- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Evet yuruyuncede arada oluyor ama otururken arada Bı vuruyor oncekı tekmelerine gore sımdıkıler daha sıddetli.Bnde oluyodu ama yuruyunce
Buyudu annesi yeri daraldi.bnce normal panik yqpmaEvet yuruyuncede arada oluyor ama otururken arada Bı vuruyor oncekı tekmelerine gore sımdıkıler daha sıddetli.
Tesekkur ederım guzel dilekleriniz ıcın ilk oglum erken dogdugu ıcın acaba diyorum budamı erken olacak o yuzden korkumSon dönemlerde ağrı normal ,ağrının şiddeti artmıyor ise panik yapma hayırlı doğumlar diliyorum sağlıkla al kucağına :)
Ha bu arada çok yorulmamaya dikkat et bol bol dinlen vakit buldukça
İnsallah oyledır :) erken olmasında.Buyudu annesi yeri daraldi.bnce normal panik yqpma
Tesekkur ederım guzel dilekleriniz ıcın ilk oglum erken dogdugu ıcın acaba diyorum budamı erken olacak o yuzden korkum
Amin insallahİnsallah bu defa vakti zamanında gelir :)
Sizde de oluyormuydu bu haftalarda şuan oluyodurda ama gündüze göre şükür daha iyiyim yürüyüşün bile yavaşlamışti.Dinlenince geciyorsa korkmayin .Dogum agrisi dinlenince gecmezmis .Bir de vücut doğuma hazirlaniyor .Yalanci sanci deniliyor.
Aslında sancı değil ağrı hem alt tarafta hemde bebek vurdukça karnım ağrıyor .Yalanci sancilarin cogalir artik.. vucut doguma hazirliyo kendini..hem yeri daraliyo hembevek gucleniyo tabiiki vurdukca tekmeledikce arada canin acir :))
Masallah bende sizin zamana kadar durabilirim inşallah ilk oğlum erken doğdu o yüzden tedirginim açıkçası.Son iki ayda ağrı normalmiş.Ben 8. Ayın sonuna kadar ağrı nedir bilmedim.Şimdi ara ara ağrım oluyor,bende bazen panik olup korkuyorum.
İnanın iki gündür bende öyleyim insanların içinde bı ahhh çekiyorum bana bakıyorlar çok şiddetli vuruşları.Kizim bana öyle vuruyordu ki son zamanlarda ... agliyordum resmen agridan. Kaburgalarim kirildi sandim
Amin inşallah. Ya bugün başladı ağrım ama şuan daha iyiyim şükür ki.Son zamanlara yaklaştıkça bu tip ağrılar oluyor...
Belli bir aralıkla tekrar etmiyor ise telaşlanmayın.
Hayırlısıyla alın kucagınıza
Agri ve sanciyi ayirt edebiliyo musun? Ilk gebeligibse zor olabilir diye soruyorumAslında sancı değil ağrı hem alt tarafta hemde bebek vurdukça karnım ağrıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?