Ben lazerle olcuyorum gayet doğru cikiyorkızlar ikiz emzirme yastığı alan veya dikebilen var mi aranizda. internette gezinirken görmüstüm pratik biseye benziyor. bazi anneler ikisini ayni anda emzirmek daha iyi oluyot diyor.
birde ateş ölçer olarak neler aldiniz. bir yakinim alindan lazer ölçen doğru ölçmedigini söylemişti
mrhaba tecrubelısınız ve bana dogum için cantamda gereklı olanları soylermısınız ne alacagmı bılemedım ıkızlerdeBen lazerle olcuyorum gayet doğru cikiyor
Canim bende ikizlerimë hamileyim 11 haftalik ama bir oğlum var 4 yaşında oradan biliyorum ateşi çok çıkan bir çocuk uyurken filan rahat oluyor lazerle ölçmekmrhaba tecrubelısınız ve bana dogum için cantamda gereklı olanları soylermısınız ne alacagmı bılemedım ıkızlerde
coookkkk tsklrrr canım valla cok guzel yazmıssın tsklr allah razı olsun aynen boyle yapcam bendeHastahane için
Bebekler için
birer takım prematüre tulum vs
Birer takım normal hastane çıkışı( sırf hevesten almıştım aslında gerek yok)
Tulum 2-3 takım( üstlerini pisletiyorlar)
Çorap
Bebek bezi
Omuz mendili
Ağız bezi
Yüz örtme( hastalıklı gelen çok olmuştu. Şöyle gösterip örttük yüzünü)
Islak mendil
2 şer battaniye ( biz yine kirlettik yedek almıştık)
Biberon ( mama gerekiyorsa mamayı hastane veriyor)
Anne için
Sezeryan olacaksa ilk çıktığınızda çok titreyeceksiniz o nedenle çorap ve hırka
Gecelik 2 adet ( ben pijama kullanamdım)
Süt sağma( hastane teklif ediyor ama bazı yerlerde ücretli)
Ped( depend kullandım ben )
Kişisel bakım malzemeleri havlu saç bakım diş bakım makyaj
Göğüs ucu yoksa (bende yoktu) göğüs ucu çıkarıcı aldırdı hemişreler
Göğüs kalkanı diyorlar galiba birde Bebek onla emmeye çalıştı ilk gün
Hastane süsleme yapacaksanız malzeme
Biz tüm eşyaları ayrı ayrı poşetledik. Bşr mağazadan ağzı bantlı poşetlerden aldık.
Üzerlerine Bebek 1 Bebek 2 dşye etiket yapıştırdık.
Hastanede hiç zorluk yaşamadık.
Bebek 1 prematüre takım
Bebek 1 normal takım
Ağız mendilleri
Falan diye.
Çünkü siz ve yakınlarınız heyecandan karıştırıyor herşeyi. Hijyenik oluyor böyle
Liste çok güzel teşekkürler bana da fikir olduHastahane için
Bebekler için
birer takım prematüre tulum vs
Birer takım normal hastane çıkışı( sırf hevesten almıştım aslında gerek yok)
Tulum 2-3 takım( üstlerini pisletiyorlar)
Çorap
Bebek bezi
Omuz mendili
Ağız bezi
Yüz örtme( hastalıklı gelen çok olmuştu. Şöyle gösterip örttük yüzünü)
Islak mendil
2 şer battaniye ( biz yine kirlettik yedek almıştık)
Biberon ( mama gerekiyorsa mamayı hastane veriyor)
Anne için
Sezeryan olacaksa ilk çıktığınızda çok titreyeceksiniz o nedenle çorap ve hırka
Gecelik 2 adet ( ben pijama kullanamdım)
Süt sağma( hastane teklif ediyor ama bazı yerlerde ücretli)
Ped( depend kullandım ben )
Kişisel bakım malzemeleri havlu saç bakım diş bakım makyaj
Göğüs ucu yoksa (bende yoktu) göğüs ucu çıkarıcı aldırdı hemişreler
Göğüs kalkanı diyorlar galiba birde Bebek onla emmeye çalıştı ilk gün
Hastane süsleme yapacaksanız malzeme
Biz tüm eşyaları ayrı ayrı poşetledik. Bşr mağazadan ağzı bantlı poşetlerden aldık.
