- 14 Mart 2008
- 6.069
- 5.238
- 723
bizim de öyleydi canımHedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu var
Ben yapamam deme istersen herşey olur sen inan gerisi gelir bence. 27 yaşında üniversite okumaya kalktığımda deli gözüyle baktılar bana şimdi 32 yaşında çok şükür meslek sahibiyim. Herşey inanmaktan geçer
Çok tatlısınız çok teşekkür ederimmKıskanmışlar seni boşver sen onları..
Canı gönülden tebrik ederim seni
Takdir edilecek bir başarı elde etmişsin..
Bundan sonra ki tüm hayatında da başarılarının devamını dilerim.
Bu yaz dil kursuna gideceğim işte. Yeterki olsun da şehir fark etmezbizim de öyleydi canım
herkes o stresi bi yaşıyor
kaç tane denemen lazım şehir şehir gez
çoğu torpilden olmayacak ama kısmetinse emin ol birinden biri oluyor
hayır daha çok çalışHanımlar bu beni üzenlere tavır almalı mıyım sizce?
Zamanla olur canım insan öğreniyor insanları takmamayıİnanmak ve insanları umursamamak. Ama ne bileyim insan bekliyor işte. Bir daha planlarımı ya da başarımı söylemeyeceğim kimseye
Hahah pekiihayır daha çok çalış
başarılarınla daha da çatlat aksine
Çok teşekkür ederimmYGS sonuçları açıklandığında aynısını yaşamıştımTebrik ederim seni :)
Ah çok teşekkür ederim bu harika yorumunuz içinTebrik ederim, yolun guzel olsun. Daha da guzellerini gor insallah :)
Ozellikle cok yakinlarin yapmaz mi bir de. Kendilerinden sogutuyor sadece.
Kendilerin de en ufak gereksiz birseyi ballandira balkandira anlatirlar ama senin mutlulugunu paylasmazlar.
Bu tavirlarinin tek sebebi; kendileri yap(a)miyor bu yuzden baskasinin yapmasini da hazmedemiyor. Buna gercekten inaniyorum artik.
Bir sure sonra artik ya tamam mutlulugumu paylasmasinlar yeterki çomak sokmasinlar diyorsun. Ben bu reddedeyim artik.
Bir laf var "hic dusmanin yoksa, hayatta hic basarili olmamissin demektir." Sen basarilisin. Insanlar seni hazmedemezken sen basari merdivenlerini teker teker cik. Bizi kurtaracak bu. Digerleri senin nasil olsa gerinde kalacak. O yuzden canini sıkma hic, degmezler.
Tebrik ederim. Çok iyi puan. Derslerim kötü demişsiniz ortalamanız nasıl? Yüksek lisans başvurularında çok belirleyici oluyor.Hedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu var
Ortalamam 2.90-3.10 arasında değişiyor. Şimdi bu mu kötü diyebilirsiniz, ancak bölümüm kolay notlar şişirilmiş ve diğerlerininki 3.60 civarıTebrik ederim. Çok iyi puan. Derslerim kötü demişsiniz ortalamanız nasıl? Yüksek lisans başvurularında çok belirleyici oluyor.
Benim ortalamam da öyleydi. Kendi okulumda değil ama başvurduğum ildeki okulda notlar çok şişirmeydi, 3.50 den aşağısı başvurmamıştı bir ben vardım. Ben de ales sayesinde mülakata girecek ortalamayı yakaladım. Çok kötü değil ortalaman ben 2.50 aşağısı falan sanmıştım. Bundan sonra bahsi geçen arkadaşlarınızla not vs. Durumlarını paylaşmamanızı tavsiye ederim. Bol şans...Ortalamam 2-90-3.10 arasında değişiyor. Şimdi bu mu kötü diyebilirsiniz, ancak bölümüm kolay notlar şişirilmiş ve diğerlerininki 3.60 civarı
Kesinlikle çok haklısınız. Aslında bana yeni yeni dank ediyor.Benim ortalamam da öyleydi. Kendi okulumda değil ama başvurduğum ildeki okulda notlar çok şişirmeydi, 3.50 den aşağısı başvurmamıştı bir ben vardım. Ben de ales sayesinde mülakata girecek ortalamayı yakaladım. Çok kötü değil ortalaman ben 2.50 aşağısı falan sanmıştım. Bundan sonra bahsi geçen arkadaşlarınızla not vs. Durumlarını paylaşmamanızı tavsiye ederim. Bol şans...
Teşekkür ederimm akşam kendime pasta alıcamAy biz tebrik ederiz. Başkasına ihtiyacın mı var . Tebrikleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?