Tebrik Edilmemek

İyi niyetlisinİZ diyelim.

Yani demek ki sizin onları sevdiğiniz gibi onlar sizi sevmiyır ben başıma böyle bir şey gelse direk soğurum yani.

Tebrik ederim. Bu olay universiteden mezun oldugumda esimin ailesinin tebrik etmemesini hatirlatti. Hatta umursamadilar bile. İnsan cidden uzuluyor.

Boyle zamanlarda kımın ne oldugu anlasılıyor...
Tebrık ederım :)

Yok canim paylas tabii ki. Sadece alacagin karsiligin beklentisini dusur.

Ben tebrik ederim seni, nolacak? :) boşver insanları, böyleler işte. Özellikle mezuniyetten sonra kimse kimsenin iyiliğini istemiyor. Falanca şu firmaya girmiş, bilmem kim şuraya yerleşmiş, o bu şu... Hep bir dedikodu ve çekememe hali niyeyse artık... Benim oda arkadaşım vardı, hiç de sevmezdim kızı, bana kötülüğü bile olmuştu ama alesten iyi bir sonuç aldığında çok sevindi ve ben bile tebrik ettim. Başkalarını boşver ya, geleceğine odaklan. Takdir özürlü bir milletiz maalesef

Tebrikleerrr

Ben de üni kazandığımda ayni tepkiyle karşılaşmıştım kıskanç anacım bunlar kıskanç

Tebrikler canımm arkadaşların gerçek mı değil mı böyle anlıyorsun maalesef. İnsanlara başarı anlatmak pek yaramıyor. Kimseye anlatma sadece ailenle paylaş kıskançlık çok yapıyorlar sonra. Bu arada hangi bölümden aldın yani sözel sayısal ea olarak ?

Tebrik ederim çok güzel puan:) Aileniz yanınızda neden başkalarini takıyorsunuz ki. Okul arkadaşlarınız da dahilse dediğiniz tepkilere hiç takmayın. Tamamen çekememezlik.Her şey ders değil ki.Alanınız ne bilmiyorum ama ales nispeten farklı bir olay. Atıyorum fizik yapamazsınız ama matematiğiniz iyidir. Ales de matematik ve Türkçe olduğuna göre böyle yargıya düşmeleri çok yanlış. Şansınız bahtiniz açık olsun :)

Hiç takmazdım eden eder etmeyen etmez yahu kıskanırlarsa kıskansınlar bu kadar buraya konu açmaya değerecek kadar bir dert değil yani başarılı olduğunuzun farkındalar ya o yetmez mi yani. Başkalarının ne düşündüğünün hareketlerini ne çok kafaya takıyoruz ben kendimi bildikten sonra takdir edilmeyi hiç beklemem gerçek yüzlerini gördüm der mesafe koyarım olur biter. Dersleriniz iyi değilse o yüzden öyle bir şey yapmış olabilirler.

Tebrikler.
Bence çok bilemeyin kendinizi, bazen insan kendisi başarısız olunca üzülüyor, başkasının başarısına aynı anda sevinemiyor. Zaman verin biraz o kişilere.

Sözelden aldım. Ea 74, sayısal 70. Benim alanım sözel zaten. Çok teşekkür ederimm

Haklısınız, insanlar ales'i ygs ile karıştırıyorlar. Çok çok teşekkür ediyorumm

Canım benim hayırlı olsun.. basarilarin daim olsun insallah..hiii diyenlere aldırış etmeyip yoluna bak lütfen.. onlar almış cevabını ötesi varmi..boyle günler dostu düşmanı anlamamiz icin birebir..darisi bana olsun insallah..tekrar tebrik ederim

Sizi tebrik etmekten kaçınan ve nahoş bir yüz ifadesi takınan insanlarla olan ilişkilerinizi sorgulayın derim. Demek ki göründükleri kadar samimi değillermiş. Ciddi kompleksleri var ki hazmedememiş ya tepkisiz kalmışlar ya da geçiştirmişler. Onlara bundan sonraki süreçte dikkat edin derim. Bu arada tebrikler :)) aldığınız puan çok iyi Başarılarınızın devamını dilerim. Allah gönlünüze göre versin.

Çok teşekkür ederimn, daha iyi sonuçlar sizin olsun inşAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…