- 31 Ocak 2016
- 5.413
- 21.773
- 348
İyi niyetlisinİZ diyelim.Kesinlikle çok haklısınız. Aslında bana yeni yeni dank ediyor.
Mesela herhangi bir vize/final sınavından bana gelince hemen kaç aldın tutsak, kendilerine gelince devlet sırrı gibi saklıyorlar. Ben kafamda karşılaştırma bile yapmam ki. Sorunca söylüyordum. Sanırım ben cidden saf biriyim
Ah çok teşekkür ederim bu harika yorumunuz için
Kendilerine gelince aylarca susmuyorlar, ben bunu dinliyorum, tebrik ediyorum, üzerine kutlama yapıyoruz
Benim başarıma gelince tepkisiz kalınıyor nedense
Bu benim tecrübe oldu, bir daha hiçbir başarımı kimseyle paylaşmayacağım
Tebrik ederim. Bu olay universiteden mezun oldugumda esimin ailesinin tebrik etmemesini hatirlatti. Hatta umursamadilar bile. İnsan cidden uzuluyor.
Boyle zamanlarda kımın ne oldugu anlasılıyor...
Tebrık ederım :)
Teşekkürler hanımlarrTebrikleerrr
Ben de üni kazandığımda ayni tepkiyle karşılaşmıştım kıskanç anacım bunlar kıskanç
Onlar benim girdiğim sınava girmediler ki. Sanırım kendimi bileyorumTebrikler.
Bence çok bilemeyin kendinizi, bazen insan kendisi başarısız olunca üzülüyor, başkasının başarısına aynı anda sevinemiyor. Zaman verin biraz o kişilere.
Sözelden aldım. Ea 74, sayısal 70. Benim alanım sözel zaten. Çok teşekkür ederimmTebrikler canımm arkadaşların gerçek mı değil mı böyle anlıyorsun maalesef. İnsanlara başarı anlatmak pek yaramıyor. Kimseye anlatma sadece ailenle paylaş kıskançlık çok yapıyorlar sonra. Bu arada hangi bölümden aldın yani sözel sayısal ea olarak ?
Haklısınız, insanlar ales'i ygs ile karıştırıyorlar. Çok çok teşekkür ediyorummTebrik ederim çok güzel puan:) Aileniz yanınızda neden başkalarini takıyorsunuz ki. Okul arkadaşlarınız da dahilse dediğiniz tepkilere hiç takmayın. Tamamen çekememezlik.Her şey ders değil ki.Alanınız ne bilmiyorum ama ales nispeten farklı bir olay. Atıyorum fizik yapamazsınız ama matematiğiniz iyidir. Ales de matematik ve Türkçe olduğuna göre böyle yargıya düşmeleri çok yanlış. Şansınız bahtiniz açık olsun :)
Süper süpersin canım tebrik ederim başarılarının devamını dilerimSözelden aldım. Ea 74, sayısal 70. Benim alanım sözel zaten. Çok teşekkür ederimm
Çok teşekkür ederimn, daha iyi sonuçlar sizin olsun inşAllahCanım benim hayırlı olsun.. basarilarin daim olsun insallah..hiii diyenlere aldırış etmeyip yoluna bak lütfen.. onlar almış cevabını ötesi varmi..boyle günler dostu düşmanı anlamamiz icin birebir..darisi bana olsun insallah..tekrar tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?