36 haftanın içindeyim kasılmalarım uzun sürmüyo 1 dkika kadr faln srmüyo 5-10 sn lik ama qün içinde sayıları artıyo qece uyandıkçada karnımın aqrıdıqını farkediyorum son zamanlarda
gün içinde artıyorsa demek ki yoruluyorsun. Sık sık yatıp dinlenmen gerek benim kasılmalarım 32 haftamda başladığında doktorum acilen izne ayırdı ve yatak istirahati verdi. dinlendikçe kasılmalarım azaldı. Çok az kalmış. riske atmayın kendinizi ve bebeğinizi dinlenin bence. ama doktorunuza da anlatınn durumunuzu. bu haftalarda nst'ye bağlanmaya başlayacaksınız. kasılmalarınız doğum kasılması mı değil mi orda çıkacaktır. Acil şifalar dilerim.
selam kızlar,
kıyafet kanosusundan başlıyayım bende,tulum çok almayın berim,baştan çokk büyük geliyorsonra birden bire küçülüyorlar.onların yerine çıt çıtlı badiler alın.
biberon mutlaka alın derim ben herkesin sütü olmuyor çünkü.benim yemediğim içmediğin şey kalmadı ama sütüm azdı.mama verirseniz özellikle geceleri çok daha rahat uyur ve ağlamaz.Tabi sütünüz az ise.
fou allah inş. hayırlı bir doğum nasip eder. bebeği evde yıkadıktan sonra bebek yağı da sürebilirisn ama ben bebğim için doğal zeytin yağ kullandım. zeytinyağını şişesinde kaynattım. benim bebeğim erken doğdu. şimdi 5buçuk aylık. hem bebğin toparlanmasını sağlıyo hem de besliyo.
pişik kremini çok kullanmak zorunda da kalmadım. altını her değiştirdiğimde pamukla hafifçe sürdüm hiç pişik olmadı. pişik kremini aldığıma da pişman oldum. ayrıca bebeğin sırtında 2-3 aylıkken falan siyah sert kıllar çıkıyomuş. allaha şükür ben zeytinyağ sayesinde bununla karşılaşmadım. annenne tarfleri harika.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?