Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

ikizler için emzirme yastığı görmüştüm bir blogda satışı yokmuş ama yaptırılabilirse onu araştıracağım o olursa iyi olacak.

bende çoğunlukla avent direk düşündüm. Beşik nasıl bişey alacaksın canım ?

Bende o natural seti dusundum ama onda biberonlarin hepsinin kapaklari varmi sanki ikitanesinin varmis gibi bisey duydum .. bide pembe mavi ayri ayri alsam buyukleri diye dusundum ondan

kaynatınca zaten sıcağıyla hemen kurur, çok ihtyaç duyarsak sonra alırız diye düşünüyorum bakalım daha çok karar değişir :)

bende çoğunlukla avent direk düşündüm. Beşik nasıl bişey alacaksın canım ?

Canim ben aslinda oyle cok detayli bi besik dusunmuyorum ikea gordugum duz besiklerden dusundum ama esim sallanabilir mi alsak diyo .. bide ilk etapta ayni odada olacagiz oraya iki besik sigmayacak diyorum bitane park yatak alsakmi oraya .. o konuda karisigim ya.. once oda yapmayalim dedik simdi iki besik bi dolap alip cok detayli olmasada bi oda yapsakmi bi duzen olusturmak acisindan diyoruz

biberon takımı çok iyiymiş

Son düzenleme:
ikizler için emzirme yastığı görmüştüm bir blogda satışı yokmuş ama yaptırılabilirse onu araştıracağım o olursa iyi olacak.

Ikizler icin olani biyerde gordum nette ama hatirlamiyorum simdi belki sahibinden yada gittigidiyorda olabilir .. bulamazsak ikiz annelerinden birinden olcu alir diktirirz artik

Aa evet yorumlara bakmamistim

Ikiz emzirme yastigi ölçüsü
25 cm yükseklik
1 metre en
her bir yatış alanı 30 ar cm eninde. 40 cm boşluk var aralaruında. ama siz boyunuza ve beden ölçünüze uygun yükseklik ve ara boşluk belirleyebilirsiniz. Demis saolsun☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…