TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Konu Sosyoloji bölümü öğrencilerinin güya enseste bakış açılarını ölçmek için açılmış, konu sahibi açıklama yapmış. Yine inandırıcı gelmedi emniyet deyince korkulmuş gibi ama gerçekse hocalarının adını istedim bir mail atayım. Araştırma yöntemleri ve etik konulardan bihaber öğrenciler, yazık.

Rezil insanlar burda bu kadar kadın var içimiz yandı be siz ne biçim insansınız dalga geçtiniz bizimle resmen birde Allaha havale edecekmiş sizin gibiler yüzünden gerçekten yardıma ihtiyacı olanlara inanmıyoruz sahtekarlar sizi burada ki kadınların hakkına girdiniz bizde sizi Allaha havale ediyoruz

Site kurallarına aykırıysa şikayet edilsin sahte içerik. Babasından çocuğu olan kızların haberini de okudum. ÇOCUK BABA ANNE farketmez. Tecavüzcü şikayet edilmeli bunun alternatifi olamaz ya. Gerek yok konu açılmasına.

O zaman ben de rızam olmadan böyle bir konuda denek olarak kullanıldığım için şikayetçi olacağım bilginiz olsun

niye biz deney hayvani miyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…