Kızlar çok teşekkür ediyorum.Gerçekten harika bilgiler veriyorsunuz.
Bu pijama işine ben de çok takıldım aslında.Hastanede kirlenip kan olacak bir pijamaya çok fazla para vermek istemiyorum açıkcası.
20-30 liralık temiz bi pijama alsam hastane için,cicili bicili lohusa pijamamıda eve çıkınca temiz temiz giysem diye düşündüm.
Bide bebeğinize ilk zamanlar biberon verdiyseniz sizi emmede bir sıkıntı yaşadınız mı?
Ben chicco silikon uclu cam biberon almayı düşünüyorum ama siz ne önerirsiniz ?
Son olarak ben emziğe alıştırmak istiyorum,sizler emzik kullanıyorsanız hangisini tavsiye edersiniz ?
kızlar lütfen yardımcı olun.
benim bebeğimin tahmini doğum tarihi 7 hazirana geliyor.
ben kuşadasında oturuyorum. benim
sormak istediğim muhakkak hastane çıkışı almak gereklimi ben parçaları ayrı ayrı çok kaliteli markalardan aldığımda bile daha uyguna geliyor. hastane çıkışı almayı düşünmüyorum bu yüzden sizce olur mu.
ayrıca yeni doğan ben kolsuz almışım 5 parça
birde 10 tane yine kolsuz 0-3 ay aldım. bunlar yeterli mi. uzun kollu almaya gerek var mı. burası sıcak oluyor fakat bebek yeni doğunca üşürmü.acaba bir kaç parça uzun almalımıyım. uzunda sıcak gelirse diye korkuyorum. gereksiz bir şeyde almak istemiyorum.
acaba 3 aylık bebek kıyafetleri yeni doğana çok mu büyük gelir. toplamda kaç parça kıyafet gerekli.
lütfen kafam çok karıştı yardım edin
kızlar dün bebettoda bir alt açma takımı beğenmiştim.
can simidi şeklinde kafa koyma yastığı ve deniz figürlü geniş bir gövde minderi.
59tl pahalı geldi ama tesadüfen aynı ürünü başka mağazada yarı fiyatına gördüm bu sefer de eşim buna ne gerek var battaniye yetmiyor mu nasıl taıyacaksın bunca şeyi tçantanda demeye başladı :S
alt açma seti sizce gerekli mi?
Ben hastaneye burun aspiratörü götürmedim. Bence lazım değil. Kanguru mu demek istedin? Bana hediye gelmişti. Bir kere bile kullanmadım. Cocuğu icine sokmak da çok zor. Ama kullanan arkadaslarım da vardı dogrusu. Marka da bilemiycem. Ben kullanmadığım için bir şey diyemem. Hastane kulodu derken ne demek istedin? Anlamadım.
Bizim takımın içindeki kulot hiç kullanılmadı. Kaldı öyle. Çok lazım değil yani. Hastanede bebeğime giydirmemislerdi. Evde biz de giydirmedik hiç.
Kanguruyu da dediğim gibi ben hiç kullanmadım. Bana zor gibi geliyor. Yine de sen bilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?