- 13 Ocak 2016
- 1.174
- 1.109
- 53
ben bahsettiğiniz seti e bebekten aldım ilk indirime girdiğinde. Bir arkadaşım önerdi banada. Fiyatıda 118 tl uygun. İçinde emzik falanda var. Umarım kullanabiliriz. Bende başka biberon almayı düşünmüyorum.
canım kesinlikle ilk başta park yatak almanı tavsiye ederim. ve özellikle sallanan mutlaka olsun. çünki bebekler en az 2 yaşına kadar yanımızda yatacak. sonra odalarına istediğin gibi yatak alırsınCanim ben aslinda oyle cok detayli bi besik dusunmuyorum ikea gordugum duz besiklerden dusundum ama esim sallanabilir mi alsak diyo .. bide ilk etapta ayni odada olacagiz oraya iki besik sigmayacak diyorum bitane park yatak alsakmi oraya .. o konuda karisigim ya.. once oda yapmayalim dedik simdi iki besik bi dolap alip cok detayli olmasada bi oda yapsakmi bi duzen olusturmak acisindan diyoruz
biz de chicconun bir park yatağı var yeğenlerden kalma ilk etapta ikisi sığar mı sizce ya bu konuda kararsızım.canım kesinlikle ilk başta park yatak almanı tavsiye ederim. ve özellikle sallanan mutlaka olsun. çünki bebekler en az 2 yaşına kadar yanımızda yatacak. sonra odalarına istediğin gibi yatak alırsın
biz de chicconun bir park yatağı var yeğenlerden kalma ilk etapta ikisi sığar mı sizce ya bu konuda kararsızım.
canım kesinlikle ilk başta park yatak almanı tavsiye ederim. ve özellikle sallanan mutlaka olsun. çünki bebekler en az 2 yaşına kadar yanımızda yatacak. sonra odalarına istediğin gibi yatak alırsın
Ilk etapta kesin sigardabiz de chicconun bir park yatağı var yeğenlerden kalma ilk etapta ikisi sığar mı sizce ya bu konuda kararsızım.
Kizlar dun ebebek in sitesinden alisvers yapmak istedim ama magazada uye yaptiklari icin sifremi bilmiyorum yeniden uye olayim dedim esimin adina hata verdi anlamadim .. boyle bi sorun yasayan varmi? Birde ebebekten alisveris yapabilen var mi? Bazi urunleri sepete atmadi mesela.. biberonlari alayim dedim atmadi bi turlu...
Ben şuana kadar aldığım herşeyi ordan aldım canım. Kıyafetlerini, biberonlarını. Hastane çıkışı falan. Çokda pratik oldu zaman açısından Ertesi gün teslim ettiler o açıdan da iyiydi. Bu tarz problemler hiç yaşamadım ancak yakın zamanda internet sitelerinde değişiklik yaptılar belki o yüzden sistemsel sorun çıkmış olabilir. Bence bugün de dene olmasda telefonla bilgi alabilirsin.
ben yaptim cnm ama boyle bi sorun olmadi. ertesi gunde kargoya verildi, cok hizli lar yada bana oyle denk geldiKizlar dun ebebek in sitesinden alisvers yapmak istedim ama magazada uye yaptiklari icin sifremi bilmiyorum yeniden uye olayim dedim esimin adina hata verdi anlamadim .. boyle bi sorun yasayan varmi? Birde ebebekten alisveris yapabilen var mi? Bazi urunleri sepete atmadi mesela.. biberonlari alayim dedim atmadi bi turlu...
buarada neler aliyorsun e bebekten uygunsa bende bakiiimTamam canim sevindim bak simdi bugun tekrar denicem olmadi telefonla bi arayayim cok uygun takimlar buldum cunku insaAllah kacirmadan alabilirim☺
cnm bende ayni fikirdeyim. ama 6 ay az gibi 2yilda cok, sonra ayirmasi zor olur. simdilik bana 1 yil ideal gibi duruyor, tabi birazda cocuklar belirler bu durumu. ben 2 besik alcam ikea tipinde, yatak odasindaki sifonyeri cikartip koyacagim ikisini. ayni yatakta ikisini yatirmayi pek dusunmuyorum nen ya ztn bir sure sonra birbirlerini uyandirirlar onun disindada kafama takilir benimCanim ben 2 yasini beklemek istemiyorum odalarimizi ayirmak icin o yuzden ilk 6ay bizimle sonra ayri odaya alistirayim diyorum bazen erkenmi diye de dusunmuyor degilim .. erken yapmazsam sonra zorluk cekerim diyede dusunuyorum sonra ayirmak icin.. aslinda tam karar veremedim bu konuda.. ayni yatakta 6 ay ancak yatarlar benim yatak odama iki besik sigmiyor .. aynali komidini cikartirsam belki.. tecrubeli anneler tamda burda devreye giriyo naptilar acaba ikiz anneleri...
Kizlar dun ebebek in sitesinden alisvers yapmak istedim ama magazada uye yaptiklari icin sifremi bilmiyorum yeniden uye olayim dedim esimin adina hata verdi anlamadim .. boyle bi sorun yasayan varmi? Birde ebebekten alisveris yapabilen var mi? Bazi urunleri sepete atmadi mesela.. biberonlari alayim dedim atmadi bi turlu...
benimde başıma gelmişti hangi telefonu verdiyseniz kayıt için o telefon numarasının son 4 hanesidir şifreniz iyi alışverişlercnm bende ayni fikirdeyim. ama 6 ay az gibi 2yilda cok, sonra ayirmasi zor olur. simdilik bana 1 yil ideal gibi duruyor, tabi birazda cocuklar belirler bu durumu. ben 2 besik alcam ikea tipinde, yatak odasindaki sifonyeri cikartip koyacagim ikisini. ayni yatakta ikisini yatirmayi pek dusunmuyorum nen ya ztn bir sure sonra birbirlerini uyandirirlar onun disindada kafama takilir benim
puuffbenimde başıma gelmişti hangi telefonu verdiyseniz kayıt için o telefon numarasının son 4 hanesidir şifreniz iyi alışverişler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?