- 18 Eylül 2015
- 2.420
- 4.616
- 133
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gördük gerçek yüzlerini artık görüşmeyiz o rezillerle eşiğimden öteye adımlarını atamazlarespiri ciddi farketmez. o tarz belaltı muhabbetleri sevmem. bence ailecek görüşülecek insanlar değilmiş. isteyen görüşsün
aynen usagıcım boşver canım. böylesi olmasa da olur hayatındagördük gerçek yüzlerini artık görüşmeyiz o rezillerle eşiğimden öteye adımlarını atamazlar
aman aman laracım benden ırak cehenneme kürekaynen usagıcım boşver canım. böylesi olmasa da olur hayatında
Aynen canım ya bi de tepki gösterenler oldu sen kadınsın nasıl erkekle kavga tartışırsın diye ya bi kadın olarak kendime sevdiklerime ve hemcinslerime bunu reva gorene sessiz kalmadım diye okuduklarıma bak benim gibi düşünen ve destek veren arkadaşlarımı tenzih ediyorum konuya inanmayanlara değinmiyorum bile ama kızamıyorumda inanmayanlara bu site ne konular be üyeler gördüBu espriyi direk tecavüz konusunda yapmasa kötü bi durum için bu tabiri kullansa, dersin ki hadi misafir.. onda bile ben şu örneği kullanmayın esprilerde hiç şık durmuyor derdim, hep dediğim gibi, duramazdım. Ama adam devam ediyor. Kadın "saf mısın?" diyor. Hadi kadın espri yaptı kocam saf mısın anlamadın mı, demek istemiş olsa adamın sonradan söyledikleri ne oluyor?
Burada misafir taraf gelip buraya konu açsaydı kovulduk diye, yine ev sahibinin eline sağlık derdim. Bel altı espriyi bile kaldırsak tecavüz esprilerini kaldırmamalıyız, sırf espri bile olsa.
Ayrıca kadın olarak uyarmasını doğru bulmayanlar olmuş. Mevzu kadınla ilgili, kadına şiddeti tacizi normalleştiren ve kendi bir halt biliyormuş gibi kadının aldığı zavke dair ahkam kesen bir erkek var ortada. elbette önce kadın uyaracak. Bu densizler alıştı her haltı yiyip her haltı söyleyip kadının gık çıkarmasına. Kadının aldığı zevke kadar kadına dair herşeyi kendi kontrol alanında görüyorlar. İşte bu yüzden asıl ev sahibi kadının tepkisi önemli. Koca da destek çıkınca böyle mis gibi oluyor, o adamın iki yandan haddi iyice bildirilmiş oluyor.
Duruma öyle sinirlendim ki tekrar tekrar yazıyorum.
Tekrar ağzınıza saglık usagı ..
Aynen canım ya bi de tepki gösterenler oldu sen kadınsın nasıl erkekle kavga tartışırsın diye ya bi kadın olarak kendime sevdiklerime ve hemcinslerime bunu reva gorene sessiz kalmadım diye okuduklarıma bak benim gibi düşünen ve destek veren arkadaşlarımı tenzih ediyorum konuya inanmayanlara değinmiyorum bile ama kızamıyorumda inanmayanlara bu site ne konular be üyeler gördü
Misafire öyle denir mi diyenler de olmuş, öyle misafire ne denir başka? Üstüne halının üstüne .çsa 'Misafirdir ayıptır laf edilmez' diyeceksiniz. Mini etek giyen tecavüzü hakeder zihniyetine çıkıyor sizin 'Öyle film açarsan böyle şaka gelir' söyleminiz. Valla ayıp yani bu memleket şu rezillikleri de mi görecekti..
Kendi ailemden biri dese de kavga çıkardı ki. Konu sahibi çok haklı, eşinin arka çıkması daha da iyi. Karı koca tecavüz fantezilerinde başarılar onlara.Insanlar misafir olayini fazla abartiyor. Degil misafir, insanin annesi babasi olsa yanlisa yanlis demeli...
Misafire öyle denir mi diyenler de olmuş, öyle misafire ne denir başka? Üstüne halının üstüne .çsa 'Misafirdir ayıptır laf edilmez' diyeceksiniz. Mini etek giyen tecavüzü hakeder zihniyetine çıkıyor sizin 'Öyle film açarsan böyle şaka gelir' söyleminiz. Valla ayıp yani bu memleket şu rezillikleri de mi görecekti..
Oh iyi yapmıssınız söz meclisten dısarı ne demek terbiyesiz adam yaarkadaşlar üstünden bi gece geçmesine rağmen düşündükçe hala sinirlerim zıplıyo dün akşam misafirlerimiz vardı mahalleden yaşıtlarımız olan evli bi çift eşimin akrabaları hatta adamla çocukluk arkadaşıymış ,neyse geldiler çay sohbet muhabbet derken bunlar film hadi film izleyelim dediler adını hatırlamıyorum şimdi sinirden nasıl nevrim döndüyse artık ismini cismini hatırlamıyorum film kadınla bi erkeğin arkadaşlığını konu almış kadın arkadaş olarak görüyo adamı ama adamın niyet bozuk neyse velhasılı kelam filmde tecavüz sahnesi gibi bişey oluyo yani adam kadının üstüne yürüyo ama kameranın açısı değişiyo sonra sadece kadının çığlıkları var olayda bundan sonra patlak veriyo zaten eşimin çocukluk arkadaşı olan adam ,
amma çığlık bastın be tecavüz kaçınılmazsa zevk almasını bileceksin dedi tabi ben şokne diyosun ya sen dedim böyle bi durumdan zevk alınır mı bi kadının başına gelebilecek en kötü olay , sen de baya safmışsın usagi dedi karısı ben daha büyük şok geçirdim
ya bi kadın bunu nasıl söyler hemcinsine nasıl reva görür bende kadına ha başına gelse zevk alacaksın yani dedim öyle ya düşmez kalkmaz bi allah kocası bu lafımı duyunca ne diyosun usagi doğru konuş dedi eşimde o arada lafa girdi asıl diz doğru konuşun sizin ananız bacınız yokmuş gibi konuşuyosunuz eşine denmesine dayanamadın ama dedi adam bu kez sözüm meclisten dışarı diye kıvırıyo bu sefer ben resmen patladım tabi dedim karınıza ananıza vs kimse bakamaz ama başka kadınlara bakabilirsiniz onlara tacizi tecavüzü her türlü zulmü reva görürsünüz bugün bu yüzden hala kadın cinayetleri durmak bilmiyo sizin gibi hastalıklı beyinler yüzünden dedim eşim çıkın gidin artık dedi evimden ben seni böyle bilmezdim dedi kadında kocasına hadi gidelim buranın havası bozuldu dedi sizin hastalıklı beyinleriniz bozdu dedim siz gidince düzelir
ay kızlar çıldırttılar beni resmen ne olacak hal böyle hastalıklı beyinler yüzünden yurdum kadını huzur bulamayacak mı şu an hala sinirden köpürmüş haldeyim düşündükçe bi yazım da falan hatam olursa gözmezden gelin olur mu