Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Ikiz annesi olacak arkadslar benim ikizlerim yakinda 10 aylik olacaklar.artik oto koltuguna gectik.
Onlarin ana kucagini satiyoruz.
Cok temiz iki adet ana kucagi bel destek minderleri ve sineklikleri hepsi 180 tl

Bu arada biberonda avent cok iyi
Emzirme yastigi gereksiz ikisi ayni anda emzirilmiyor tutamiyorsunuz.
Ama c yastik kullanisli tekini emzirirken kullaniliyor birde otururken cok ise yariyor bende iki tane var onuda satabilirim aslinda tertemiz

• biz daha çok alışveriş listelerimizi oluşturaya çalışıyoruz canates isterseniz satış topiklerine ilanınızı koyabilirsiniz.

çok güzel o zaman, orda ne kadar fiyatı?

118 tl idi naturali .. eminonu havuzlu handa haftasonu 150 den satiyolardi nakitle 120ye dusuyorlardi dusun.. cok iyiydi ebebekte bence. en kisa zamanda alip koyuyorum kenara koyayim diyorum mavi pembe sevdama karsi gelebilirsem

cnm basligin hayitli olsun boyle bir basligi acmayi onermistim ben daha once ama yapacak vaktim yoktu malesef. cok iyi yapmissin duyduklarimizi aldiklarimizi buradan paylasalim, diger baslikta kaynayip gidiyor
aynen canım hepimizin başlığı burası, güzel paylaşımlar olur inşallah.

ben brbek arabasi britax romer yanyana yada prego arkali onlu almayi dusunuyorum. britax romerin acip kapatmasi cok pratik ona daha yakinim. yenidogandan itibaren kullanilabiliyor ve normal ev kapisindan geciyor

Bence ana kucağı ,puset,portbebe,oto koltuğu gibi kavramları karıştırabilio insanlar.araba koltuğu olanları mecbur zaten yasa gereği.
aynen oto koltuğu ana kucagi olarakta geciyor ysni dogan icin. aslinda bende onu onerenleri cok duydum. mesela bebekleri ona koyuyorsun restorana yemegemi gireceksin onunla aractan indiriyorsum bebek icinde uyumaya devam ediyor mus. ayrica bir yere misafitlige gittin mesela ayni sekilde bebekleri o koltuklarla indirip gittigin eve goturuyorsun. sonucta kucuk bebek öyle rastgele koltuk kanepe masaya yatirilmiyor. tabi bu oto koltugu olan ana kucagindada bebek uzun sure yatitilamaz ama her halukarda 2 saatte bir ya altini degistirmek ya beslemek için aliyorsun içinden

bencede ya hadi ilk 3 ay falan tamamda 8 aylik bebeklere 4 kidi abarti biraZ :) yanimizda birileri olmasi iyi bisey ama bende mesela hem anne hem kayinvalideyi aynı anda istemiyorum. organizasyonu daha zor. biri gitsin biri gelsin bir sure sonrada kendi kendimize yeteriz esimizle :)

yani bir dolap iki besik bende alacagim eger oda yapmsk buysa bende yapmis olacam :) ama biryila kadar besikleri yatak odama sigduracam tikis tikis olsada ikeanin besiklaride 65*135 olculerinde. dolabi odalarina koyacam onun disinda butun esyalari o odada olacak. 1yildan sonrada odalarina gecirecegim

Mrb hanımlar,termal çanta alacak mısınız biberon ve mamaları sıcak tutmak için?aventinkini düşünüyorum ben yine?

Arkadaşlar bişi sorcam, bu PP biberonlar cam olanlar gibi kaynatılabiliyormu? ve cam kadar sağlıklımı acaba?

118 tl idi naturali .. eminonu havuzlu handa haftasonu 150 den satiyolardi nakitle 120ye dusuyorlardi dusun.. cok iyiydi ebebekte bence. en kisa zamanda alip koyuyorum kenara koyayim diyorum mavi pembe sevdama karsi gelebilirsem

ben bahsettiğiniz seti e bebekten aldım ilk indirime girdiğinde. Bir arkadaşım önerdi banada. Fiyatıda 118 tl uygun. İçinde emzik falanda var. Umarım kullanabiliriz. Bende başka biberon almayı düşünmüyorum.

Arkadaşlar bişi sorcam, bu PP biberonlar cam olanlar gibi kaynatılabiliyormu? ve cam kadar sağlıklımı acaba?

Kullanma klavuzunda ilk kullanımda 5 dk. kaynatın yazıyor. Kullanan arkadaşlarım var benim. Hepsi kaynatıyormuş. Bir sorun olmuyormuş yani.

Aynen hastaneye aşıya kontrole giderken disari cikarken her halukarda onunla cikartiriz evden .. yine evdede kisa sureli olarak bulundugumuz odaya bebeklerimizi tasimak icinde kullanabiliriz.. bende cok kullanacagimizi dusunuyorum

Mrb hanımlar,termal çanta alacak mısınız biberon ve mamaları sıcak tutmak için?aventinkini düşünüyorum ben yine?

Bende gerek mi degilmi tam bilemiyorum bide bebek bakim cantalarinin termal bolumlu olanlari var diye hatirliyorm onlar ise yaramazmi hani disari ciksak bile kisa sureli cikislar olur lazim olur mu ki dun bi sitede gordum 109 tl idi termal canta.. az da degil☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…