Yardmcim ve annem tabiki geceleride esimle birlikte bakiyoruz geceleri ikisi birden uyanirsa ozaman onu uyandeiyormOff anlatamıyorum derdimi onlara, annem sağolsun bırakamazmış onun da evinin düzeni varmış falanmış filanmış. İlk torunları bir de neden böyle yapıyor aklım almıyor. Hala teyze vs de yok yanımda kalabilecek... Daha şimdiden bunalımlara girdim. Benim söylememe gerek bile yok kendileri teklif etmeliler bence. Hamileyken de hep yalnızım zaten.
Sen üç kişi dediğin kim kim baktınız eşin ve annen mi?
Annen ya da yardımcın geceleri kalmadı mı seninle? Yeni doğduklarında geceleri hep ikisi birden uyanmıyor mu?Yardmcim ve annem tabiki geceleride esimle birlikte bakiyoruz geceleri ikisi birden uyanirsa ozaman onu uyandeiyorm
dogumum icinde baska sehirde olan ablam gelmisti 3 hafta kadar kalmisti kardeslernle aran nasil onlardan rica da bulunsan okula bir kac hafta ara verebilirler bence
Geceli gunduzlu ablam kalmisti suan esimle idare ediyorz gunduzleri de annem ve yardmcm oluyor bence kiz kardesin sana az cok yardmci olur cok kucuk degilmis yasiAnnen ya da yardımcın geceleri kalmadı mı seninle? Yeni doğduklarında geceleri hep ikisi birden uyanmıyor mu?
Kardeşlerim 15 yaşlarında ikiz erkek, bi tane 16 yaşında kız var okuyan onlarda da hiç öyle bi potansiyel görmüyorum. Ama doğumdan sonraki en azından ilk bir kaç hafta birinin geceli gündüzlü kalması şart dimi?
Keşke ama inan söylediğime pişman ediyorlar, bir kaç kez denedim konusunu açmayı ama her seferinde bi bahane buldu herkes. Sen şanslıymışsın ne güzelGeceli gunduzlu ablam kalmisti suan esimle idare ediyorz gunduzleri de annem ve yardmcm oluyor bence kiz kardesin sana az cok yardmci olur cok kucuk degilmis yasi
canim masallah size. 10da yatip 4e kadar beslenmeye bile kalkmadan uyumalari cok iyi.ne guzel duzen oturtmuslar gerçekten 6saat acikmamalari cok enteresan ama yani bir iki gece tamamda hergece boyle ise alismislar demekki. bizimkiler 3saati gecirmez genelde hatta 12-2,5-5-8-11 diyebilirim beslenmeler gun icinde sure azicik daha uzar. kızlardan birisi biraz daha geç uyanıyor aslinda ama digeri acikinca ben onuda uykuda emzirip geri yatiriyorum bidaha uykum bolunmesin diye. kac ayliksiziniz kilolariniz nasil? gece uyku suremiz cok uzun masallah nerden baksan 12saat bazen daha fazlasini gece uyuyorlar. gunduz daha kisa tabi.bizim aydaki bebeklerin 11-12 gece uykulari 4-5saatte gunduz uykulari olmaliymisYani şöyle söyleyim. Gece 10 da falan yatarlarsa 4 e kadar uyuyorlar.doktor uyandirmamami söyledi artık uyku önemli ac kalmaz vücutta depodan yakarlar dedi. O nedenle uyandirmiyorum.Uzun uyuduklarinda birini emzirip digerine sagdigimiz sütü verip yatiriyoruz..bundan sonraki uyanmalari 2_3 saatte bir oluyor ve cok acikmadan oynadiklari ses cikardiklari gecelerimiz çok.Sabah kalktiklarinda 7 gibi tekrar yorulup uyyorlar..sonra gündüz tempomuz devam pek uzun uyku yok cok kisa süreli gündüzleri..
