• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

Walla cok uzuldum konunuza gelen cevaplardan.

Is yeri halihazir bilgiye cok takiyor olsaydi, ise almadan once teste tabi tutardi. Hic bilginizi test etmeden direk baslattiklarina gore, egitim verecekler. Burda sanki kul hakki yemissiniz gibi yorumlar gelmis. Herkes is gorusmesinde kendini bir sekilde karsisindakine begendirmeye calisir. Sonucta patronun kafasina silah dayayip, ise girmemis. Belli gorusmelerden sonra ise alinmis.

Korkma. Surekli not tut, soru sor. Deneyimli bile olsan heryerin sistemi farklidir.

Arkadaşlar iyi akşamlar, ilginiz için yorumlarınız için teşekkür ediyorum, işe başladım biliyorsunuz aşırı korkuyordum, yolda giderken 10 kere geri dönmeyi düşündüm :) ama basladı. 2.gunüm bitti ve bana işi öğretiyorlar yani zaten ilk hafta eğitim veriliyormus, beni de sevdiler sakın cıkmaya kalkma burdan falan diyorlar her seyi zamanla öğrenirsin diyorlar :) hic bilmiyormussun tarzı konu açılmadı sadece kullandııgım program vs sordular ben de benimki daha farklıydı dedim

Walla cok uzuldum konunuza gelen cevaplardan.

Is yeri halihazir bilgiye cok takiyor olsaydi, ise almadan once teste tabi tutardi. Hic bilginizi test etmeden direk baslattiklarina gore, egitim verecekler. Burda sanki kul hakki yemissiniz gibi yorumlar gelmis. Herkes is gorusmesinde kendini bir sekilde karsisindakine begendirmeye calisir. Sonucta patronun kafasina silah dayayip, ise girmemis. Belli gorusmelerden sonra ise alinmis.

Korkma. Surekli not tut, soru sor. Deneyimli bile olsan heryerin sistemi farklidir.
Teşekkür ederim valla şaşırıyorum sanki naptım dedim okurken alt tarafı işe alındım

Siz doğruyu söyleseydiniz eğer gerçekten 2 yıl tecrübeli biri alınırdı. Hayatta benim en korktuğum şeydir işe girişlerde vs kul hakkı. Her ay alacağınız maaş midenize girecek lokmalar sonuçta.
Hanımefendi kafanız mı iui Allah askına ben en iyi devlet üniversitelerinden birinden bu alanda mezunum ve 2 yıldan az tecrübem var sadece yani neyin kafası bu sadece az calıstım bölümle ilgili cok calıstım dedim herkes alınmak icin bir seyler söyler pes vallaaa umarım hayatınızın her döneminde böyle hassassınızdr sankı naptım valla komiksiniz ya kendi meslegimde işe girdim yani bu kadsr taksalar zaten sınavla alırlar referans ararlardı demek ki cokta tecrübe aranmıyornus

Ben bu zamana kadar her işe öyle girdim ilk etapta ilaki gösteriyorlar elbette isterseniz profesyonel olun heryerin bi rajonu var sistem olarak. Onlar anlatırken tek tek not alın evde eşşek gibi çalışın kimse çakmaz. Biriylede aranızı yapmaya bakın kanka ayağına herşeyi sorarsınız kanım ısındı sana falan tarzında😁 simit pogaça ısmarlayın bir kaç sabah aranızı iyi tutun ve heycanlı olduğunuz için unutabilceğinizi arada vurgulayın. Korkmayın kasmayın dünyanın sonu değil 👍🏻👍🏻
Haha valla öyle yapıyorum deli gibi notlar aldım bakıyorum şuan bile

Arkadaşlar iyi akşamlar, ilginiz için yorumlarınız için teşekkür ediyorum, işe başladım biliyorsunuz aşırı korkuyordum, yolda giderken 10 kere geri dönmeyi düşündüm :) ama basladı. 2.gunüm bitti ve bana işi öğretiyorlar yani zaten ilk hafta eğitim veriliyormus, beni de sevdiler sakın cıkmaya kalkma burdan falan diyorlar her seyi zamanla öğrenirsin diyorlar :) hic bilmiyormussun tarzı konu açılmadı sadece kullandııgım program vs sordular ben de benimki daha farklıydı dedim

Haydi bakalım zehir gibi olursun inşallah

Doğruyu söyleseydiniz sizden daha iyi iş bilen biri alınacaktır. Şu an o kişi üzgün sizde böyle kivraniyorsunuz. Hic doğru birsey değil hele bu kdr kriz varken.
Mülakata sadeve ben girmedim yüzlerce kişi basvurdu o mülakata bilenler de gitti ama beni seçtiler cokta sorgulamadan yani kimsenn hakkını yemedim onlaro seçselerdi o zaman, daha cok soru sorsalardı mülakatta ben elenirdim zaten demek ki tecrübe alında cok takılmıyorms cunku 2 hafta eğitim süresi tanıdılar!!!!!! Girince öğrendim

Siz doğruyu söyleseydiniz eğer gerçekten 2 yıl tecrübeli biri alınırdı. Hayatta benim en korktuğum şeydir işe girişlerde vs kul hakkı. Her ay alacağınız maaş midenize girecek lokmalar sonuçta.
Ayrıca şunu da ekliyim, şuanda işi bilmediğim ortaya çıktı. O zaman beni neden işten çıkarıp bilen birini almıyorlar sizce? Aslında önemi yokmus demek ki..
Ülkede o kadar çeşit insan var ki cidden delirmemek icin konusmamak en iyisi

Ayrıca şunu da ekliyim, şuanda işi bilmediğim ortaya çıktı. O zaman beni neden işten çıkarıp bilen birini almıyorlar sizce? Aslında önemi yokmus demek ki..
Ülkede o kadar çeşit insan var ki cidden delirmemek icin konusmamak en iyisi
Mademki üniversitenize güveniyordunuz doğruyu söyleseydiniz ya? Ahahahaah. Şaka gibi. Banane ki ben mi kazanıyorum o parayı ben mi yalan söylüyorum? Hayır. Birkaç defa daha alıntılarsanız vicdanınızı rahatlatırsınız muhtemelen.

Mademki üniversitenize güveniyordunuz doğruyu söyleseydiniz ya? Ahahahaah. Şaka gibi. Banane ki ben mi kazanıyorum o parayı ben mi yalan söylüyorum? Hayır. Birkaç defa daha alıntılarsanız vicdanınızı rahatlatırsınız muhtemelen.
Zateb Cv de yazıyor ve insan kaynakları da havuz olusturup seçerek alıyorlar yani üni mezunu olmam mülakata çağrılma sebebim. Vicdanım neden rahatsız olsun cidden o kadar saçma ki ondan yazdım iyi ki de yalam söyledim yine olsa yine söylerim muhtelemen burdan bir gün cıkarsam baska iş gorusmesinde yine yalan söylicem hadi simdi kaybol

Hayatınızı idame ettirebilmek için bu yola başvurmuşsunuz. Türkiye şartlarında herkes her yolu deniyor, deneyemeyen de bir yere varamıyor ne yazık ki. Çalışmaya ihtiyaç varsa ben kötü niyetli bulmadım sizi.
İşe başladıgınızda panik halinde degil sakin olun soru sorabileceginiz kişi varsa sorun ve not alın. Deneme sürecine göre yol çizilir, işveren veya sizin tarafınızdan. Hayat memat meselesi değil.
E fatura mükellefi değilse uyarı vermesi lazım sistemin, bu durumda e arşiv kesilir e fatura olmayan veya gerçek kişiye..

Back
X