Baya indirimde set.. ben kapaklara takilmis durumdayim netide disari cikarken kapak sart ☺☺
çok güzel o zaman, orda ne kadar fiyatı?Kizlar bugun ebebek e ugradim natural sete baktim evet kapakliymis☺ alinabilirmis yani .. sanirim tek setle ilk etapta bu durumu cozebilirz
çok güzel o zaman, orda ne kadar fiyatı?
cnm basligin hayitli olsunAlıp kullanmadığınız malzemeler var mı? En gerekliler neler?
aynen canım hepimizin başlığı burası, güzel paylaşımlar olur inşallah.cnm basligin hayitli olsunboyle bir basligi acmayi onermistim ben daha once ama yapacak vaktim yoktu malesef. cok iyi yapmissin duyduklarimizi aldiklarimizi buradan paylasalim, diger baslikta kaynayip gidiyor
ben brbek arabasi britax romer yanyana yada prego arkali onlu almayi dusunuyorum. britax romerin acip kapatmasi cok pratik ona daha yakinim. yenidogandan itibaren kullanilabiliyor ve normal ev kapisindan geciyoryok bebek arabası değil, ana kucağı olan galiba, alacaksanızda ucuzundan alın diyorlar, bebek arabasını cihicco yan yana olandan almışlar çok memnunlar. Bez stok sayısı demedi ama alabildiğim kadar aldım diyor.
aynen oto koltuğu ana kucagi olarakta geciyor ysni dogan icin. aslinda bende onu onerenleri cok duydum. mesela bebekleri ona koyuyorsun restorana yemegemi gireceksin onunla aractan indiriyorsum bebek icinde uyumaya devam ediyor mus. ayrica bir yere misafitlige gittin mesela ayni sekilde bebekleri o koltuklarla indirip gittigin eve goturuyorsun. sonucta kucuk bebek öyle rastgele koltuk kanepe masaya yatirilmiyor. tabi bu oto koltugu olan ana kucagindada bebek uzun sure yatitilamaz ama her halukarda 2 saatte bir ya altini degistirmek ya beslemek için aliyorsun içindenBence ana kucağı ,puset,portbebe,oto koltuğu gibi kavramları karıştırabilio insanlar.araba koltuğu olanları mecbur zaten yasa gereği.
bencede ya hadi ilk 3 ay falan tamamda 8 aylik bebeklere 4 kidi abarti biraZ :) yanimizda birileri olmasi iyi bisey ama bende mesela hem anne hem kayinvalideyi aynı anda istemiyorum. organizasyonu daha zor. biri gitsin biri gelsin bir sure sonrada kendi kendimize yeteriz esimizle :)ya bende bakarım diye planlıyodum çünkü ne kadar çok kişi o kadar kafa karışıklığı olucak gibi geliyo ve bi düzen oturtamam diye düşünüyorum
forumdada okuyorum bakabilenlerde var aslında.. tamam kolay olmayacağı kesin ama yapabiliriz bencebelki biraz sıyırırız o kadar
yani bir dolap iki besik bende alacagim eger oda yapmsk buysa bende yapmis olacam :) ama biryila kadar besikleri yatak odama sigduracam tikis tikis olsada ikeanin besiklaride 65*135 olculerinde. dolabi odalarina koyacam onun disinda butun esyalari o odada olacak. 1yildan sonrada odalarina gecirecegimCanim ben aslinda oyle cok detayli bi besik dusunmuyorum ikea gordugum duz besiklerden dusundum ama esim sallanabilir mi alsak diyo .. bide ilk etapta ayni odada olacagiz oraya iki besik sigmayacak diyorum bitane park yatak alsakmi oraya .. o konuda karisigim ya.. once oda yapmayalim dedik simdi iki besik bi dolap alip cok detayli olmasada bi oda yapsakmi bi duzen olusturmak acisindan diyoruz
ben düşünmüyorum canım, hatta ilk duydum :)Mrb hanımlar,termal çanta alacak mısınız biberon ve mamaları sıcak tutmak için?aventinkini düşünüyorum ben yine?
118 tl idi naturali .. eminonu havuzlu handa haftasonu 150 den satiyolardi nakitle 120ye dusuyorlardi dusun.. cok iyiydi ebebekte bence. en kisa zamanda alip koyuyorum kenara koyayim diyorum mavi pembe sevdama karsi gelebilirsem
Arkadaşlar bişi sorcam, bu PP biberonlar cam olanlar gibi kaynatılabiliyormu? ve cam kadar sağlıklımı acaba?
aynen oto koltuğu ana kucagi olarakta geciyor ysni dogan icin. aslinda bende onu onerenleri cok duydum. mesela bebekleri ona koyuyorsun restorana yemegemi gireceksin onunla aractan indiriyorsum bebek icinde uyumaya devam ediyor mus. ayrica bir yere misafitlige gittin mesela ayni sekilde bebekleri o koltuklarla indirip gittigin eve goturuyorsun. sonucta kucuk bebek öyle rastgele koltuk kanepe masaya yatirilmiyor. tabi bu oto koltugu olan ana kucagindada bebek uzun sure yatitilamaz ama her halukarda 2 saatte bir ya altini degistirmek ya beslemek için aliyorsun içinden
Mrb hanımlar,termal çanta alacak mısınız biberon ve mamaları sıcak tutmak için?aventinkini düşünüyorum ben yine?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?