Tebrik Edilmemek

Kıskanmışlar seni boşver sen onları..
Canı gönülden tebrik ederim seni

Takdir edilecek bir başarı elde etmişsin..
Bundan sonra ki tüm hayatında da başarılarının devamını dilerim.

Hedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu var
bizim de öyleydi canım
herkes o stresi bi yaşıyor
kaç tane denemen lazım şehir şehir gez
çoğu torpilden olmayacak ama kısmetinse emin ol birinden biri oluyor

İnanmak ve insanları umursamamak. Ama ne bileyim insan bekliyor işte. Bir daha planlarımı ya da başarımı söylemeyeceğim kimseye

Tebrik ederim, yolun guzel olsun. Daha da guzellerini gor insallah :)

Ozellikle cok yakinlarin yapmaz mi bir de. Kendilerinden sogutuyor sadece.

Kendilerin de en ufak gereksiz birseyi ballandira balkandira anlatirlar ama senin mutlulugunu paylasmazlar.

Bu tavirlarinin tek sebebi; kendileri yap(a)miyor bu yuzden baskasinin yapmasini da hazmedemiyor. Buna gercekten inaniyorum artik.

Bir sure sonra artik ya tamam mutlulugumu paylasmasinlar yeterki çomak sokmasinlar diyorsun. Ben bu reddedeyim artik.

Bir laf var "hic dusmanin yoksa, hayatta hic basarili olmamissin demektir." Sen basarilisin. Insanlar seni hazmedemezken sen basari merdivenlerini teker teker cik. Bizi kurtaracak bu. Digerleri senin nasil olsa gerinde kalacak. O yuzden canini sıkma hic, degmezler.

Ah çok teşekkür ederim bu harika yorumunuz için
Kendilerine gelince aylarca susmuyorlar, ben bunu dinliyorum, tebrik ediyorum, üzerine kutlama yapıyoruz
Benim başarıma gelince tepkisiz kalınıyor nedense
Bu benim tecrübe oldu, bir daha hiçbir başarımı kimseyle paylaşmayacağım

Hedef akademi ama hiç belli olmaz ki. Mulakattan geçemeyebilirim, daha dil mevzusu var
Tebrik ederim. Çok iyi puan. Derslerim kötü demişsiniz ortalamanız nasıl? Yüksek lisans başvurularında çok belirleyici oluyor.

Tebrik ederim. Çok iyi puan. Derslerim kötü demişsiniz ortalamanız nasıl? Yüksek lisans başvurularında çok belirleyici oluyor.
Ortalamam 2.90-3.10 arasında değişiyor. Şimdi bu mu kötü diyebilirsiniz, ancak bölümüm kolay notlar şişirilmiş ve diğerlerininki 3.60 civarı

Son düzenleme:
Ortalamam 2-90-3.10 arasında değişiyor. Şimdi bu mu kötü diyebilirsiniz, ancak bölümüm kolay notlar şişirilmiş ve diğerlerininki 3.60 civarı
Benim ortalamam da öyleydi. Kendi okulumda değil ama başvurduğum ildeki okulda notlar çok şişirmeydi, 3.50 den aşağısı başvurmamıştı bir ben vardım. Ben de ales sayesinde mülakata girecek ortalamayı yakaladım. Çok kötü değil ortalaman ben 2.50 aşağısı falan sanmıştım. Bundan sonra bahsi geçen arkadaşlarınızla not vs. Durumlarını paylaşmamanızı tavsiye ederim. Bol şans...

Ay biz tebrik ederiz. Başkasına ihtiyacın mı var . Tebrikleeerrr

Kesinlikle çok haklısınız. Aslında bana yeni yeni dank ediyor.
Mesela herhangi bir vize/final sınavından bana gelince hemen kaç aldın tutsak, kendilerine gelince devlet sırrı gibi saklıyorlar. Ben kafamda karşılaştırma bile yapmam ki. Sorunca söylüyordum. Sanırım ben cidden saf biriyim

tebrikler :) başarılarınız daim olsun
kıskanç insan çok etrafta takmayın tabi insan kırılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…