bende çoğunlukla avent direk düşündüm. Beşik nasıl bişey alacaksın canım ?bende önümüzdeki günlerde almayı düşündüklerim
Bebek Arabası 2
Philips Avent 3ü1 arada Sterilazatör 1 ad
Philips Avent Natural Seri 60 ml 2 ad
Philips Avent Naturel Biberon 260ml Mavi 1 ad
Philips Avent Naturel Biberon 260ml Pembe 1 ad
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Kız 1ad
Philips Avent Soothie Yeni Doğan Emzik 0-3 Ay Erkek 1ad
Emzik taşıma kutusu 4
Biberon temizleme fırçası 1
Süt Pompası Manuel & Elektrikli mi ? karar veremedim
bunlar haricinde bikaç zıbın tulum prematüre takım önlük çorap felan aldım
en son olarak da
Beşik 2 ad
Dolap 1 belki 2 küçük dolap (ikeada görmüştüm)
daha bi dünya var ama bunlar şimdilik planladıklarım
ben Sterilazatör konusunda tam karar veremiyorum
Philips avent natürel Yenidoğan seti güzel,ayrı ayrı biberon almaktansa ben bu seti alcam,10 parça var içinde.mycey emzirme yastığı indirime girmiş o da alınacaktır arasında.yine aventin sterilizatoru,biberon isiticisi.
bende çoğunlukla avent direk düşündüm. Beşik nasıl bişey alacaksın canım ?
Aynen daha neler neler alicaz vazgecicez kimbilir dogurana kadar☺☺kaynatınca zaten sıcağıyla hemen kurur, çok ihtyaç duyarsak sonra alırız diye düşünüyorum bakalım daha çok karar değişir :)
ikizler için emzirme yastığı görmüştüm bir blogda satışı yokmuş ama yaptırılabilirse onu araştıracağım o olursa iyi olacak.
http://corapailesi.blogspot.co.id/2012/08/ikizleri-emzirmek.html?m=1 burada yorumlarda var ölçülerIkizler icin olani biyerde gordum nette ama hatirlamiyorum simdi belki sahibinden yada gittigidiyorda olabilir .. bulamazsak ikiz annelerinden birinden olcu alir diktirirz artik
Kapakları var bence,yoksa ben mi göremiyorum?Baya indirimde set.. ben kapaklara takilmis durumdayim netide disari cikarken kapak sart ☺☺
Bi magaza incelemek sart oldu inceleyeyim yazayim buraya buarada bi arkadas dr. Brown un biberonunu onermis oteki baslikta.. kafalar karisiyo iyiceKapakları var bence,yoksa ben mi göremiyorum?
fotoğraflarda kapak var, bence kapaksız değildir en uyduruk biberonlarda bile oluyor artık.Baya indirimde set.. ben kapaklara takilmis durumdayim netide disari cikarken kapak sart ☺☺
fotoğraflarda kapak var, bence kapaksız değildir en uyduruk biberonlarda bile oluyor artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?