aslinda aMerhaba
Bende Belcikada yasiyorum aslinda part time calissan vergi acisindan pek sorun olacagini dusunmuyorum. Bu arada meselegin ne ?
Devamli ailesyle disari cikiyorz demissin, mesela kendin bir plan yapabilirsn bi yerde yer ayirtabilrsin. Ciktiginiz vakit pek konusmuyosa zevk almiyosa ozamanda sende onun gibi davran hevesli mutlu gorunme, belki seni oyle gorunce duzeltir kendini.
Allah yardimcin olsun kardesim
Aa ne guzelmis :) az cok evde'de birseyler kazanabiliyorsun. Dil az cok ogrendikten sonra bir kuafor salonuna hemen girebilirsin pratik yaparak daha cabuk ogrenirsin, bu arada fransizca mi yoksa flamanca mi ogreniyosun ?
:)) sorarsa sen boyle davraninca benimde tadim olmuyo dersin :)
Hep ailesiyle beraber olmak istiyor dedikten sonra aileci olarak yorumlamistim.ama devaminda demissin ki ailesi elimizi cebimize attirmiyor.bu da bir arti.bu durumda bir de onlar destek bekliyor olabilirdi.yurt disinda maalesef calisma durumlari oyle.work&travel ile yurt disina giden bir suru muhendis garsonluk falan yapiyor.adamlar bizim diplomamizi saymiyor hakli olarak.bu cok da dert edilecek bir sey olmasa da bence esin su anki isinde daha iyi kazansa bu kadar sikilmaz.sen de yapabiliyorsan part time calis.esine anlat guzelce ayda kendiniz icin ayiracaginiz 100eur bir yilda 1200 yapar.miktar daha da cok olmali sa minimum ornekledim.bu da uzun vadede bir yil gec hedeflerine ulasmak demek olsun.bir yil ne ki insan hayatinda.ama koca bir omru surekli sikarak gecirmek geri donusumu olmayan keskeleri getirir.
Daha once yazmistim sorun gezmek degil biz disari cikiyoruz dediginizgibi parklara felan cok gideriz sorun esim disari ciksada zevk almiyoSizde daha az para harcıyacağınız aktiviteler yapın. Avm ye gitmek yerine müzelere gidin ya da avrupada yaşıyomışsunuz bildiğim kadarıyla oralarda bir sürü park var lokantaya gitmek yerine oralarda piknik yapın. Hayat maalesef herşeyi önümüze sunmuyor bişeyler elde etmek için sabretmrk fedekarlık yapmak gerekiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?