- 24 Ağustos 2016
- 3.731
- 6.234
- 158
Ben alabilirim doktor ve hastane ismini
Çok teşekkür ederimDoç, Dr. Cemil Kaya canım doktorun adı. Çukurambardaki Ankara Ticaret Merkezi, 5. katta muayenehanesi. Önceden Tobb Etu hastanesinde çalışıyordu öğlene kadar şimdi bütün gün kendi muayenehanesinde. Muayene ücreti 250 tl. Özel sağlık sigortan varsa %20 sini ödersin yani 50 tl.
Neden bu kadar stres yaptınız anlamadım..hele eşiniz neden bayıldı? Açık kalp ameliyatı değil yahu bu!Arkadaşlar eşim aşırı derecede çocuk istiyordu ama ben olumlu düşünmüyor tedaviyi erteliyordum sürekli. Sonunda bende eşimde tedavi olmaya karar verdik. Tedavi olup bekleyelim dedik.
Dün randevum vardı ama resmen berbattı. Çok kötüydü psikolojim alt üst oldu sadece ultrasonla bakması yetti vazgeçmem için. Öylesine titredim ki gözlerimi kapadım hem ağlıyorum hem bitmesi için dua ediyorum. Bitti, bu kadar aç gözünü dedi bir baktım eşim tam karşımda mosmor olmuş. Sonra gri oldu sonra beyaz oldu sonra bayıldı. Ben kendimi bıraktım ona iyi olduğumu ikna etmek için uğraştım. Yatırdı doktor ayaklarını dikti falan ben diğer tarafta bayıldım bayılcam bayılamıyorum. İçimden inşallah doktor bizi kovmaz diyorum. Ya aklıma geldikçe ürperiyorum. Rezil olduğumuza mı üzüleyim canımın acıdığına mı anlamadım.
Doktor hsg isteyebilirim dedi ama nette bayağı araştırdım ben o testi yaptırırsam sedyede can veririm. Dün geceden beri ağlıyorum ben ağlıyorum eşimde ağlıyor. Sen zaten en başından beri istemiyorsun böyle hevesli istekli değilsin. Sanki zorla oluyormuş gibi hissediyorum. Canımı yakıyorlar diyorum. Dirayetli ol güçlü ol. Sen ol o zaman neden bayıldın doktorda diyorum. Seni öyle görünce içim kötü oldu sen güçlü olsan bende olurum diyor.
Ya ALLAH kimseyi evlatla sınamasın çok zor cidden. Şimdi bir daha ki ay yine çağırdı. Yine aynı işlemi yapıcak ama ben istemiyorum çok kötüyüm ya hep ağlamak istemiyorum. İşteyim birde üstüne insan görmek istemiyorum resmen. Nolur dua edin normal yolla kalayım tedavi süresinde ben aklımı kaçırırım yoksa.
