- 12 Ağustos 2014
- 318
- 68
- 43
- 32
Senin suçun değil ki sonuçta allah büyük kendi hatan varsada tövbe edeceksin bu kadar. Ama tecavüzde senin niye suçun olsun.
Acaba diyorum ona o fırsatı ben mi verdim
Onu bilemem onu sen bilirsin. Kendi vicdanınla senin aranda.
Tecavüzcünün ahiretinide düşünürmüşşş..Böyle konuların açılmasını doğru bulmuyorum.Her şey bu kadar alenen konuşulmamalı.Ayrıca insanın bir günahı varsa da bunu saklaması gerekiyor ki ahiret günü aleyhine şahidi artmasın.
Ne demek istiyorsunuz? Tecavüze uğramak tecavüz edilen insanın suçu mu?Böyle konuların açılmasını doğru bulmuyorum.Her şey bu kadar alenen konuşulmamalı.Ayrıca insanın bir günahı varsa da bunu saklaması gerekiyor ki ahiret günü aleyhine şahidi artmasın.
konuya yalnızca tecavüz mağduru insanlar mı yazmış?dediğimi anlamadan gereksiz yorumlara girmeyinNe demek istiyorsunuz? Tecavüze uğramak tecavüz edilen insanın suçu mu?
o zaman daha açıklayıcı yazabilrisiniz...bizde gereksiz yorumlra girmeyizkonuya yalnızca tecavüz mağduru insanlar mı yazmış?dediğimi anlamadan gereksiz yorumlara girmeyin
valla kusura bakmayın da tecavüz çok ağır bi itham. taciz olabilir belki 10 kadından 9u tacize maruz kaldı bende dahil olmak üzere. alt kat komşumuz yaşlı bi amcaydı çok samimiydik ailece. 2 günlük bir geziye gittiğimizde beni taciz etti küçüktüm kimseye anlatamadım. eve yemek servis eden motorlular var ya onlardan biri zorla rahatsız etti sokakta üzerime saldırdı ara sokakta. yine kimseye anlatamadım. bakire değilim. 4 yıllık bir erkek arkadaşım vardı onunla birlikte oldum. ama kimseye hayatıma giren hiç bir erkeğe tecavüze uğradım demedim onunla birlikte oldum bunu bil dedim. kabul eden yanımda kaldı etmeyen gitti. başkasıyla da birlikte olmadım zaten. durumu iyi olan kızlık zarını diktiriyor ama dikkat ettim mazeret hep aynı TECAVÜZE UĞRADIM. hepiniz mi uğradınız yani herkes bu sitede mi toplanmış tecavüze uğrayan. yaptıysanız yaptınız toplum ve aile baskısı yüzünden yaşadıklarınızı başka şeylerle örtmeyin hanımlar. çocuklarınız kardeşleriniz var her şeyden önce kadınsınız siz. başka şeylere sığınmaya çalışmayın.
Ayy aminAllah herkesi bu iğrenç olaya maruz kalmaktan korusun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?