Tecrübesi olanlar veya bilenler yardımcı olur musunuz?

Bence de olumsuz gibi
5 saatlik yolu taksiyle mi geldiniz:KK57:
Otobüste bir çok insan var, takside sadece şöforle daha tehlikeli değil mi

Ben de direk böyle düşündüm de yazmamıştım :)
Kalabalık olmasının yanında otobüs uzun yolculuklarda aslında daha konforlu. Küçük araba daha çok sarsar, otobüsün süspansiyonu salınımı yayıyor :) Tek avantajı otobüsten hızlı gitmesi..

T Tubaar görücü usulünün ilerleyişi hakkında pek bilgim yok. Ama hoşlanan erkek iyi geceler de olsa yazardı.

Yalnız ben görücü usülünde ilk günden heyecanlandıracak kadar bir hoşlantı oluşacağını da pek sanmadığımdan mütevellit bence ilk günden sıkmak istemiyor da yazmıyor diyebiliriz :)
Bekleyip görün..

Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben biraz görücü usulü evlenmek isteyen biriyim. Bi kaç gün önce iş yerime gelen kadınlardan biri bana aniden yaşımı adımı soyadımı ailemi hayatımda biri olup olmadığını sordu.. Biraz daha sohbet ilerledi ve akraba çıktık bana oğluna istediğini söyledi ve tanışmamızı istedi. Benden fotoğraf göndermemi istedi göndermedim. Tanıdık olduğu için teyzemi aradı onu tanıyordu ondan istemiş teyzem göndermiş.. Oğluna göstermiş beğenmiş bana da gösterdiler bende beğendim ve dışarıda ikimize görüşme ayarladılar.. Buraya kadar her şey çok güzel ilerledi.. Bu akşam iş çıkışında gidip görüştük oturup 1 saat kahve içtik.. Sohbet muhabbet gayet iyiydi aslında.. Hatta bana fotoğraflardan daha güzel olduğumu söyledi güzel konuştu yani.. Neyse sonra kalktık ayrıldık o evine ben evime.. Bunun sonrasında bi sessizlik başladı mesela benim numaram onda var tanıştık sonuçta konuştuk buluştuk en azından bi merhaba yada iyi geceler yada eve yetiştin mi merak ettim gibi bi msj atması Gerekmez miydi çok bekledim hiç yazmadı aramadı.. Şimdi aklımda çok soru var acaba olumsuz mu düşündü sevmedi mi amacı ne ne yapmaya çalışıyor... Bilenlere sormak istiyorum bu işler görücü usulünde nasıl oluyor.. İşleyiş nasıl olacak.. Aramaması yazmaması normal mi.. Bundan sonrası nasıl olacak... Ben olumlu olumsuzu nasıl anlayacamm benim ne yapmam gerek çocuğun bu sessizliği normal mi???
Bundan 15 yıl once gorucu usulü tanisip birbirimizin nosunu almistik
Ustunden 5 gun gecmis ve hala aramamisti En sonunda ben aradim Kizdim sen niye beni aramiyorsun diye Yok isim vardi falan filan bahaneler...... Sonra hep aradi doğal olarak 😉Simdi 14 yıllık evliyiz

Anladıgım kadarıyla daha bikac saat olmus yanından ayrılalı
Belki aksam aksam rahatsız etmek istememiştir
Bugun yarın ses cıkmazsa o zaman olumsuz diye düşünmeye basla

