• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübeliyim dedim işe girdim aslında işi bilmiyorm yardım edin

Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın ben işe girdim ptesi günü başlayacağım, günümüz şartlarını biliyorsunuz iş zor bulunuyor ve ben de işe girebilmek için daha önce bu işleri yaptıgımı söyledim. Hasta kabul alanında çalışacağım daha önce gerçekten de calıstım ama aşırı bir tecrübem yok yarın başlıcam sizce yine de bir eğitim verirler mi? Çok korkuyorum. Ve bir sorum olacaktı daha önce bu alanda çalışıp fatura kesen arkadaşlar vae mı acaba? Sadece 1 soru soracağım lütfen yardımcı olun
Vallahi büyük cesaret 😃

Siz doğruyu söyleseydiniz eğer gerçekten 2 yıl tecrübeli biri alınırdı. Hayatta benim en korktuğum şeydir işe girişlerde vs kul hakkı. Her ay alacağınız maaş midenize girecek lokmalar sonuçta.
Sanki yattığı yerden para kazancak kız. Calisip emeginin hakkini alcak.

Sanki yattığı yerden para kazancak kız. Calisip emeginin hakkini alcak.
İyi o zaman, torpil referans ile girenler içinde kimse laf söyleyip saydırmasın. İşe girenler yattığı yerden değil sonuçta çalışarak kazanıyor. Nerde kaldı doğruluk dürüstlük? Demek herkes yalandan&referanstan sözde şikayet edip elinden gelse üstüne atlayacak: ) tatlı sucular🙃🙂

Torpili referansı yapanlar genellikle üst kademe oluyor
başımızdakiler dürüst olmazsa bizlerdende aynı şey beklenemez
Eminimki iş arkadaşlarıda mülakat + referansla girmişlerdir
Yani işi bilmiyorum kısmı çok masumca kalıyor
Sonuç olarak hepsi yanlış ama bu ülke böyle napalım 🙄
Bazen öylelerine denk geliyorumki kafayı yememek elde olmuyor çıldırıyorum bildiğin yani

Her hastanenin sistemi farklıdır. Hatta hastaneler belirli senelerle sistem değiştirip aylarca tüm çalışanlara eğitim verir. Yani siz temel şeyleri biliyorsanız hastane sistemini biliyor olmanız beklenmez. Sistem için en azından bilgi işlemlerden yardım alabilirsiniz. Ya da hastane hangi sistemi kullanıyorsa öğrenip araştırma yapın.

bir yerde uzun süre çalışmış olsan bile
İşyerinin sistemini bilmiyorsan bocalaman normal
Sende ona ver
Bocaladım sistemi bilmiyorum dersin.

Back
X