zaten bikaç gün süt gelmese bile bebek emdikçe , zamanla geliyormuş.
di mi?
ARKADAŞLAR ben de ilk doğum yaptığımda (sezeryan) sütüm gelmed çok az geliyodu 2 saati buluyodu emzirmem. üstelik bide sarılık olmuştı hemde uzamış sarılık yani 1 ay sürüyor.. onun için aç kalmmaması lazımdı. bnede önce emziriyordum 2 saat falaln sonra mama veriyodum bu yolla bebğim memeyi unutmadı biberona da alışmadı.. sarılılığımız 1 ay sürdü.. bebğim ilk ay 350 gr aldı. o da mama sayesinde sütüm ise tam olarak 25 günden sonra geldi. fakat o 25 gün içinde çok bunalımlara girdim emziremicem zannettim ama inatlaşınca oluyormuşş. mamayı verin ama emzirmekten vazgeçmeyiin
ocean_girl
ooo ben 18 günlükken artık vazgeçtim demiştim... ama ara sıra burdaki yazıları okuyunca çok moral oldu... yani bu iş birazda moral işi imiş.. sakın vazgeçeme ...
inan benimki 2,5 aylık oldu. geçen gün emerken göğsümden sanki bişey aktı gitti göğüs içinden yaniii.. sonra bi baktım ki bir süt kanalı daha açılmış.. :) önceden o göğsüm daha az sütlüydü sıkınca çıkmıyodu.. şimdi onu sıkınca ordan da çıkıyorr. ama daha sen sıksan çıkmayabilir bunun için moralini bozma... benimde daha yeni çıktı o şekilde .. hani benim bebiş büyüdü ya daha kuvvetli çeker oldu galiba ondann. amaan diim önce emziir 2 saat olsun boşver.. ben ona hep yaka iğnesi diyodum:))
güzel haberlerini bekliyorummm
ya sakın gülmeyinde aklıma bişey geldi
hani bebk emmediğinden de süt gelmiyo diyorsunuz ya
şayet emmesse memişlerimizi kocişler emze süt gelene kadar olmasmı acepkaydirigubbakcemile3
evet arkadaşlar sütü kesilipte veya azalıpta tekrar gelen varmı veya bunun için özel bişiy denedinizmi imkanı varsa tekrar gelmesi için ne yapmalıyız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?