nilmısra bir şey sorabilirmiyim ben aralık annesiyim 6.5 aylık birkızım var benimde üzütüden sütüm kesildi 2 hafta oldu vermeyeli sen veriyomusun yoksa bıraktınmı ben tekrar denesem sütüm gelirmi bana özelden msj atabilirsen çok sevinirm bu arada kızının adı mısra ise bayıldım çok güzel bir isim
nilmısra bir şey sorabilirmiyim ben aralık annesiyim 6.5 aylık birkızım var benimde üzütüden sütüm kesildi 2 hafta oldu vermeyeli sen veriyomusun yoksa bıraktınmı ben tekrar denesem sütüm gelirmi bana özelden msj atabilirsen çok sevinirm bu arada kızının adı mısra ise bayıldım çok güzel bir isim
ya sakın gülmeyinde aklıma bişey geldi
hani bebk emmediğinden de süt gelmiyo diyorsunuz ya
şayet emmesse memişlerimizi kocişler emze süt gelene kadar olmasmı acepkaydirigubbakcemile3
ya sonra adamın miğdesi bulansın sonra bi daha memişlerimize yaklaşmazlar...zati hamilelikte bi tuhaf oluyorlar bide emzirirken öyle bişey yapsak artık bizi tam sağım ineği olarak görürler .....delikafadulden
kızlar ben buhar makinesini soğuk üfleyenmi alayım sıcak üfleyen mi aradaki fark nedir ??hangisünü tavsiye edersiniz...
karazeytin ccanım benim skaın öyle bişeye kalkışma öyle bi durum da
olur mu....
ben kesin ve net uyarılar aldım o konudaaaa
allah korusun eşin sütün den bi yudum dahi alsa bileeee
sütttt çocuğun yerine geçiyomuş dolayısıyla sana haram oluyomuşşş
ne kadar doğru yada kulağa saçma gelebilir ama
ben kesinlikleee bu uyarıyı dikkate almayı düşünüyorum....
ya sonra adamın miğdesi bulansın sonra bi daha memişlerimize yaklaşmazlar...zati hamilelikte bi tuhaf oluyorlar bide emzirirken öyle bişey yapsak artık bizi tam sağım ineği olarak görürler .....delikafadulden
kızlar ben buhar makinesini soğuk üfleyenmi alayım sıcak üfleyen mi aradaki fark nedir ??hangisünü tavsiye edersiniz...
karazeytin ccanım benim skaın öyle bişeye kalkışma öyle bi durum da
olur mu....
ben kesin ve net uyarılar aldım o konudaaaa
allah korusun eşin sütün den bi yudum dahi alsa bileeee
sütttt çocuğun yerine geçiyomuş dolayısıyla sana haram oluyomuşşş
ne kadar doğru yada kulağa saçma gelebilir ama
ben kesinlikleee bu uyarıyı dikkate almayı düşünüyorum....
bir sorum olacak kızlar...süt pompası almak zorundayım bebeğimi yaklaşık 20 gün emzirdikten sonra haftanın 2-3 günü okula gitmem gerekecek..onu mama ile beslemek istemiyorum zor bir durum ama mecburum.bana acil süt pompası tavsiye eder misiniz?
kızlar gogus catlagı ıcın ne kullanıyosunuz acil yardım gorumcem ıcın
bir sorum olacak kızlar...süt pompası almak zorundayım bebeğimi yaklaşık 20 gün emzirdikten sonra haftanın 2-3 günü okula gitmem gerekecek..onu mama ile beslemek istemiyorum zor bir durum ama mecburum.bana acil süt pompası tavsiye eder misiniz?
eczanede satilan tum kremleri cope atin.
aktardan kakao yagi birebir...
tecrube konusuyor, cok etkili
Çatlaklar için hamilelik sürecinde heryerime bebe yağı sürdüm.
Bir ara kalçama sürmedim sivilce yapıyor diye.
Tek çatlayan yer kalçam oldu.
Diğer yerlerde bebe yağı çok etkili oldu tavsiye ederim
bende senın gıbı netten cok namını duydum aldım kullandı gorumcem ama etkı etmedı canım ya benneyaptımki
Lansolin mi lanolin mi o krem gögüs çatlaklarına bir numara.Kullanna arkadaşlar çok memnundu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?