Tecrübeli ikiz bebek anneleri, bizim içi en gerekli alışveriş listesi çıkarmaya yardım eder misiniz?

Ben lazerle olcuyorum gayet doğru cikiyor

Isıtıcı şöyle lazım oluyor Arkadaşalr
Eğer Bebek kuvezde kalırsa inşallah kalmaz ama ikizlerde ihtimal evde süt sağıp dolaba koyuyoruz. Onun ısıtılmadı için pratik oluyor.
Yok sütüm anca emzirmeye yeter mama vericeğim derseniz termos işinizi görür

Hastahane için
Bebekler için
birer takım prematüre tulum vs
Birer takım normal hastane çıkışı( sırf hevesten almıştım aslında gerek yok)
Tulum 2-3 takım( üstlerini pisletiyorlar)
Çorap
Bebek bezi
Omuz mendili
Ağız bezi
Yüz örtme( hastalıklı gelen çok olmuştu. Şöyle gösterip örttük yüzünü)
Islak mendil
2 şer battaniye ( biz yine kirlettik yedek almıştık)
Biberon ( mama gerekiyorsa mamayı hastane veriyor)
Anne için
Sezeryan olacaksa ilk çıktığınızda çok titreyeceksiniz o nedenle çorap ve hırka
Gecelik 2 adet ( ben pijama kullanamdım)
Süt sağma( hastane teklif ediyor ama bazı yerlerde ücretli)
Ped( depend kullandım ben )
Kişisel bakım malzemeleri havlu saç bakım diş bakım makyaj
Göğüs ucu yoksa (bende yoktu) göğüs ucu çıkarıcı aldırdı hemişreler
Göğüs kalkanı diyorlar galiba birde Bebek onla emmeye çalıştı ilk gün
Hastane süsleme yapacaksanız malzeme

Biz tüm eşyaları ayrı ayrı poşetledik. Bşr mağazadan ağzı bantlı poşetlerden aldık.
Üzerlerine Bebek 1 Bebek 2 dşye etiket yapıştırdık.
Hastanede hiç zorluk yaşamadık.
Bebek 1 prematüre takım
Bebek 1 normal takım
Ağız mendilleri
Falan diye.
Çünkü siz ve yakınlarınız heyecandan karıştırıyor herşeyi. Hijyenik oluyor böyle

Birde benim ikizlerim 7.5 aylık oldular. Çocuk doktorum 2 yalına kadar koltuk altı Ateş ölçer öneriyoruz diğerlerinin kalibrasyonu sıkıntınolabilşyor demişti. Bizde kulak ölçer var gerçekten arada 0.6 gibi bir derece farkı oluyor. O da ciddi bir rakam Ateş yüksek sanıp fitil verenler oluyor.

coookkkk tsklrrr canım valla cok guzel yazmıssın tsklr allah razı olsun aynen boyle yapcam bende

Liste çok güzel teşekkürler bana da fikir oldu

eğer bebekleriniz erken doğarsa ki benimkiler 34. haftada geldiler süt sağma makinesi ve strerilizasyon cihazı elim ayağım oldu diyebilirim.. sıcak su termosu da mama için lazım oluyor.

Merhabalar. Ben de ikiz bekliyorum, hepimizinki sağlıkla gelir inşallah. Bebek arabası olarak ne tarz aldınız ya da ne tarz almayı düşünüyorsunuz? Tek tek 2 tane mi yoksa ikili Yanyana olanlardan mı, arka arkaya olanlardan mı ?

bende kısmetse ikiz erkek annesi olacağım...oda aldık biz 2 tane büyüyen beşik dolap şifonfer...yatak odasına park yatak aldık büyüklerinden 1 tane..arabada sürekli karar değiştirdiğimiz için maalesef alamadık..ayrı ayrı mı alsak ikili mi alsak diye...

hs geldın canım amın ınsllh saglıkla alalım kucaklarımıza canım valla bız ıkılı arka arkaya olandan amayı planlıyoruz kıs bebıslerı oldukları ıcın erken dedık tek tek ıkı tane zor olur yanında kımse yoksa bence en mantıklısı araka arkaya olanlar hem her yere sıgıyo yan yana olanlar bazen asansorlerden kapılardan gecmıyolar

Ben de öyle almayi düşünüyorum ama çok gel git yasiyoruz bu konuda. Arka arkaya pusetleri Dr var arabaya takilabiliyor. Dar yerlere girebilir diye düşündük dediğin gibi

Ben de öyle almayi düşünüyorum ama çok gel git yasiyoruz bu konuda. Arka arkaya pusetleri Dr var arabaya takilabiliyor. Dar yerlere girebilir diye düşündük dediğin gibi
aynen canım ama araba ıcın erken bence dogsunlar ozmna kdr dusunur daha cok tecrubelılerden bılgı alırsın ama ben hep araka arakaya olanı duydum cok kullanıslıymıs

biz ayri ayri aldik memnunuz suan bayada aktif kullaniyoruz. arabalar quuinny anakucaklarimaxicosi. kolay katlanipkukucuk oluyor, anakucaklari da carpisma testinden gecmis odullu birurundu. toplam 3000tl odedik.zaten ilk 10 ay 1 yil anakucaklari takili oluyor pusete sonrada buyuklericin aparati. ikiz arabalarihantal oluyorcok arastirmistim bende. yanyana olanlar sigmiyorbiryere. arka arkaya olanlarda ise arkaya kiminoturacagi sorun. valla bizim tekbasinaolan arabalarinda bile aglayinca zor susturuyoruz b azen. yinede illa ikiz arabasi olacaksa yanyana ikizde britax romer arka arkaya ikiz arabasinda da pragonunkin iyiydi. Hayirlidogumlar olsunhepinize

Biz bebek arabasını ayrı ayrı aldık..kapanıp açılmasınprarik olsun ve az yer kaplasın istiyorduk..inglesina trilogy aldık..
Beşik olarak da büyk boy park yatak aldık bir tane..bir süre ikisini beraber ytırıcaz kısmetse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…