meraba arkadaşlar ben 27 haftalıgım bebeğime biraz kıyafet aldım ama az mı oldu bilmiyorum
fikir verirmisiniz
3 takım (10.lu 5.li 3.lü) hastane çıkısı 0-3 ay boyunda
4 tane 0-3 ay boyunda cıtcıtlı uzun kollu ust
3 tane 3-6 ay boyunda kısa kol cıtcıtlı ust
3 tane ayaklı alt
2 çorap 2 ellik 3 batteniyem var
herkes çabuk büyür diyo ama kaç adet almamlazım yaklasık emin olamadım
bebegim nasıpse mayıs sonunda doğacak
yardım edin fikir verin lütfen
* park beşik almıştım ama sanki pişmanım. bir kere hiç estetik değil, sallanırken haşır huşur ses çıkarıyor. oğlum şuan üst kademede. ama 9kilodan sonra alta geçmeliymiş ki alt kademe tamamen yerde. e şimdi 3 aylık, 6,5 kilo. 2,5 kilo sonra alta nasıl geçireceğim? eğilip nasıl alacağım?bizim beşik şu:
http://mcdn01.gittigidiyor.net/4289/tn30/42899472_tn30_0.jpg
bizim beşiğin aynısından.evet sallansın istiyosun özelliklerine göre alıyosun ama ses çıkaracağını tahmin etmek zor.bende sinir oluyorum o hışırtıya sallamıyorum yatağında alıp ayağımda sallıyorum mecbur.9 kilomuymuş sınır bende merak ediyodum ne zaman geçmeliyiz alta diye.aslında düşme kalkma tutunup beşikten çıkma tehlikesi olduğunda alta geçilmesi gerekmezmi,bilemiyorum bak bu konuya çalışmadım henüz:)bizimki gayet sakin hareketsiz dönmez kalkmaz ama bakalım duruma göre alta geçeriz uzanıp alırız mecburen
kızlar bi şey soracağım
ben sezeryanla doğum yaptım annem evde küçük torunu oldugu için
kayınvalidem küçük çocukları oldugu için gelemediler
ilk birkaç gün yardımla yattım kalktım bebeğimi kucagıma verdiler ben alamıyordum
ananem geldi sağolsun yardımcı oldu öellikle gece uyumadıgında gazını çıkarma konusunda
onun dışında hareket etmem gerek diye kendimi zorlamadan yemeği de yaptım kahvaltıyı da hazırladım
ananemin bana en büyük yardımı gece emzirip gazını çıkaramayıp bitkin düştüğümde görevi devralıp bana sen uyu demesiydi
bugün 8. gün ananem yarın gidecek
ne dersiniz kızlar başedebilir miyim bebeğime tek başıma bakabilir miyim
bi de anneme göre lohusa yalnız kalmamalı
eşim 8 de gidip 5te geliyor
* park beşik almıştım ama sanki pişmanım. bir kere hiç estetik değil, sallanırken haşır huşur ses çıkarıyor. oğlum şuan üst kademede. ama 9kilodan sonra alta geçmeliymiş ki alt kademe tamamen yerde. e şimdi 3 aylık, 6,5 kilo. 2,5 kilo sonra alta nasıl geçireceğim? eğilip nasıl alacağım?bizim beşik şu:
http://mcdn01.gittigidiyor.net/4289/tn30/42899472_tn30_0.jpg
bugün tam 1 ayını doldurmuş bir anneden muhteşem bir tavsiye geliyorrr:)
hamileler lütfen göğüs kalkanı alın lütfen ama muhteşem birşey...o yaralar o çatlaklar sez.acısından daha beter 10 kere kesselerde su acıyı yasamasaydım diye zırıl zırıl ağladım emzirirken kalkanı takın 24 saate düzelmeye başlayan göğüslerinizle emzirmenin tadına varın:)
bugün tam 1 ayını doldurmuş bir anneden muhteşem bir tavsiye geliyorrr:)
hamileler lütfen göğüs kalkanı alın lütfen ama muhteşem birşey...o yaralar o çatlaklar sez.acısından daha beter 10 kere kesselerde su acıyı yasamasaydım diye zırıl zırıl ağladım emzirirken kalkanı takın 24 saate düzelmeye başlayan göğüslerinizle emzirmenin tadına varın:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?