Tecavüz

Ama biraz tuhaf ya hem konuları silmiş sonra konular geri gelmiş sanırım, aynı kişiden bahsediyor gibi geldi bana da.
Yani olabilir bence iki seçenek de mümkün. Ama sevgilisi konusunda yalan söylüyor bile olsa gerçekten kendi rızası dışında ilişkiye zorlandıysa her şekilde şikayetçi olması gerek

Yani, tecavüzden kastı "seviştikten sonra evlenmem seninle dedi" ise çok farklı bir olay.

Aslında şu da var, tedavi görüyorum heyet raporum var diyor. Aklı başında her doktor tecavüzü ihbar eder, kişi hakkında suç duyurusunda bulunurdu.
Bekareti gittiği için ve adam evlenmem dediği için destek alıyor olabilir.

Konu sahibine nedense inanmadım.
Allahtan adam mafya babası değilmiş.
Kapıya adam diker elinden kurtulamazdın.
Tövbe tövbe.
Dalga geçmek içinde yazmıyorum ama bu konu inandırıcı gelmedi bana.
Şu bekaret dediğin nedir arkadas dünya genetal bölgedeki zarda dönüyor, atom orda parçalanıyor sanki.
Yaşadın tamam bak önüne ne adamlar valla adam gibi adam.

Polise başvurun. O size gerekli açıklamayı yapacaktır. Sevgiliniz bile olsa zorla ilişkiye girdiyse bu tecavüzdür. Susmayın,korkmayın.

Askerlere karsi bir zaaf soz konusu sanirim.. boyle bir durum var ve uzerinden 4 ay gecmesine ragmen sikayet edilemiyor ilginc.. sorusturma sebebi ile mesnetsiz yasam tarzi askeriyeden uzaklastirma alirdi en basitinden.. orasi dingonun ahiri degildir ozel yasamindan da sorumlu tutulursun.

Ban yemiş, fake üye mi bilmiyorum ama bazı kızların beni kullandı dediği olay eşittir "Evleniriz dedi ben de isteyerek birlikte oldum" oluyor. Yani evet kandırılmış ama bu tecavüz sayılmıyor, üzgünüm. Tecavüzün tanımını yapalım:

Tecavüz, bir kişi ile, güç ya da şiddet kullanarak, rızası dışında cinsel ilişki kurmaktır. Tecavüzün cinsel dürtüler ile ortaya çıkması nadirdir; şehvetle değil öfke, saldırganlık, hakimiyet kurma duyguları ile ilişkilidir. Tecavüz bir adli suçtur.

Zamanında isteyerek birlikte olduğun insanı sırf kendi istediğin sonuca varılmadı diye tecavüzle suçlamak çok adicedir. Daha yeni haberlere konu olan bir olay var hatta. Reşit olmayan kızımız, biri/birileriyle isteyerek birliktelik yaşıyor, hamile olduğu ortaya çıkınca kendisinden hoşlanan başka bir çocuğun ona tecavüz ettiğini ileri sürüyor ve kızın babası gidip o çocuğu öldürüyor. Bebeğin babasının öldürülen çocuk olmadığı ortaya çıktığı gibi işin içinde tecavüz olmadığı, kızın kendi yaşıtıyla bile isteye birlikte olduğu ortaya çıkıyor. Bu da haberin linki:

https://www.sozcu.com.tr/2018/gunde...edi-olduruldu-bebegin-babasi-cikmadi-2286060/

O yüzden bu konunun gerçekçiliğinden emin olamıyorum. Maalesef böyle kötü niyetli kullanan insanlar olduğu için her zaman kadının beyanı esas alınmamalı. Cinsiyetçilik değil, adalet gözetiyorum.

zorla oldu bu kişiyle evlilik düşündüğü için tanıştırıldım ama ben istemedim evlenmeyi...
Zorla oldu
Evlilik istemedim
Tecavüze uğradım
Yanına doğuya gitmiştim
Vs vs
Hep bi tutarsızlık
Önceki actigin konularda da ben öğretmenim evleneceğim kişi rütbeli asker demissin konuların var evlilik dusuncen var ama ben evlilik vs istemedim diyosun
Önce bi kendini sorgula canım madem istemedin doğuda ne işin var ailen bu tarafta
Benim de eşim uzman çavuş o da bu konudan şikayetçi kaç kişiden duyuyorum der kızla birlikte oldum hamile kalmismi acaba
Dikkat ediyorum dedi hep korumamış kuz başıma aldım belayı
Ortam da konuşuluyor diyor
Sadece bi mesleğe bağlamamalı bu her kesim de var kadin olarak biz kendimize dikat edicez
Inanmayin hiç p..çlere ahlaksizlara
Olan olmuş zaten kendini yıpratma üzme
Kesinlikle kınama vs değil benim ki sadece çok üzülüyorum böyle durumlarda

Aynı gün rapor alabilseydiniz işiniz baya kolaylaşırdı. Ama geç değil hala şikayet edebilirsiniz. O pisliğin yaptığı yanına kar kalmamalı.

Lütfen düzenli olarak psikiyatriye gidin. Çok geçmiş olsun.

Evlenmek üzere olduğunuz kişi vardı askeriyeden o Noldu ki? Büyük ihtimal bulduğunuz kişilerin memleketlerinde veya farklı şehirlerde sevdikleri var ve sizi kolay lokma görüp her seferinde kandırıyorlar.Rütbeli biri de silahını kullanır mı bu iş için o da meçhul.Dikkat edin bir dahakine çünkü benim bir arkadaşımın da başına geldi o olay.Nişanlısı başka şehirde olan bir polis tarafından kandırılmaya çalışıldı,arkadaşım da doğuda öğretmendi aynı şekilde ve şükür kurtuldu.Çünkü tüm teşkilata şu öğretmenle görüştüm veya şu kişiyle görüştüm diyerek abartılı şeyler anlatıp hava atıyorlarmış bir de.

Kanim dondu resmen. Yasi kac olursa olsun bazi insanlarin yatacak yeri yok.

O
O kişi bu kişi sanırım anladigim kadariyla

Olayın üzerinden 6 ay geçerse şikayet hakkınızı kaybedersiniz bir an önce hukuki işlem başlatın

Askeriye polislik tarzı işlerde bu olayların affı yok.Karşı taraf isteyerek birlikte olduk diyecek bunun aksini kanıtlayacak birseyiniz yoksa bilmiyorum bu davadan bir sonuç çıkar mı çünkü yaşınız reşit.
Aksini düşünelim bir kız asker olan bir erkekle görüşmek istiyor erkek kabul etmiyor sonra kız tecavüz etti bana diyor .Şimdi bu durumda nasilki o askerin isten atılması haksizliksa mahkemede bu boyutta değerlendirecektir.Onun için olay sonrası bunu yaptığına dair kabullenilmiş bir mesajı bile yeterli ama sadece sizin ifadenizle dediğim gibi olumlu bir sonuç olmaz sizin için mahkemenin kararı.

yapilan muayenelerde zorlanmadan kaynakli yirtilmalari falan gorebilirler sanirim hala

benim avukat arkadaşım istismar ve tecavüz davalarına ücretsiz bakıyordu böyle avukatları araştırsanız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…