Herkese hayırlı Ramazanlar arkadaşlar.
5 senelik evliyim. Severek evlendik eşimle. Evlendigimizden beri de hep kiralardayiz. Ve 5 sene içerisinde sürekli borç ödedik kendi başımıza tek maaşla. Biri bitti biri başladı Şimdi de birine altin borcumuz var.. ve 7 ay önce başka bir eve; taşındık bu 5. evimiz

Suan da maddi anlamda çok zorlaniyoruz. Site de oturuyoruz. Hem kira hem aidat hem ortak gider hem borç ödemek bizi hayli yordu. Ve manevi anlamda huzursuzluğa bile neden oldu. Simdi soruma gelecek olursak. Kayinvalidemlerin 3 katlı evi var orta katindaki kiraci çıktı orasi boşaldı su an. Eşimmin abileri demiş gel burda otur 650 tl kira vermek kolaymi demiş.. yerinde olsa otururdum seni gaz getirmek için söylemiyorum yanlış anlama demiş eşime.Kayinvalidem de oglum ben zamaninda dedim ona gelin burda oturun kiracıyı çıkartırız dedim ama dinlemedi. Burda otursa abisi gibi o da birikim yapar evini alir falan demis. Tabii bu durumu eşim benimle paylaştı.Fikrimi aldi. Düşün taşın. Kabul etmek zorunda degilsin.Ama her şey ortada. Aklin yolu birdir hayatim dedi. Şimdi 2 eltim var. onlarla baya sorunlar yasamislar zamaninda. altli üstü oturmuşlar. 10 12 sene. Ama şimdi 6 ay önce kendi evlerine taşındılar. orda birikim yaptılar. Ama huzursuzluklari da cok oldu. ben simdi maddiyat mi maneviyat mi ? arasinda seçim yapmak zorunda kalmış gibi hissediyorum kendimi. Yani huzurum bozulur kayinvalidemlerle münakaşa yaşarım mutsuz olurum diye korkuyorum. Çok takıntılı birisiyim. Eşimle de cok zorluklar yasadik esimin ailesini kabullenemedim bazi şeylerini cok elestirdim. Ama karşılıklı hicbir zaman bir munakasamiz olmadi. Ama bir avlunun için de yaşayınca olur mu diye korkuyorum. biraz uzun oldu kusura bakmayin hanimlar . Fikirlerinize çoook ihtiyacim var