- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Erkek arkadaşım tarafından bende tecavüze ugradim.... Cok kötü bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bi sure atlatamadim intihar bile düşündüm ... İlk başta benim hatam ewlencem senle dedi sonraları banane ben bisey yapmadım sen zaten kız değildin o adet kaniydi vs şeyler söyledi yerin dibine girip girip çıktım... Ailemin yüzüne bakamaz hale gelmistim sonra eşim çıktı karşıma onada Anlatamadım durumu hala bilmiyo yüzüne bakamiyorum eşime yaklasamiorum bile hep oan gelio gozumun önüne gizli gizli ağlıyorum Rabbim affeder inşaallah beni
Allah korusun gercekten cok zor bi durum... anlamadıgım esinizle hic birlikte olmadınız mı özel bir soru ama
Oluyorum hala ilk gece kandırdım onu istemeyerek
e sonra illaki geçti adetinAdetime denk gelmişti
Erkek arkadaşım tarafından bende tecavüze ugradim.... Cok kötü bi durum Rabbim kimseye yaşatmasın bi sure atlatamadim intihar bile düşündüm ... İlk başta benim hatam ewlencem senle dedi sonraları banane ben bisey yapmadım sen zaten kız değildin o adet kaniydi vs şeyler söyledi yerin dibine girip girip çıktım... Ailemin yüzüne bakamaz hale gelmistim sonra eşim çıktı karşıma onada Anlatamadım durumu hala bilmiyo yüzüne bakamiyorum eşime yaklasamiorum bile hep oan gelio gozumun önüne gizli gizli ağlıyorum Rabbim affeder inşaallah beni
namusunu kaybediyor insan o kadar kötü kii.
allah kızlarimizi korusun bekaretini evlenince kocasina saklasin....
senin affedilecek neyin varki elinde olmayan bişey yaşamışsın bu seninle allah arasında kimseye anlatmak zorunda değilsin bence..
Ne bilim kızımı eşimi haketmedigimi düşünüyorum eşimden gizli gizli ağlıyorum her gece
ya bişey dicem.Adet günümde birlikte olduk
ya bişey dicem.
evlenmişsin kocan seni nasıl kabul etti o zaman??
nasıl oldu bu işler?
Bence böyle düşünme ne insanlar var kucaktan kucağa atlıyor umurlarında biliyor olmuyor.
haberi yokken o kızlık zarı nerden çikti nerden geldi???? onu söle.Kocamin haberi yok diyorummmmm
Suan burdakiler bana kötü gözle bakıyor bi sen iyi bi şekilde konustun benimle
Hemde çok utanıyorum onun karşısına nasıl cikicam bilmiyorumSen kendini bildikten sonra gerisi önemli değil boşver allah bilsin. Allahtan utanacak insan.
Hemde çok utanıyorum onun karşısına nasıl cikicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?