Üzerlerine Bebek 1 Bebek 2 dşye etiket yapıştırdık.
Hastanede hiç zorluk yaşamadık.
Bebek 1 prematüre takım
Bebek 1 normal takım
Ağız mendilleri
Falan diye.
Çünkü siz ve yakınlarınız heyecandan karıştırıyor herşeyi. Hijyenik oluyor böyle
ben şimdilik tek beşik aldım. büyük bir tane. ikisini yan yana yatıracağım. belli bir süre sonrada bir tane daha beşik almayı düşünüyorum. şu an iki tane beşik yatak odasına sığacak gibi değil.Birde beşik nasıl aldınız gereksiz eşyalar almayalim
hs geldın canım amın ınsllh saglıkla alalım kucaklarımıza canım valla bız ıkılı arka arkaya olandan amayı planlıyoruz kıs bebıslerı oldukları ıcın erken dedık tek tek ıkı tane zor olur yanında kımse yoksa bence en mantıklısı araka arkaya olanlar hem her yere sıgıyo yan yana olanlar bazen asansorlerden kapılardan gecmıyolarMerhabalar. Ben de ikiz bekliyorum, hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. Bebek arabası olarak ne tarz aldınız ya da ne tarz almayı düşünüyorsunuz? Tek tek 2 tane mi yoksa ikili Yanyana olanlardan mı, arka arkaya olanlardan mı ?
Ben de öyle almayi düşünüyorum ama çok gel git yasiyoruz bu konuda. Arka arkaya pusetleri Dr var arabaya takilabiliyor. Dar yerlere girebilir diye düşündük dediğin gibihs geldın canım amın ınsllh saglıkla alalım kucaklarımıza canım valla bız ıkılı arka arkaya olandan amayı planlıyoruz kıs bebıslerı oldukları ıcın erken dedık tek tek ıkı tane zor olur yanında kımse yoksa bence en mantıklısı araka arkaya olanlar hem her yere sıgıyo yan yana olanlar bazen asansorlerden kapılardan gecmıyolar
aynen canım ama araba ıcın erken bence dogsunlar ozmna kdr dusunur daha cok tecrubelılerden bılgı alırsın ama ben hep araka arakaya olanı duydum cok kullanıslıymısBen de öyle almayi düşünüyorum ama çok gel git yasiyoruz bu konuda. Arka arkaya pusetleri Dr var arabaya takilabiliyor. Dar yerlere girebilir diye düşündük dediğin gibi
biz ayri ayri aldik memnunuz suan bayada aktif kullaniyoruz. arabalar quuinny anakucaklarimaxicosi. kolay katlanipkukucuk oluyor, anakucaklari da carpisma testinden gecmis odullu birurundu. toplam 3000tl odedik.zaten ilk 10 ay 1 yil anakucaklari takili oluyor pusete sonrada buyuklericin aparati. ikiz arabalarihantal oluyorcok arastirmistim bende. yanyana olanlar sigmiyorbiryere. arka arkaya olanlarda ise arkaya kiminoturacagi sorun. valla bizim tekbasinaolan arabalarinda bile aglayinca zor susturuyoruz b azen. yinede illa ikiz arabasi olacaksa yanyana ikizde britax romer arka arkaya ikiz arabasinda da pragonunkin iyiydi. Hayirlidogumlar olsunhepinizeMerhabalar. Ben de ikiz bekliyorum, hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. Bebek arabası olarak ne tarz aldınız ya da ne tarz almayı düşünüyorsunuz? Tek tek 2 tane mi yoksa ikili Yanyana olanlardan mı, arka arkaya olanlardan mı ?
suan istenildiginde sallanan istenildiginde sabitlenebilen bir besikkullaniyoruz. ikisi beraber yatiyorBirde beşik nasıl aldınız gereksiz eşyalar almayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?