- 24 Haziran 2016
- 7.538
- 26.571
- 548
- Konu Sahibi Dolunay2018
-
Yok ikinci gebelik aslında ilk oğlumda erken doğdu o yüzden birazda endisem.Agri ve sanciyi ayirt edebiliyo musun? Ilk gebeligibse zor olabilir diye soruyorum
Evet bir de bebek donunce kafasiyla alt kisma baski yapiyor o da cok can yakiyor .Sizde de oluyormuydu bu haftalarda şuan oluyodurda ama gündüze göre şükür daha iyiyim yürüyüşün bile yavaşlamışti.
Kizsa bu farkli gelebilir agrilar sancilar. Sen gene tetikte ol madem ilki erken olduysa canimYok ikinci gebelik aslında ilk oğlumda erken doğdu o yüzden birazda endisem.
Birde sancı değil ağrı o yüzden biraz daha içim rahat . İlk oğlumda kasik ve bel ağrısından yatmistim hastaneye ama bunda aksine vurdukça ağrı oluyor .
Evet bir de bebek donunce kafasiyla alt kisma baski yapiyor o da cok can yakiyor .[/QUO
Bilmiyorum ki olabilirde
Yok buda erkek teşekkür ederim ilginize :)Kizsa bu farkli gelebilir agrilar sancilar. Sen gene tetikte ol madem ilki erken olduysa canim
Başınızdan geçtiği için korkmakta haklısınız.Aklınıza kötü şeyler getirmeyin sakın.Masallah bende sizin zamana kadar durabilirim inşallah ilk oğlum erken doğdu o yüzden tedirginim açıkçası.
İlk çocuğun erken olması sonrakininde erken olma ihtimalini arttırır.(net bilgi)Masallah bende sizin zamana kadar durabilirim inşallah ilk oğlum erken doğdu o yüzden tedirginim açıkçası.
Eğer bir erken dogum hikayeniz varsa dr ile gorusmekte fayda var derim 3 bebegimin 3 de erken dünyaya getirdim ve hepsinde hissettim bir kac hafta önceden kasilmalarim ve şiddetli ağrılarım olurdu nefesim kesilecekmis gibi hissederdim içimi tarifsiz bir panik kaplar :) onun için anlarım bebeğin yaklaştığını :) erken müdahele iyidir siz bir muayene olun hiçbirşey için geç kalmış olmayın eğer doğum yakinsa ve bunu kestiremezseniz bebeginiz için sıkıntı olabilir....hayırlı doğumlar dilerimTesekkur ederım guzel dilekleriniz ıcın ilk oglum erken dogdugu ıcın acaba diyorum budamı erken olacak o yuzden korkum
Aynı korku bende de vardı ilkinde dogum sancim başlamıştı is arkadaşımın zoruyla doktora gitmiştim ikinci de tedirgindim hep ama o ağrılar son zamanlarda oluyor ayrıca doktorum 2.gebelik daha ağrılı geçer demişti öyle de oldu. Birde benimde böyle oluyodu meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum bol su içtigim için idrarda yanma yoktu 1sn sancı gibi kramp giriyordu.Tesekkur ederım guzel dilekleriniz ıcın ilk oglum erken dogdugu ıcın acaba diyorum budamı erken olacak o yuzden korkum
Amin tesekkur ederım.Bebeginiz doguma hazırlanıyor korkucak birşey yok şimdi normal okadar sancınız olmazı karnınızın sertleşmesi bunların hepsi dogum icin Rabbim hayırlısıyla kucanıza almayı nasip etsin bebeğinizi
Bugun dune gore daha ıyıyım ama Dedigınız gibi agrılar artarsa doktora gıdecem doktorumda gel demisti.Eğer bir erken dogum hikayeniz varsa dr ile gorusmekte fayda var derim 3 bebegimin 3 de erken dünyaya getirdim ve hepsinde hissettim bir kac hafta önceden kasilmalarim ve şiddetli ağrılarım olurdu nefesim kesilecekmis gibi hissederdim içimi tarifsiz bir panik kaplar :) onun için anlarım bebeğin yaklaştığını :) erken müdahele iyidir siz bir muayene olun hiçbirşey için geç kalmış olmayın eğer doğum yakinsa ve bunu kestiremezseniz bebeginiz için sıkıntı olabilir....hayırlı doğumlar dilerim
Ya misafir teyzemdı bısey diyemedim uzaktan gelmıstı. Ve guzel dilekler ıcın tesekkurlerKendinizde farklilik hissediyorsaniz doktora gorunmenizde fayda var.
ilki erken dogmus.son zamanlariniz.yatili misafir icin hazirlik yapiyorsunuz.baya cesaretliymissiniz.
Insallah vakti zamaninda hayirlisyla alirsiniz kucaginiza
Enfeksiyon bendede var ama Bı turlu gecmedı ne yazıkkıAynı korku bende de vardı ilkinde dogum sancim başlamıştı is arkadaşımın zoruyla doktora gitmiştim ikinci de tedirgindim hep ama o ağrılar son zamanlarda oluyor ayrıca doktorum 2.gebelik daha ağrılı geçer demişti öyle de oldu. Birde benimde böyle oluyodu meğer idrar yolları enfeksiyonu olmuşum bol su içtigim için idrarda yanma yoktu 1sn sancı gibi kramp giriyordu.
Aslında benimki agrı seklındeydı ama bugun daha ıyıyım sancı olsa hemen giderim de bebegın vurması baya Bı sertlestı vurdukça ırkılıyorum sanırım alısmam lazım.Evet olur son zamanlar ama sen yine de git doktora çünkü bana nst çekildiğinde benim sancım varmış mesela ama ben hissetmedim doktor magnezyum verdi ve iki günde bir çağırdı kontrole
İlki 32+3 gunluktu dogum hikayemde var gecen doktora gittim kontrole bısey yoktu ama agrı olursa doktor hemen gel demisti bakalım devam ederse gidicem.İlk çocuğun erken olması sonrakininde erken olma ihtimalini arttırır.(net bilgi)
Bu ağrılarınız normaldir diye düşünüyorum artık bebeğiniz büyüdü size yaptığı baskı arttı kendi alanı dar geliyor. Birde yorulmuşsunuz endişe etmeyin dinlenmeye çalışın ama ilk çocuğunuz kaçıncı haftada doğmuştu hazırlıklı olun ve doktorunuza bu durumu hatırlatın.
Allah sağlıkla kavuştursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?