TECAVÜZE UĞRADIM NASIL ANLATACAĞIMI BİLMİYORUM

Konu silmek yasak, yönetici içeriği geri getirecek.

Ver adresini telefonunu dedim ya sana daha ne diyelim konu sahibi eğer gerçekten çare arıyorsan polise ihbar edeceğim senin cesaretin yoksa o cesaret bende var

45 yaşında bilmem kaç çocuk anası böyle nick mı alır ... Yürü git başka yerde eğlen

Derhal git sikayet et pisligi.ona evdemi diger kardesleri de guvenilmez umarim burayi okuyan yetkililer vardir geregini yaparlar

o pislik dediği yapmış işte o yüzden öyle, diyor.

Ben 2 kere konuyu yanlış anladığımı ve konu sahibinden bu yüzden özür dilediğimi belirttim.

Fakat insanın bir kere ayağı takılmaya görsün önüne gelen ne deliliği mi koydu ne aptallığı mı (smilelarla)?

Şimdi konu kapanana kadar yanlış anladığım ve özrümü dilediğim bu konu önüme çıkıp duracak. Her neyse bu son açıklamam olsun..

Yanlış anladığım konu da gerçeğini kavradığım konuda birbirinden iğrenç.

Konu sahibi arkadaş eğer gerçekten konun gerçekse biz sana ne yapabiliriz ki? Bunu gerekli yerlere başvurarak ancak çözebilirsin. Anlattıkların sahte olmasını isteyeceğimiz ve umacağımız kadar inanılmaz ve tahammül edilmez. Allah yardımcın olsun..

İnanasım gelmedi. Tabi bu hayatta her türlü olaylar olabiliyor ama seninki inandırıcı gelemedi.bana oğlum tecavüz etti diyosun ötesi var mı? buraya yazıyosunda polise gitmek aklına gelmiyor. Umarım gerçek değildir ki öyle çünkü rahat bir şekilde buraya yazmazsın şikayetçi olmak varken.

Emniyete şikayet edilsin falan dedik ondan silmiştir.

Yazdıklarım önceki sayfalarda alıntı ile yazıyor zaten silmek bişeyi değiştirmez
Ben sadece içimde bulunduğum çaresizliğin ve kimseye anlatamamamın sebebi ile buraya yazıp yardım bekledim
Ama herkes sadece doğru mu gerçek mi bunu tartışıp durmanın derdine düştü allaha havale ediyorum sadece
Polise ver diyenlerinizde olmuş biraz empati yapmayı denedinizmi hiç?
aynı durumda siz olsaydınız polise gidebilir miydiniz
eğer beni anlamamakta hala ısrar ediyorsanız allaha havale ediyorum sizi

tekrar soyluyorum bence çoğu konuda sosyoloji okuyan birilerinin tezlerine yardım ediyoruz bilmeden

Valla böyle tezine veri toplamaya çalışıyorsa hiç etik dersi falan görmemiş demektir, yazdığı tezin de eğitimin de gram faydası yok.

Hanımefendi size yardımcı olmaya çalışanlarda var burda.Rabbim kimseye böyle şeyler yaşatmasın ama bu dünya bir sınav yeri her an herşey gelebilir başımıza.Lütfen sorduklarımıza cevap verin

Tamam biz ihbar edeceğiz o zaman.

Polis sizi bulur yardımcı olur merak etmeyin

Ne yapılacak başka? Buraya suç içeren bir konu açmışsınız zaten yönetim de ihbar edecek gerçek bir konuysa. Sahteyseniz de siz ihbar edileceksiniz. Bunun sorumluluğunu kimse alamaz, en kallavisinden suç bu.

Çocuğunuz olması tecavüzcü olduğunu değiştirmez. Anasına yapan yarın başkasına hiç çekinmeden yapar. Çocuğunuzda olsa şikayet edeceksiniz. Empati yaptım anında ederdim benim çocuğum olsa. Bende bu iç rahatlığıyla diğer kızları tehlikeye atabiliyorsanız sizi Allah'a havale ediyorum. Sapkın oğlunuzu bağrınıza basmaya devam edin. Kabul edilebilir yanı yok çünkü.

Ha konu gerçek değil orası apayrı. Acıtasyon yapacağınız bir durum yok o sebeple yazdım. Şikayet edeceksiniz Lamı cimi yok.

Tamm da kardeşim niye susuyorsun sen defalarca daha tecavüze uğramak için mi he senin utanacak bir şeyin yok hatayı hatayla susarak kapatıyorsun anlıyormusun bize ver adresini sen ihbar etme ben edeceğim ya Allah aşkına susma SUSMAAAAAAAAA

ay ne guzel ya.. sıkışınca allaha havale edin zaten. yazarsan , polise gidemem çünkü..... kız kardesimin evindeyim çünkü.............. , oglum saglıklı / saglıksız çünkü................
bizimle konusursanız ancak belkı yardımcı oluruz.
Ne bekliyordunuz boyle bi olay hergun herkesın karsılastıgı bır olay mı ki hemen cozum odaklı davransın. Durun bi şoku atlatalım yahu!... hemen allaha havale. tövbe yarabbim ya.

Hanımefendi bende bir anneyim. Empati kuruyorum da korkunç birşey tabi ama kesinlikle ceza cekmesini isterdim. Bugün sana yarın başkasına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…