Merhabalar sizlere bir şey sormak istiyorum. Ben biraz görücü usulü evlenmek isteyen biriyim. Bi kaç gün önce iş yerime gelen kadınlardan biri bana aniden yaşımı adımı soyadımı ailemi hayatımda biri olup olmadığını sordu.. Biraz daha sohbet ilerledi ve akraba çıktık bana oğluna istediğini söyledi ve tanışmamızı istedi. Benden fotoğraf göndermemi istedi göndermedim. Tanıdık olduğu için teyzemi aradı onu tanıyordu ondan istemiş teyzem göndermiş.. Oğluna göstermiş beğenmiş bana da gösterdiler bende beğendim ve dışarıda ikimize görüşme ayarladılar.. Buraya kadar her şey çok güzel ilerledi.. Bu akşam iş çıkışında gidip görüştük oturup 1 saat kahve içtik.. Sohbet muhabbet gayet iyiydi aslında.. Hatta bana fotoğraflardan daha güzel olduğumu söyledi güzel konuştu yani.. Neyse sonra kalktık ayrıldık o evine ben evime.. Bunun sonrasında bi sessizlik başladı mesela benim numaram onda var tanıştık sonuçta konuştuk buluştuk en azından bi merhaba yada iyi geceler yada eve yetiştin mi merak ettim gibi bi msj atması Gerekmez miydi çok bekledim hiç yazmadı aramadı.. Şimdi aklımda çok soru var acaba olumsuz mu düşündü sevmedi mi amacı ne ne yapmaya çalışıyor... Bilenlere sormak istiyorum bu işler görücü usulünde nasıl oluyor.. İşleyiş nasıl olacak.. Aramaması yazmaması normal mi.. Bundan sonrası nasıl olacak... Ben olumlu olumsuzu nasıl anlayacamm benim ne yapmam gerek çocuğun bu sessizliği normal mi???
Bende olumsuz düşünmüyorum seni tanımıyor henüz rahatsız etmiyim diye düşünmüş olabilir, bazı erkekler utangaç oluyor, aramassada kendi bilir, sen arama yazma ama.. hayırlısı olsun canım..

Bir arkadaş yazdı geçenlerde bir hafta arayıp sormamış görüştüğü kişi sonra geri dönüş yaptı olumluymuş gibi şeyler yazdı. Ama arkadaşın evlenip boşandığını öğrenince vazgeçmiş beyefendi. İnanın gerçekten beğenen ciddi düşünen insan hemen geri dönüş yapar ve hiçbir şeyi sorun etmez.

Eşimle arkadaşımın vesilesiyle görüştük. İlk kez -denilebilirse- görücü usulü görüşmemdi.
Evlere dağıldıktan 1 saat sonra mesaj attı.
6. ayda aileler tanıştı.
8. ayda nişanlandık.
10. ay dönümünde evlendik.

Bu kesin olumsuz demek degil bence. Esim beni ilk bulusmamizdan sonra 3. Gun aramsti:) sebebini sordugumda, ben seninle gorusmek isteyerek zaten niyetimi belli ettim , benim istegim zaten belliydi ve senden bir mesaj cevap bekledim. Sen de yazmayinca ben senin olumsuz oldugunu dusundum yine de son bir kez yazayim bakayim demisti. Halbuki 3 gundur gozum telefonda bekliyordum. Iyi gecti, guzelsin fln dedi demissin, belki de cok ustune dusup rahatsiz etmek isteyen biri degildir. Birkac gun daha bekle anlamak icin

Bizde eşimle görücü usulü tanıştık önce telefonda yazışma oldu ama gece yarılarına kadar falandı hep o yazardı
İlk buluşmada da evden aldı eve bıraktı ve binanın önünde bekleyip eve girdiğimde arayıp haber vermemi istedi
Kendi eve vardığında da beni arayıp 1 saat telefon konuşması yapmistik
Yani nezaketende olsa eve vardın mi diye bir mesaj yazabilirdi
Ya olumsuz yada sizden olumsuz cevap geleck düşüncesi ile yazmaya çekiniyor 🤔

olumsuz oldugunu dusunuyorum
olumlu olunca adam hemen yazıyor eve vardın mı en kısa zamanda tekrar goruselım falan dıye
ya baskaları daha var gorusup tanımak ıstedıgı onları da degerlendırıcek ondan susuyor
ya da olumsuz

Kaç gün gecti aradan ?
Çekingen vs biriyse belki biraz düşüneyim diyordur bilmiyorum.
Elektrik alamamış gibi geldi.

Fotograftakilerden daha guzel oldugunuzu soylemesi tamam ben evlenirim demek degildir ki
Begenmistir ama konusmalarinizda kafasina yatmayan seyler olmustur
Olumlu olsa mutlaka yazardi

Sizin yazmamanızı tavsiye ederim o yazmadan.

Ay çok gergin ve seri okudum yazdıklarınızı. Nasibinizin nerden çıkacağı belli olmaz, belki hayatınızın aşkıyla görücü usulü tanışacaksınız ama özellikle görücü usulü istemek neden? Belki adam eve gittin mi, gitmedin mi konularında üste düşmeyen biri. Herkesin doğrusu farklıdır. Belki de sizin istediğiniz gibi yaparak ilk günden sık boğaz edeceğini düşündü. Görücü usulü de olsa oldu da bittiye gelmesin bence.

Back
X