- 2 Mart 2020
- 78
- 30
- 3
- 25
- Konu Sahibi Riemann Hipotezi
-
Orgazm konusunda içime su serpildi. Kadınlar için daha zorlayıcı bir şey sanırım. Evet, daha 20 yaşındayım. Kendimi böyle gerim gerim gereceksem hiç yaşamamam daha iyi tam bilgileri oturtmadan. Reglime 2 hafta var. Bir an önce olsun en azından iç çeker rahatlarım. Psikopata bağladım resmen.Bu kadar korkup endişe ettiyseniz demek ki buna da hazır değilmişsiniz. Bir süre denemeyin, kendinize gelin. Tekrar hazır hissettiğinizde gerekli korunmayı sağlayarak yaparsınız. Önünüzde upuzun yıllar var. Olumsuz tecrübelerle kendinize zehir etmeyin.
Estağfurullah, haddime değil diye bir şey yok. Herkesin herkesten öğreneceği bir şeyler olabilir. Ama benim için bunu deneme faslı geçti sanırım artık
Orgazm olmak o kadar kolay değil. Tam bir cinsel ilişki yaşadığı halde senelerce olamayan birçok kadın var. Üstelik ilk deneyimleriniz, olamamanız kadar doğal bir şey yok. Ki sürtünmede bildiğimiz anlamda bir orgazm oluyor mu onu da bilmiyorum. Bunu kafanıza takmayın, bu beklenti/endişeyle yapmayın bir dahaki sefere.
Sorun sizde değil, hiç öyle bir kanıya kapılmayın.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim, benzer konular açan yaşıtlarınıza baktığımda çok düzgün cevaplar yazıyorsunuz. Biraz ağırdan alın, biraz araştırıp kendinizi bilinçlendirin. Her şey güzel olur :)
"Büyüğüm" demeseydiniz iyiydi, 30 yaş krizimi tetikliyorOrgazm konusunda içime su serpildi. Kadınlar için daha zorlayıcı bir şey sanırım. Evet, daha 20 yaşındayım. Kendimi böyle gerim gerim gereceksem hiç yaşamamam daha iyi tam bilgileri oturtmadan. Reglime 2 hafta var. Bir an önce olsun en azından iç çeker rahatlarım. Psikopata bağladım resmen.
Çok teşekkür ederim, fikirleriniz büyüğüm olarak çok kıymetli. ❤
Çok özür dileriiiim, bende de 20 yaş krizi var şu sıralar. Alışamadım hâlâ"Büyüğüm" demeseydiniz iyiydi, 30 yaş krizimi tetikliyor
Şaka bir yana en iyisi bence de bir süre yaşamamanız.
Orgazm konusunda da gerçekten rahat olun. Zaten bir süre bence bu konuları araştırıp okuyun. O zaman da görürsünüz orgazm olma/olamama konularını. Kadınlar için daha zorlayıcı evet. Eğer kolay orgazm olan şanslı insanlardan değilseniz kendinizi, vücudunuzu, neyi sevdiğinizi, neyin size zevk verdiğini öğrenmeniz gerekiyor.
Bu kadar stres yaparsanız stres yüzünden de regliniz gecikebilir.
Ne istediğimi biliyorum da istediğim olmuyor işteÇok özür dileriiiim, bende de 20 yaş krizi var şu sıralar. Alışamadım hâlâ
30 bir kadının en güzel yılları olabilir bence. Hayata karşı duruşu oturmuş, ne istediğini, ne istemediğini bilen, tecrübeli. Bana hep bunları çağrıştırıyor. Bakalım ben 30'a kadar kendimi keşfedip böyle komik sorular sormaktan vazgeçebilecek miyim?
Stresi bir kenara bırakıp derin nefes alayım o zaman bir süreliğine cidden cinsellik bana yaramadıBilinçsiz yapınca tabi...
Kafana çok taktığın için o belirtiler var yoksa bu yolla hamile kalacağını sanmıyorum. Bende acaba hamile mıyım diye stres yapmaktan adetimin 10-15 gün geciktiğini biliyorum.Merhabalar, öncelikle 20 yaşındayım. Geçen hafta çarşamba günü yani adetim bittikten bir hafta sonra erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla yakınlaştık. Ikimiz de çıplaktık. Vajinaya boşalma durumu olmadı. Zevk suyundan çok korkuyorum. Herkes hamile kalma ihtimalinin olduğunu söylüyor. Bir hafta geçmesine rağmen kasıklarım az da olsa ağrıyor. Gerçekten bu konuda bilirkişiler beni aydınlatabilir mi? Ve bundan sonraki yakınlaşmamızda önlemler almam gerekiyor. Ne öneriyorsunuz? Gerçekten cahillik edip o an yakınlaştığım için pişman oldum. Bir genç kız olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Hamile olma ihtimalim var mı? Test alayım diyorum ama henüz bir hafta bile olmadı. Geceleri uyuyamıyorumCinsellik konusunda sanırım bilgilendirilmeye ihtiyacım var.
Umarım strestendir. Şu an tek problem biraz kasıklarım ağrıyor. Yarın bir hafta olacak. Hafif üşütmüş gibiyim de bilemiyorum. Psikolojiktir herhalde.Kafana çok taktığın için o belirtiler var yoksa bu yolla hamile kalacağını sanmıyorum. Bende acaba hamile mıyım diye stres yapmaktan adetimin 10-15 gün geciktiğini biliyorum.
