TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Diger cocuklarinizi almadinizmi yaniniza?
Hic onlar icin endiselenmiyormusunuz?
Diyelimki dogru,ne yapmayi dusunuyorsunuz?
Cok korkunc bir sey bu!
Esinize nasil bir aciklama yaptiniz peki?
Allahim ne kadar zor bir durum yarabbim!

Biz de seni Allah'a havale ediyoruz.

Bu gerçekse Allah yardımcın olsun.Okurken bile gözlerim karardı bayılacaktım!! Ne yapabilirsiniz ki ihbar edin. Ama eşinizin tutumu ne olur ?? Kimsenin başıda belaya girmese oğlunda cezasını cezaevinde çekse en doğrusu!! Ama felaket bu felaket.. Gerçekten doğruysa Allah kolaylık versin ömür boyunca bu travmayı atlatamazdım herhalde ben olsam..

hee
babannemin de biyigi olaydı dedem olurdu
halamin da sakalı olaydı amcam olurdu

tüm bu yazdıkların gerçek olsaydı bu üslupla bu sogukkanlilikla klavyenin başına geçip yazamazdin
kahrolan bitik bir anne feryadi olurdu anlatiminda
ama senin anlatımın ve nickinde ergenlik kokuyor buram buram
ve cok üzüldüm senin için
şöyle ki bir 10 15 sene sonra iğrenç cinsel munasebetlerin için girecek potansiyele sahipsin

Ozman açıkla sende hasta mı çocuk? Sende taktir edersinki insan okuyunca bi şaşırıyo inanmak istemiyor. Kendimi senin yerine koyamıyorum bile ben öyle korkunç ki ozman kocana söyle polise gidemiyosan

Neden gidemiyormuşsunuz polise?
Olayın farkına varın bir! Kendi öz annesine tecavüz eden bir adam bu.
Evlat bile diyemiyorum diyorsunuz, yarın öbür gün bir başkasının daha canını yaksa, bir çocuğa musallat olsa, birilerinin kızını, eşini, annesini daha yaralasa sustuğunuz için siz de suçlu olacaksınız.

Şu halde susup oturursanız esas siz Allaha havaleliksiniz!

Bencede polise veremez insan cinayet çıkar ev darmadağın olur belki ama başka türlü birşeyle onu evden uzaklaştırmalısınız. Kız kardeşleri varsa evde onlarada aynı şeyi yapabilir. Atın o pisliği evinizi koruyun

annesinin dizinin üstünü görmüşse tahrik olmuştur...
konu gerçekse diğer çocuklar nerde? onlara da tecavüz etmiyordur umarım.

Bunu yapmanızı isteyen hocanızın adını bana özel mesajla bildirir misiniz?

Ben de yaşadığımız şehrin bi köyünde böyle bi olay duydum , ama o çocuk uyusturucu madde kullanıyormuş, annesine o kötülüğü yapınca kadın intihar etti, Allah kimseye böyle kötü kader yazmasın ama en iyisi şikayet etmek sanırım, çünkü yapan bi daha yapar Allah korusun, başkasına da yapar, dünyanın çivisi çıkmış, Allah kahretsin böylelerini

Sen de sosyolog olacaksın he

Rapor alındıktan sonra karakoldayken baba çocuğa bir şey yapamaz. Tecavüzcü tutuklu yargılanmalı. Babayı tutmak içinde aile bir araya gelebilir. Elini kolunu sallayarak gezecek mi bu çocuk? Yapmayın Allah aşkına.

Biz de üniversiteli olduk, araştırma yaptık.

O hocanız size etik dersi verdi mi acaba?

Katılımcılardan onay almanız gerektiğinin altını çize çize, kafanıza vura vura anlatırlardı bizim zamanımızda.

Etik olmayan çalışma sonuçlarının üstü çizilirdi.

Yeni tip üniversiteler böyle demek ki.

Bu konuyla da ilgili bir şikayette bulunulamaz mı ya? Sahte içerik olduğu için? Kazen

Yuh ne diyecektik aferin iyi yapmış mı diyecektik
Ne saçma işler yapıyorsunuz ya.

böyle bişey yapana kadar , adam akıllı konu açsaydınız, burda herkes size yardımcı olurdu :) aferin size.

Konunun gerçek olduğunu varsayarsak size tavsiyem polise gidin, rezil olurum bilmem ne bunları geç. Bu çocuk tecavüzcü sapığın tekiyse eğer bu eylemi fırsatını bulduğunda her zaman her yerde gösterecektir.
Konunun fake olduğunu varsayarak cevap yazarsam eğer dikkat çekmeye çalışıyorsan başarmışsın ne diyeyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…