Tecrübeli Annelerin 2013 Haziran Annelerine Önerileri

bence bebek alışverişini abartmayın helede giysi bakımından. arkadaşların dediği gibi en gerekli olan şey çıtçıtlı badi. ama o kadar çabuk büyüyorlarki 0 3 ay fazla almayın 6 9 da iyi oluyor. şu anki aklım olsaydı kızım doğmadan alışveriş yapmazdım. temel ihtiyaçlar hariç. çünkü doğduktan sonra neyin lazım olacağı gerekli olduğu durumlarda belli oluyor. ve gereksiz birşey almayıp israftan kurtuluyorsunuz. kızım yaz bebeği olduğu için fazlada birşeye gerek duymamıştım. adana gibi bir yerde oturunca kızım evimizde atlet ve bezle durdu. gezmeler dışında.

Allah razı olsun inanın çok faydalı şeyler yazmışssınız bende temmuz annesiyim nasib olursa sat a göre ama doktorum hazıran 25 gibi dedi tosunum biraz önde gidiyor. çok faydalandım yazılarınızdan bebek arabası için bişi sorucaktım dediğiniz modele ayrıntılı bakıyorum kaçgündür kafama takılan şey önde korumasının olmaması acaba sıkıntı olmazmı yoksa benmi evhamlıyım

canım faydalanmana çok sevindim ön barı olmamasının hiç bir sıkıntısını çekmedim canım. zaten 5 noktalı emniyet kemeri var bebeği sıkıca tutuyor. ama isterseniz bu araba modeline ön bar da ilave edilebiliyor. bir de maclaren xt var fiyat pahalı ama chiccoya göre daha şık ve sağlam. kızım arabayı çok kullandı kumaşı ağardı zannedersem oğluma mclaren xt alıcaz. maclaren de ön bar ilavesi yok. ama kızımda sıkıntı olmadığı için içime çok siniyor. zaten kemeri bağlamadan ön barın güvenlik açısından işlevi yok.

Son düzenleme:

hımm tamam inşallah canım kaçgündür not defteriyle dolaşıyorumbirde alışveriş için çok mu erken ne zaman yapılması daha uygun

hımm tamam inşallah canım kaçgündür not defteriyle dolaşıyorumbirde alışveriş için çok mu erken ne zaman yapılması daha uygun

canım alış veriş için bence erken değil. şimdiden yavaş yavaş araştırırsın çok içine sinen şeyler olursa da alırsın. kızımda 7 ay bittiğinde alışverişim de bitmişti bazı şeyler var sonradan da alınabilir. ama 0-6 ay kıyafetlerini, kendi ihtiyaçlarını, bakım ürünlerini, beslenme ürünlerini alıp koyabilirsin. ağırlaşınca gezmek gerçekten çok zor oluyor. internetten de alabiliyoruz tabi ama ben önce gidip ürünün kalitesini kendim görmek isterim. bu da gerçekten zaman alan ve yoran bir iş. benim şu ana bir tek araba kaldı. o da elimde eski de olsa olduğu için rahatım

çok hoş ya maşallah Rabbim herkesin ve senınde bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah içimi ferahlattın sağılasın başlayım bende yavaş yavaş

çok hoş ya maşallah Rabbim herkesin ve senınde bebeklerimizi bizlere bağışlasın inşallah içimi ferahlattın sağılasın başlayım bende yavaş yavaş

canım 0-3 ay kıyafetlerinden başlayabilirsin. tulumlar, alt üst takımlar, çoraplar, battaniyeler, ağız bezleri. almaya başlayınca göreceksin çok keyifli daha sonra 3-6 ay kıyafetlere geçersin. ama her firmanın kalıpları birbirinden farklı. bazen 0-3 ay dedikleri 3-6 ay gibi görünüyor bazen de 3-6 dedikleri diğer firmanın 0-3 ay ürününüyle aynı ölçüde oluyor.alacağın kıyafetleri hangi mevsimde giydireceksin onları da hesaba kat yoksa elinde patlar. profilime bakarsan bu ve nisan anneleri topiğinde kızımda kullandığım şeyleri ve aşağı yukarı sayısını yazmıştım. hepimizin bebişlerine ve bize maşallah

Son düzenleme:

Allah razı olsn canım sanırım ilk ya az biraz çömezlik oluyor bu bilgiler altın gibi geliyor takip edicem verdiğin bilgiler için çok sağol arada rahatsız ederiz senı teyzesi

Allah razı olsn canım sanırım ilk ya az biraz çömezlik oluyor bu bilgiler altın gibi geliyor takip edicem verdiğin bilgiler için çok sağol arada rahatsız ederiz senı teyzesi

rahatsızlık ne kelime annesi memnuniyetle ne zaman istersen sorabilirsin. markalar konusunda da elimden geldiğince yardımcı olurum canım

bebek arabası markasında fikrini alabilirmiyim

canım ben kızımda başlarda travel sistem almayı düşünüyordum ama görümcem vaz geçirdi iyiki de vaz geçirmiş kendisi travel sistemi ancak 1 yıl kullanmış sonra baston puset almış. ben de ilk aylarda da dışarı çıkma ihtimaline karşı tam yatar chicco lite way aldım. bebek gayet de içinde rahat etti. 4 yıl boyunca da elimizden düşürmedik. renginin ağarması dışında hala kullanılabilir durumda. oğluşuma aynı özelliklere sahip maclaren xt aldık. daha doğrusu dedesi aldı chicco fiyat olarak daha uygun maclaren daha karizmatik duruyor. lafını edince eşimin babası sağ olsun almış . her ikisini de tavsiye ederim hayırlı doğumlar canım

ınsallah hazıran ayında 2. oglum gelecek aralarında 19 ay olacak bırlıkde buyutmek ıstedık ALLAHda nasıp etdı

cnm chicco çift yönlü olarak kullanabiliyormusun nette okudum biri çift yönlü olarak kullanılıyor yazmıs ama ben emin olamadım sen kullandığın için sanada sormak istedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…