Amin canım teşekkür ederim. Ben wc alistirirken bi de 1 yaşında oğlum vardı. Belki o yüzden Rabbim kolaylaştırdı diye düşünüyorum. Merak etme hepsi geçecek. Sonuçta bi zamanlar da doğumu büyütüyordun gözünde ya da sütten kesmeyi. Hepimizin farklı farklı problemleri oluyor. Hepsi zamanla geçip gidiyor.
Geçecek Allah ın izniyle merak etme. Ben çok sıkıntıya girdiğimde hastanede çocuklarını bekleyen annelerin halini düşünürüm hep. Allah im sağlık sıhhat versin gerisi hallolurInşallah geçer suan bile altına bıraktı gözüme baka baka Rabbim bana sabır versin içimden bi canavar çıkacak yoksa
Aaa hatirladim ben seni. Yine benzer bi konuda dikkatimi cekmisti sormustum. Sonra niye bu kadar cok cocuk doguruyosun diye kavga cikmisti benim yuzumden5 tane. 6.yolda daha 8 9 olmadı :)
Alıştılar artık birşey demiyorlar ben de alıştım insanların tepkilerine :) herkes kendi doğrusunu yaşıyor napiyimAaa hatirladim ben seni. Yine benzer bi konuda dikkatimi cekmisti sormustum. Sonra niye bu kadar cok cocuk doguruyosun diye kavga cikmisti benim yuzumden
Yine topliyim mi milleti
İstedigi seyleri yapmsmsyi deneyin bi de. Tuvaletini yaparsan diye soyleyin belki oyle yapar. Brnm bebeim de sekiz bucuk aylik bu yaza ogretme niyetim var insallah.Sanirim benim oğlum pek ödülle yapmayacak. Parka gideriz dedim anne hava soğuk ya sen cikarmazsin ki soğuk havalarda dedi. Çikolata yeriz o zaman dedim. Cvp çikolata sevmiyorum ya anne!
bir arkadaşım oğlu gece uyanmakta zorlandığı için o uyurken su şişesine işetiyordum dedi. bunu söyleyende ebe hemşire. :) çocuk uyanmak istemiyormuş uykusunda şişeye işetiyormuş zaten azıcık karnını ovunca hemen işer diyordu. ben denemedim ihtiyacım olmadı ama bir fikir olabilir arkadaşım. gerçi uzmanlar uykuda işetmeyin mutlaka uyansın diyor ama sen bilirsin.Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bugün 2. Gün 5 dakikada yapmıyor artık altına gece de yatirmadan önce yaptırmıştim alarm ile uyandım kaldırdım çok ağladı seni sevmiyorum anne diyesonra yapmadi tabi tuvalete bir sonraki alarm ile uyandigimda altına yaptığını gördüm. . Şuan yatak çamaşır nevresim yikamakla mesgulum allahım sabır
Amin canım. İlk başlarda bizim de pek imkanımız yoktu. Çocuklarla beraber maddi manevi imkanımız arttı çok şükür. Hayırlısı olsun hakkınızda.allah bağışlasın bakabilen için ne mutlu. imkanım olsaydı bende çok bebek isterdim
teşekkür ederim. hayırlısı haklısın.Amin canım. İlk başlarda bizim de pek imkanımız yoktu. Çocuklarla beraber maddi manevi imkanımız arttı çok şükür. Hayırlısı olsun hakkınızda.
bir arkadaşım oğlu gece uyanmakta zorlandığı için o uyurken su şişesine işetiyordum dedi. bunu söyleyende ebe hemşire. :) çocuk uyanmak istemiyormuş uykusunda şişeye işetiyormuş zaten azıcık karnını ovunca hemen işer diyordu. ben denemedim ihtiyacım olmadı ama bir fikir olabilir arkadaşım. gerçi uzmanlar uykuda işetmeyin mutlaka uyansın diyor ama sen bilirsin.
