı uğurlu olsun notunuz.

90 aldım çok teşekkür ederimm
huu hakikaten çok iyi:) tebrik ederm
ne yap biliyor musun
kendi mutluluğunun tadını çıkar:) başkalarının takdir etmesine gerek yok kendin takdr edebilirsin bence müthiş iş çıkarmışsın:))
aa akademiye gelcekmişsin süper gel buralar zoor ama eğlenceli

Kardeşinizi tebrik ederim, darısı bana Boşverilmiyor ki keşke başarabilsem

Tabi ki tebrik etmek gerekir ama bir mekana gidip kutlamak da bana saçma geldi açıkçası.. Altı üstü bir sınav..

Kardeşinizi tebrik ederim, darısı bana Boşverilmiyor ki keşke başarabilsem
Ben yapamam deme istersen herşey olur sen inan gerisi gelir bence. 27 yaşında üniversite okumaya kalktığımda deli gözüyle baktılar bana şimdi 32 yaşında çok şükür meslek sahibiyim. Herşey inanmaktan geçer

Hedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…