Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Bende o seti dusunuyorum uyguna gelmesi acisindan ama dun aksam iki adet 125ml natural biberon ve birer adet mavi ve pembe 260ml natural biberon ve biberon temizleme fircasini oturdum hesapladim 140tlye geliyo aklim kaldi belki tek tek alabilirim

canım kesinlikle ilk başta park yatak almanı tavsiye ederim. ve özellikle sallanan mutlaka olsun. çünki bebekler en az 2 yaşına kadar yanımızda yatacak. sonra odalarına istediğin gibi yatak alırsın

canım kesinlikle ilk başta park yatak almanı tavsiye ederim. ve özellikle sallanan mutlaka olsun. çünki bebekler en az 2 yaşına kadar yanımızda yatacak. sonra odalarına istediğin gibi yatak alırsın
biz de chicconun bir park yatağı var yeğenlerden kalma ilk etapta ikisi sığar mı sizce ya bu konuda kararsızım.

biz de chicconun bir park yatağı var yeğenlerden kalma ilk etapta ikisi sığar mı sizce ya bu konuda kararsızım.

benimde bir park yatağım var suan. 3.5 yasındaki oğlumundu. ikizleri ilk başta ikisini tek park yatağa yatırıp sonra bir tane daha park yatak alıcam. odalarını değiştireceğim zamanda normal yataklarını alıcam. kesinlikle sığarlar hiç tereddütün olmasın. minicik olacaklar göreceksin.

Canim ben 2 yasini beklemek istemiyorum odalarimizi ayirmak icin o yuzden ilk 6ay bizimle sonra ayri odaya alistirayim diyorum bazen erkenmi diye de dusunmuyor degilim .. erken yapmazsam sonra zorluk cekerim diyede dusunuyorum sonra ayirmak icin.. aslinda tam karar veremedim bu konuda.. ayni yatakta 6 ay ancak yatarlar benim yatak odama iki besik sigmiyor .. aynali komidini cikartirsam belki.. tecrubeli anneler tamda burda devreye giriyo naptilar acaba ikiz anneleri...

Ilk etapta kesin sigarda
..sonrasinda ayni yatakta 3 aydan sonra yatamiyolar birbirlerini uyandiriyorlar diye okumustum .. bende kararsiz kaldim iyice ..

Kizlar dun ebebek in sitesinden alisvers yapmak istedim ama magazada uye yaptiklari icin sifremi bilmiyorum yeniden uye olayim dedim esimin adina hata verdi anlamadim .. boyle bi sorun yasayan varmi? Birde ebebekten alisveris yapabilen var mi? Bazi urunleri sepete atmadi mesela.. biberonlari alayim dedim atmadi bi turlu...

Ben şuana kadar aldığım herşeyi ordan aldım canım. Kıyafetlerini, biberonlarını. Hastane çıkışı falan. Çokda pratik oldu zaman açısından Ertesi gün teslim ettiler o açıdan da iyiydi. Bu tarz problemler hiç yaşamadım ancak yakın zamanda internet sitelerinde değişiklik yaptılar belki o yüzden sistemsel sorun çıkmış olabilir. Bence bugün de dene olmasda telefonla bilgi alabilirsin.

Tamam canim sevindim bak simdi bugun tekrar denicem olmadi telefonla bi arayayim cok uygun takimlar buldum cunku insaAllah kacirmadan alabilirim☺

ben yaptim cnm ama boyle bi sorun olmadi. ertesi gunde kargoya verildi, cok hizli lar yada bana oyle denk geldi

baby cornerden aldigim urunler geldi. acaip sekerler, guzel kutularla paketlenmis. yalniz yenidogan altlari baya kucuk gibi. kalitelerini ancak kullaninca bilecegiz

cnm bende ayni fikirdeyim. ama 6 ay az gibi 2yilda cok, sonra ayirmasi zor olur. simdilik bana 1 yil ideal gibi duruyor, tabi birazda cocuklar belirler bu durumu. ben 2 besik alcam ikea tipinde, yatak odasindaki sifonyeri cikartip koyacagim ikisini. ayni yatakta ikisini yatirmayi pek dusunmuyorum nen ya ztn bir sure sonra birbirlerini uyandirirlar onun disindada kafama takilir benim

Maşallah alışverişler yapılıyor :) bebişlerimiz sağlıkla giysin inşallah. Ben daha tam cesaret edemiyorum.
Bu arada iş arkadaşım buhar makinası al diyor. Siz baktınızmı hiç. Daha sonra hasta oluncada o kullanılıyor. Normalde de evin içini nemlendirmek için lazım oluyor.

benimde başıma gelmişti hangi telefonu verdiyseniz kayıt için o telefon numarasının son 4 hanesidir şifreniz iyi alışverişler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…