- 15 Şubat 2009
- 3.933
- 1.885
- 723
benım annelere önerim.
ılk gun bebegımı cok sık emzırdım.dogurmadan 2 ay once baslamıstım gogus kremı surmeye ama
ılk gun cok emzırdıgım ıcın meme uclarım morardı.. Ve tam 40 gun boyunca tepınerek emzırdım annem dızlerımı tutuyodu ben emzırırken ellerımı ısırıyodum cook zordu.
Sız sız olun ılk gun cok emzırmeyın hemsıreler benı uayrmıstı ama ben cok keyıf aldıgım ıcın dınlememıstım hemsırelerı :)
benım annelere önerim.
ılk gun bebegımı cok sık emzırdım.dogurmadan 2 ay once baslamıstım gogus kremı surmeye ama
ılk gun cok emzırdıgım ıcın meme uclarım morardı.. Ve tam 40 gun boyunca tepınerek emzırdım annem dızlerımı tutuyodu ben emzırırken ellerımı ısırıyodum cook zordu.
Sız sız olun ılk gun cok emzırmeyın hemsıreler benı uayrmıstı ama ben cok keyıf aldıgım ıcın dınlememıstım hemsırelerı :)
evet cnm bende bebişimi sık sık emzirdim ve sütümün çoğaldığını farkettim şu anda 7 aylık ve hala bu güzel duyguyu yaşıyorum bol bol su içmek çok artırıyooo :ecrin_bebek:bebişinizi öpün koklayın ve onunla iletişime geçin buda çok artırıyo inanın psikolojikmenopuyorumnanaktanözellikle,anne sütünü arttırmak için hiçbirşey yemedim...
ama çok sık emzirdim.zaten süt emdikce çoğalır...
emzirirken parmağınızla bebeğinizin yanağını okşayın,
bebek kendini güvende hissedermiş...
gazını mutlaka çıkarın...
çok fazla sıcağa alıştırmayın,doktorlar ve uzmanlar
kendinizle kıyaslayın diyorlar..yani siz üşüyorsanız ,bebeğinizde üşür ama
siz terliyorsanız oda terler...
gaz sancısına hindistan cevizi çok ama çok iyi geliyor...
burun tıkanıklığına da anne sütü çok iyi geliyor...
aklıma geleni yazıcam arkadaşlar...
ama lütfen bebeğinizi kucağa ve sallayarak uyumaya alıştırmayın...
sevgiler...
kızlar gogus catlagı ıcın ne kullanıyosunuz acil yardım gorumcem ıcın
ben karnıma çatlak kremi göğsüme bebeyağı sürüyorum
tecrübeli anneler merhaba sizlere bişey sormak istiyorum....bende 35 haftalık hamileyyim 3 gün önceki kontrolumde bebeğin daha doğum yoluna girmediğini öğrendik...gireceği de yok galiba hep göğüs altında oğluşum...öyle sertleştiriyor ki bazen otururken nefes alamıyorum zannediyorum...normal doğumda istiyorum..sizlerin böyle olmuş muydu ? ne zaman doğum yoluna girmişti...doğum yoluna girdiğini anlıyan olmuş muydu ? nasıl ? ayyy çok soru sordum umarım bir cevap alabilirim :)))
tecrübeli anneler merhaba sizlere bişey sormak istiyorum....bende 35 haftalık hamileyyim 3 gün önceki kontrolumde bebeğin daha doğum yoluna girmediğini öğrendik...gireceği de yok galiba hep göğüs altında oğluşum...öyle sertleştiriyor ki bazen otururken nefes alamıyorum zannediyorum...normal doğumda istiyorum..sizlerin böyle olmuş muydu ? ne zaman doğum yoluna girmişti...doğum yoluna girdiğini anlıyan olmuş muydu ? nasıl ? ayyy çok soru sordum umarım bir cevap alabilirim :)))
melek ve burko bişey sorucam;bebekleriniz aşağıda yani kasıktamıydı?ben 32.haftadayım doktor bebek aşağıda ve doğum pozisyonunda duruyo,dikkat et 36.haftaya kadar en azından dedei..ve ben iki gündür çok üzülüorum erken doğar diye..zaten karnım hep aşağıda büyümüştü..
cevaplarsanız sevinirim,diğer topiclere de yazdım cevap gelmedi doğru düzgün
Yok canım benimki aşağıda değildi. Öyle olduğunda doktorunun dediği gibi dikkat etmek gerekiyor. Bazılarına kesin yatak istirahati veriyor doktorlar. Sana vermediğine göre o kadar da ciddi bir durum olmasa gerek. Bebeğini çok aşağıda taşıyıp da sapasağlam kucağına alan tanıdıklarım var. Dikkat edersen birşey olmaz Allah'ın izniyle
melek ve burko bişey sorucam;bebekleriniz aşağıda yani kasıktamıydı?ben 32.haftadayım doktor bebek aşağıda ve doğum pozisyonunda duruyo,dikkat et 36.haftaya kadar en azından dedei..ve ben iki gündür çok üzülüorum erken doğar diye..zaten karnım hep aşağıda büyümüştü..
cevaplarsanız sevinirim,diğer topiclere de yazdım cevap gelmedi doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?