• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

Tabii ki işi ogretirler. Sonuçta her program farı farkli. İstersen on sene çalış, başka yazılımla çalışıyorlarsa yine alışma süren olur.
Bence yanına bir defter al, önemsiz görünse bile her şeyi yaz, mutlaka not al. Takılınca notlardan bakıp önce kendin çözmeye calis. Büyük bir şey yapmadan önce (tabii ki ilk günler) entere basmadan önce bilgili birine göster
Umarım alışırsın.

En doğru yorum 12 senelik muhasebe tecrübem var ona rağmen her iş yerinin işleyişi farklı göstermeleri gerekir bana. Hemen kapan biriysen sorun olmaz. Birazda eskileri karıştırıp kurcalarsan halledersin 👍

Şöyle bir şey buldum ama:

Biraz izleyin ısnın, bir de işe başladığınızda ben bu programı bilmiyorum, başka programla çalıştım daha önce gösterecek arkadaş olur mu diyin.

Bol şanssssssssssssssssss

Kız işe başlayalı 3 gün olmuş bile ayol yutmuştur o programları..bu işyerinde kovulana kadar 5 gün çalışsa cv sine 5 ay yazar bu arkadaş🤣

Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Eğitim verecek olsalar neden tecrübeli eleman arasınlar?

Mülakatta eminim şu sorulmuştur. ABC programını kullandınız mı? Arkadasta evet dedi :)

Sağlık sektöründe 4 çeşit program var diyelim. O kurumda ABC yi kullanıyorsa tecrübesini genelleyerek sormazz. Kurum, adayın diğer 3 taneyi bilse bile acemi kabul eder, yine istemez.

Fatura vs dediğine göre muhasebe departmanı gibi. Bilmeden karambole işin başına geçemez. En mantıklı yol, programı internet üzerinden çözmeye çalışmak. Oda pratiğe dökmeden çok zor.

Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Ogrenırsınız korkmayın .

Ben bu zamana kadar her işe öyle girdim ilk etapta ilaki gösteriyorlar elbette isterseniz profesyonel olun heryerin bi rajonu var sistem olarak. Onlar anlatırken tek tek not alın evde eşşek gibi çalışın kimse çakmaz. Biriylede aranızı yapmaya bakın kanka ayağına herşeyi sorarsınız kanım ısındı sana falan tarzında😁 simit pogaça ısmarlayın bir kaç sabah aranızı iyi tutun ve heycanlı olduğunuz için unutabilceğinizi arada vurgulayın. Korkmayın kasmayın dünyanın sonu değil 👍🏻👍🏻

Bu hayat pahaliliginda, üc kurus kazanacak olmasina ragmen ise girmis bir sekilde. Her seye bu kadar kötü anlam yüklemeyin.
Herkesin değerleri farklı. Benim için önemli bir şey.Savunulacak tarafı yok. Kimse söyledigi yalana isteyerek söyledim demez zaten, mutlaka bir bahane vardır. Biz böyle yetistirildik, benim görüşüm de böyle, sizin ki oyle.

Ben de çalışcam sonucta neden hakka gireyim ki anlamadım ben de herkrd gbi iş arıyorum ve aynu emeği ben de sarf edicem anlayamadım bu yazınızı sanki havadan para almak istiyorum yazdım sadeve 1 haf5a eğitime ihtiyacım var o kdar
Siz doğruyu söyleseydiniz eğer gerçekten 2 yıl tecrübeli biri alınırdı. Hayatta benim en korktuğum şeydir işe girişlerde vs kul hakkı. Her ay alacağınız maaş midenize girecek lokmalar sonuçta.

Back
X