Aynen zamanı geldiğince iyice düşüneceğim. İnternet gerçekten derya deniz. Doğru yanlış ne ararsak var. O nedenle en iyisi bilen birinden veya uzmanından fikir almak. Internetteki bilgiler beni az kalsın çıldırtıyordu. Evet atlatayım, zaten aksi bir durum daha olursa konuya yazarım tekrardanNe istediğimi biliyorum da istediğim olmuyor işteNapalım bir şekilde elimizdekilerle yaşıyoruz işte, halimize şükür yine de.
Soru sormaktan çekinmeyin, komik gelse bile. Sormadan öğrenemezsiniz çünkü. İnternet inanılmaz bir kaynak, doğru yerlere ulaştığınızda aklınızdaki pek çok şeyin yanıtını bulabiliyorsunuz. Hatta aklınıza gelmeyen şeyleri de buluyorsunuz.
Bu seferi böylece atlatın inşallah bir terslik olmadan, sonrasını zamanı geldiğinde düşünürsünüz.
Kızlık zarının ortası deliktir ve zar bozulmadan da hamilelik mümkün :) Yanlış bilgi vermeyelim.Kızlık zarı patlamamışsa hamile kalman mümkün değil
Asla delik değildir. Araştırın. Yanlış bilgi vermeyin ☺Kızlık zarının ortası deliktir ve zar bozulmadan da hamilelik mümkün :) Yanlış bilgi vermeyelim.
Kızlık zarı tek şekilde değildir.. Birden fazla şekli vardır.. Tamamen kapalı olan da var delikli olan, yarım ay şeklinde olan ve halka biçiminde olan.. Kızlık zara tamamen kapatmaz.. Eğer kapatıyor.olsaydı nasıl adet olacaktık bunu hiç düşündünüz mü ? Ya da denize veya havuza gittiğiniz de zaman zaman içinize su kaçmış gibi hic hissetmediniz mi ?Asla delik değildir. Araştırın. Yanlış bilgi vermeyin ☺
Haklısınız, bir daha bu tarz şeylere bulaşmayacağım umarım.Hamile değilsindir ama bir olmaz iki olur sonucundan korkacağın şeyleri yapma. Olursa da sorumluluk alabilecek durumda olman lazım
Çok tatlısınız ya derin bir nefes aldım. Çok teşekkür ederim. Artık daha dikkatli olacağım.Konu sahibi canım.. Bu şekilde hamilelik olmaz.. Hamilelik o kadar kolay olan birşey değil.. Zevk suyu falanda binde bir ihtimal ki o da genelde tam birleşmede olan bir durumdan oluyor.. Canını sıkma boşu boşuna..
Normal yapısı deliklidir, istisnalar dışında illa ki bir açıklık bulunur.Asla delik değildir. Araştırın. Yanlış bilgi vermeyin ☺
Rica ederim canım benim..Çok tatlısınız ya derin bir nefes aldım. Çok teşekkür ederim. Artık daha dikkatli olacağım.❤
Sağ olun, sizin de gönlünüzce olsuuuun.Rica ederim canım benim..Herşey gönlünce olsun
sürtünme konusunda bilirkişi arıyorsan yeri tamda burası. Türkiyede bu konuda bilirkişi bulabileceğin bir adres daha yok.Merhabalar, öncelikle 20 yaşındayım. Geçen hafta çarşamba günü yani adetim bittikten bir hafta sonra erkek arkadaşımla sürtünme yoluyla yakınlaştık. Ikimiz de çıplaktık. Vajinaya boşalma durumu olmadı. Zevk suyundan çok korkuyorum. Herkes hamile kalma ihtimalinin olduğunu söylüyor. Bir hafta geçmesine rağmen kasıklarım az da olsa ağrıyor. Gerçekten bu konuda bilirkişiler beni aydınlatabilir mi? Ve bundan sonraki yakınlaşmamızda önlemler almam gerekiyor. Ne öneriyorsunuz? Gerçekten cahillik edip o an yakınlaştığım için pişman oldum. Bir genç kız olarak fikirlerinize ihtiyacım var. Hamile olma ihtimalim var mı? Test alayım diyorum ama henüz bir hafta bile olmadı. Geceleri uyuyamıyorumCinsellik konusunda sanırım bilgilendirilmeye ihtiyacım var.
Sürtünme konusunda değil de daha çok cinsel yaşam konusunda bilen kişilerden bahsetmek istemiştim. Sonuçta bu tarz şeyleri çoğu zaman aileden biriyle konuşmaya çekiniyoruz ve genç kız olarak tecrübesizliğimizden dolayı bir sürü hata yaşayabiliyoruz. Biraz da bunların önlenmesi amacıyla forumda konu açmıştım. İnternette de araştırıyorum fakat ama burda en azından birebir konuşma fırsatı oluyor. İzleyin bakalım...sürtünme konusunda bilirkişi arıyorsan yeri tamda burası. Türkiyede bu konuda bilirkişi bulabileceğin bir adres daha yok.
sürtünerek, ama kıvılcım çıkarmadan ilişkinin tüm inceliklerini, risklerini burada öğrenebilirsin. diyorum ve izlemeye devam ediyorum.:)
peki beyefendi... :)Sürtünme konusunda değil de daha çok cinsel yaşam konusunda bilen kişilerden bahsetmek istemiştim. Sonuçta bu tarz şeyleri çoğu zaman aileden biriyle konuşmaya çekiniyoruz ve genç kız olarak tecrübesizliğimizden dolayı bir sürü hata yaşayabiliyoruz. Biraz da bunların önlenmesi amacıyla forumda konu açmıştım. İnternette de araştırıyorum fakat ama burda en azından birebir konuşma fırsatı oluyor. İzleyin bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?