Tecrübesizim, fikirlerinize ihtiyacım var.

Orgazm konusunda içime su serpildi. Kadınlar için daha zorlayıcı bir şey sanırım. Evet, daha 20 yaşındayım. Kendimi böyle gerim gerim gereceksem hiç yaşamamam daha iyi tam bilgileri oturtmadan. Reglime 2 hafta var. Bir an önce olsun en azından iç çeker rahatlarım. Psikopata bağladım resmen.
Çok teşekkür ederim, fikirleriniz büyüğüm olarak çok kıymetli. ❤

"Büyüğüm" demeseydiniz iyiydi, 30 yaş krizimi tetikliyor

Şaka bir yana en iyisi bence de bir süre yaşamamanız.

Orgazm konusunda da gerçekten rahat olun. Zaten bir süre bence bu konuları araştırıp okuyun. O zaman da görürsünüz orgazm olma/olamama konularını. Kadınlar için daha zorlayıcı evet. Eğer kolay orgazm olan şanslı insanlardan değilseniz kendinizi, vücudunuzu, neyi sevdiğinizi, neyin size zevk verdiğini öğrenmeniz gerekiyor.

Bu kadar stres yaparsanız stres yüzünden de regliniz gecikebilir.

Çok özür dileriiiim, bende de 20 yaş krizi var şu sıralar. Alışamadım hâlâ
30 bir kadının en güzel yılları olabilir bence. Hayata karşı duruşu oturmuş, ne istediğini, ne istemediğini bilen, tecrübeli. Bana hep bunları çağrıştırıyor. Bakalım ben 30'a kadar kendimi keşfedip böyle komik sorular sormaktan vazgeçebilecek miyim?
Stresi bir kenara bırakıp derin nefes alayım o zaman bir süreliğine cidden cinsellik bana yaramadı Bilinçsiz yapınca tabi...

Ne istediğimi biliyorum da istediğim olmuyor işte Napalım bir şekilde elimizdekilerle yaşıyoruz işte, halimize şükür yine de.

Soru sormaktan çekinmeyin, komik gelse bile. Sormadan öğrenemezsiniz çünkü. İnternet inanılmaz bir kaynak, doğru yerlere ulaştığınızda aklınızdaki pek çok şeyin yanıtını bulabiliyorsunuz. Hatta aklınıza gelmeyen şeyleri de buluyorsunuz.

Bu seferi böylece atlatın inşallah bir terslik olmadan, sonrasını zamanı geldiğinde düşünürsünüz.

Kafana çok taktığın için o belirtiler var yoksa bu yolla hamile kalacağını sanmıyorum. Bende acaba hamile mıyım diye stres yapmaktan adetimin 10-15 gün geciktiğini biliyorum.

Kafana çok taktığın için o belirtiler var yoksa bu yolla hamile kalacağını sanmıyorum. Bende acaba hamile mıyım diye stres yapmaktan adetimin 10-15 gün geciktiğini biliyorum.
Umarım strestendir. Şu an tek problem biraz kasıklarım ağrıyor. Yarın bir hafta olacak. Hafif üşütmüş gibiyim de bilemiyorum. Psikolojiktir herhalde.

Aynen zamanı geldiğince iyice düşüneceğim. İnternet gerçekten derya deniz. Doğru yanlış ne ararsak var. O nedenle en iyisi bilen birinden veya uzmanından fikir almak. Internetteki bilgiler beni az kalsın çıldırtıyordu. Evet atlatayım, zaten aksi bir durum daha olursa konuya yazarım tekrardan

Hamile değilsindir ama bir olmaz iki olur sonucundan korkacağın şeyleri yapma. Olursa da sorumluluk alabilecek durumda olman lazım

Asla delik değildir. Araştırın. Yanlış bilgi vermeyin ☺
Kızlık zarı tek şekilde değildir.. Birden fazla şekli vardır.. Tamamen kapalı olan da var delikli olan, yarım ay şeklinde olan ve halka biçiminde olan.. Kızlık zara tamamen kapatmaz.. Eğer kapatıyor.olsaydı nasıl adet olacaktık bunu hiç düşündünüz mü ? Ya da denize veya havuza gittiğiniz de zaman zaman içinize su kaçmış gibi hic hissetmediniz mi ? Esnek olan kızlık zarları (ortası delik) evlilikte bozulmayıp doğumda bile bozulabiliyor.. Bence sizde iyice araştırsanız hiç fena olmaz..

Konu sahibi canım.. Bu şekilde hamilelik olmaz.. Hamilelik o kadar kolay olan birşey değil.. Zevk suyu falanda binde bir ihtimal ki o da genelde tam birleşmede olan bir durumdan oluyor.. Canını sıkma boşu boşuna..

Konu sahibi canım.. Bu şekilde hamilelik olmaz.. Hamilelik o kadar kolay olan birşey değil.. Zevk suyu falanda binde bir ihtimal ki o da genelde tam birleşmede olan bir durumdan oluyor.. Canını sıkma boşu boşuna..
Çok tatlısınız ya derin bir nefes aldım. Çok teşekkür ederim. Artık daha dikkatli olacağım.

sürtünme konusunda bilirkişi arıyorsan yeri tamda burası. Türkiyede bu konuda bilirkişi bulabileceğin bir adres daha yok.

sürtünerek, ama kıvılcım çıkarmadan ilişkinin tüm inceliklerini, risklerini burada öğrenebilirsin. diyorum ve izlemeye devam ediyorum. :)

Sürtünme konusunda değil de daha çok cinsel yaşam konusunda bilen kişilerden bahsetmek istemiştim. Sonuçta bu tarz şeyleri çoğu zaman aileden biriyle konuşmaya çekiniyoruz ve genç kız olarak tecrübesizliğimizden dolayı bir sürü hata yaşayabiliyoruz. Biraz da bunların önlenmesi amacıyla forumda konu açmıştım. İnternette de araştırıyorum fakat ama burda en azından birebir konuşma fırsatı oluyor. İzleyin bakalım...

peki beyefendi... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…