aynen bende oyle seyler düsünürüm hastanede yatmıstık zaten 2 kez bronsıtten Allah saglık versin kuzularımıza..Geçecek Allah ın izniyle merak etme. Ben çok sıkıntıya girdiğimde hastanede çocuklarını bekleyen annelerin halini düşünürüm hep. Allah im sağlık sıhhat versin gerisi hallolur
Amin hepimize insallah. Çok geçmiş olsun...aynen bende oyle seyler düsünürüm hastanede yatmıstık zaten 2 kez bronsıtten Allah saglık versin kuzularımıza..
ay cok güldüm demek hep birden oynuyorlar :) benim oglum 12 aylık oluyo onunda bakalım biz nasıl alıscazBizde gecen yaz alistik 3 yasindayken kacirdigi zaman kesinlikle sakin davran olabilir oglum altina kacirabilirsin bu cok normal de ama kesinlikle ses tonuna dikkat et benim oglum ilk kakasini yaptigi zaman sifonu cekince cpk agladi kakam korkucak orda diye kaka kaybolunca bende oglum senin kakan benim kakam babanin kakas birlikte oynuyolar hadi sifpnu cekelim yorulduklari icin susamislardir dedim oyle alistik pes etme 1 saat araliklarla gotur isedigi zamanda hadi cesmeyi nisan al ates seklinde yapiyoduk
O yasta en cok hosuna giden sey oyun ise yaradi amaay cok güldüm demek hep birden oynuyorlar :) benim oglum 12 aylık oluyo onunda bakalım biz nasıl alıscaz
evet cnm ise yarar cocuklar öyle seylerden hoslanıyo sence ne zaman baslamalı benimki için daha erken 12 aylık. galiba 2 yasta alıstırıyorlarO yasta en cok hosuna giden sey oyun ise yaradi ama
2 yastan once uzmanlar onermiyo canim ben alistirdigimda 3 yasina girmek uzereydi 2 yasindan sonra bencede bide erkek cocuklari daha gec alisiyomusevet cnm ise yarar cocuklar öyle seylerden hoslanıyo sence ne zaman baslamalı benimki için daha erken 12 aylık. galiba 2 yasta alıstırıyorlar
yani bizimki seneye yazı fln . cocuk yetiştirmek meşakkatli bi iş allah herkese sabır versin. rabbim dileyen herkese de bebek nasip etsin insallah2 yastan once uzmanlar onermiyo canim ben alistirdigimda 3 yasina girmek uzereydi 2 yasindan sonra bencede bide erkek cocuklari daha gec alisiyomus
Cok zor bi surec bizde lazimliga oturttuk gitti yere goturdum onu buraya yapman lazim diye yarim saat bekledigini biliyorum. Lazimlikta kaldirmadim beklettim. Sonunda basardim. Odul koydum en sevdigi sey cikolata cisini yap sana bunu vericem sunu vericem. Onun sevdasina yapti. Sonra gecede baglamadim tabiki her saat basi tuvalete kaldirdim. Sabirli davrandim agladi cok agladi ama tamam deyip yatirmadim yerine kararli oldum ve cisini yapmadan yatirmadim. Lazimlikta gozleri kapaniyodu o derece yapana kadar bekledim. 2gun sonra gece kaldirdigimda aglamalarida bitti cok sukur bu kadar bizimkisi 1hafta surdu.
Teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Bugün 2. Gün 5 dakikada yapmıyor artık altına gece de yatirmadan önce yaptırmıştim alarm ile uyandım kaldırdım çok ağladı seni sevmiyorum anne diyesonra yapmadi tabi tuvalete bir sonraki alarm ile uyandigimda altına yaptığını gördüm. . Şuan yatak çamaşır nevresim yikamakla mesgulum allahım sabır
Benim oğlum da ilk hafta kakasini ısrarla altına yaptıSanirim benim oğlum pek ödülle yapmayacak. Parka gideriz dedim anne hava soğuk ya sen cikarmazsin ki soğuk havalarda dedi. Çikolata yeriz o zaman dedim. Cvp çikolata sevmiyorum ya anne!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?