merhaba aslında gece gündüz kavramını bizimkilerde çok iyi öğrendi akşam 6 gibi yatıyorlar sabah 6 ya kadar sadece 2-3 saatte bir gece beslenmek için kalkıyorlar. 12ye kadar hiç mızmız yapmıyorlar uykuda ama özellikle 2 den sonra emziği atıp tekrar isteme beşik sallama falan oluyor ara ara. onun dışında beslenmeye kalkıyorlar, aslında bu da gayet normal değil mi? 12 saat uyumazki kesintisiz bu aydaki bebek. 4 aylığız biz. sizin gece uykunuz toplam nekadar? 10da yatıyormuşsunuz mesela, belki bizimkilerde o vakitte yatsa daha sonra mızmız etmezler ama uyku saati ileri alamıyorum hava karardı mı huysuzlanıyorlar uyumazlarsa. gunduz uyutmasam diyeceğim ama onuda kesemem sanırım.Canim benim ogullarimdan biri hep onden gitti simdi de kilosu 8 kg olmuştur. Boy 73 cm falandir.Diger oğlum 7 kg civari onun da 69 cm falandir. 5 ayi dolduracagiz kontrole gitmedik.o zaman belli olur.Gaz agrisi bazen oluyor uykuyu etkiliyor. Dis cikaracaklar onun huzursuzluğu oluyor. Gun icinde oynuyorlar cok uyumuyorlar yarim saat_ 1saat ara ara. Gece dedigim gibi 4_5 saat bazen 6 saat emip uyuyorlar. Sabah uyanip oynayip tekrar emip uyuyorlar sonra gün icinde hareket halindeyiz.
Bizimkilerin gece biyolojik saati olustu o zaman..sizinkiler gündüz gece ayiramiyor hala belki daha küçükler..tavsiyem gece uykusu icin odalarinda gece lambasi olsun isik ve gürültü olmasin gece old.anliyorlar.Biz hep oyle yaptik bu gunlere gelene kadar
Yok uykularini bozma tabi..o zaman huzursuz oluyorlar ve uyku duzeni bozuluyor. Bzi de.besik salliyoruz ugrasiyoruz bazen kolay olmuyo uyutmak..gecel 7-8 saat ortalama uyuyorlar arada emmeye uyaniyorlar.merhaba aslında gece gündüz kavramını bizimkilerde çok iyi öğrendi akşam 6 gibi yatıyorlar sabah 6 ya kadar sadece 2-3 saatte bir gece beslenmek için kalkıyorlar. 12ye kadar hiç mızmız yapmıyorlar uykuda ama özellikle 2 den sonra emziği atıp tekrar isteme beşik sallama falan oluyor ara ara. onun dışında beslenmeye kalkıyorlar, aslında bu da gayet normal değil mi? 12 saat uyumazki kesintisiz bu aydaki bebek. 4 aylığız biz. sizin gece uykunuz toplam nekadar? 10da yatıyormuşsunuz mesela, belki bizimkilerde o vakitte yatsa daha sonra mızmız etmezler ama uyku saati ileri alamıyorum hava karardı mı huysuzlanıyorlar uyumazlarsa. gunduz uyutmasam diyeceğim ama onuda kesemem sanırım.
yani 10da uyuyup gece 7-8 saat uyanıyorlarsa genelde 5-6da ayaktasın o zaman sen. yorucu olmalı, ben sabah 6da kalkmalarına ancak aksam 6da yatarlarsa dayanabilirim :) aksam 8e almak istiyorum aslında gece uykulrını belki sabah 8de kalkarlar diye ama onunda garantisi yok tabi. bizimkiler 4 aylık ort 11-12 saat gece uykuları var. bende beşikte sallayarak uyutuyorum ama memnun değilim sallamayı zamanla kesmek gerekir.Yok uykularini bozma tabi..o zaman huzursuz oluyorlar ve uyku duzeni bozuluyor. Bzi de.besik salliyoruz ugrasiyoruz bazen kolay olmuyo uyutmak..gecel 7-8 saat ortalama uyuyorlar arada emmeye uyaniyorlar.
Bu marka degil ama baska markaydi agirsa alma . ikisini itmek cok zor oluyorarkadaşlar Casual Vista Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası + Puset bebek arabasını kullanan var mı yeni doğan için kullandınız mı başka marka tavsiyeniz var mı fiyatı uygun ve kaliteli bi marka
arkadaşlar Casual Vista Travel Sistem Ikiz Bebek Arabası + Puset bebek arabasını kullanan var mı yeni doğan için kullandınız mı başka marka tavsiyeniz var mı fiyatı uygun ve kaliteli bi marka
Benimde 19 aylık ikizlerim var sunny baby ikiz arabasını kullanıyorum çok rahat gerçekten büyüdüler hala sürmesi çok kolay bi çocuk bile itleyebilir ama kapandıgında bile biraz yer kaplıyor sorun degil dersen bence düşünün ben çok memnunum
Bence Dr brown gaz önleyici olanları var malum ona dikkat ederek seçiminizi yaparsanız biberon konusunda ve tabi emzikte biberonla uyumlu olursa daha rahat edersiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?