Ay öyle bir anlattınız ki ben de korkmaya başladım
Amannnn felaket tellalı gibisin vallahi söyleme kizzzz yasamayanlari korkutma iyice
Oooo daha yeni başlıyorsunuz her ay muayene yumurta takipleri klomenler çatlatma iğneleri hsg daha çok işin var ama bu muayene o kadarda can yakmaz ki! Ben çocuk için uğraştım drlar resmen oyalıyor Ve bir taraftan stres ve kullanılan hormon ilaçları ile sağlığın bozuluyor! HSG yi en başta çektir vitamin değerlerini ölçtür bi problem yoksa görünürde şeker hapı denilen bi ilaç var onu kullan hiç aylarca tedavi görmeden olur bebeğinsonra bana dua edersin bir çok kişi hamile oldu bu ilaç sayesinde doğumu da genel anestezi ile yaparsın artık uyuyup uyanıyorsun tabi bi acı ile uyanıyorsun bebek yanında
Bu şeker ilacı diye bahsettiğiniz ilaç glukofen mi acaba? Banada verdi doktor bugün.yumurta geliştirici diye..Oooo daha yeni başlıyorsunuz her ay muayene yumurta takipleri klomenler çatlatma iğneleri hsg daha çok işin var ama bu muayene o kadarda can yakmaz ki! Ben çocuk için uğraştım drlar resmen oyalıyor Ve bir taraftan stres ve kullanılan hormon ilaçları ile sağlığın bozuluyor! HSG yi en başta çektir vitamin değerlerini ölçtür bi problem yoksa görünürde şeker hapı denilen bi ilaç var onu kullan hiç aylarca tedavi görmeden olur bebeğinsonra bana dua edersin bir çok kişi hamile oldu bu ilaç sayesinde doğumu da genel anestezi ile yaparsın artık uyuyup uyanıyorsun tabi bi acı ile uyanıyorsun bebek yanında
Kendinizle kusulcek bir durum yok..karamsar olmayın bu kadar..şöyle düşünün dünyanın bin türlü hali var..ne hastalıklar var, kanser Vs. İnsanlar çok acı çekiyorlar.bunları bir düşünün empati kurun.inanın bana sizinkisi denizde kum tanesi..bende bugün tek başıma gittim muayeneye..hem alttan hem üstten baktı doktor..hsg filmi istedi.evet bende üzüldüm gerilim. Ne yapayim, allah betetinden Korusun..şimdi yer arastiriyorum..hayat böyle işte...arkadaşlar bazılarınız çok abarttığımı söylemiş. tamam haklısınız abartmış olabilirim ama adetimin üçünçü günüydü en yoğun günümdü. yabancı bir cisim içimde oynuyor. başıma ne gelicek bilmiyorum. doktor uzatıyor. kan korkum var çıkan sesler. birde kist falan var dedi. bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam zaten. herkez siz gibi dayanıklı olmak zorunda değil. zaten üstğmde yeteri kadar abartıyosun baskısı var. zaten panik atağım var. bunun için tedavi oluyorum. keşke konu açmasaydım iyice kendimle küstüm.
Kendine küsmene neden olacak bi durum yok canım ikinci sefer tecrübeli olucaksın,bu muayneler tedaviler olmasa napardık düşünebiliyo musun ? Allah göstermesin bin çeşit hastalık var, içimizde ne olup bittiğinden haberimiz yok.Ya belki konuyla alakalı değil ama ben acı çekiyorum diye bayılan eşimin polis olmasını istemezdim, hele özel harekat polisi asla ve kataaa.arkadaşlar bazılarınız çok abarttığımı söylemiş. tamam haklısınız abartmış olabilirim ama adetimin üçünçü günüydü en yoğun günümdü. yabancı bir cisim içimde oynuyor. başıma ne gelicek bilmiyorum. doktor uzatıyor. kan korkum var çıkan sesler. birde kist falan var dedi. bu ay doğum kontrol hapı kullanıcam zaten. herkez siz gibi dayanıklı olmak zorunda değil. zaten üstğmde yeteri kadar abartıyosun baskısı var. zaten panik atağım var. bunun için tedavi oluyorum. keşke konu açmasaydım iyice kendimle küstüm.
Evet birçok marka var bu markada iyi sonuçta etken maddesi aynı çok faydasını gördüm ben olmuyor diye tüp bebek yaptıracaktım ama dr gerek Yok önce bu ilacı dene dedi birde d vitamini,b12 vitamini kullan dedi 4 kez hamilelik oldu üçünü kaybettim 4. Doğdu çok şükür. Mutlaka kullanın dr da vermiş ihmal etmeyin düzenli kullanmak önemliBu şeker ilacı diye bahsettiğiniz ilaç glukofen mi acaba? Banada verdi doktor bugün.yumurta geliştirici diye..
Yumurtlamayı düzenliyor-yumurtlamayı sağlıyor- yumurta kalitesini arttırıyor- hormonları düzenliyor- hücre bölünmesini arttırıyor Ve hızlandırıyor bebeğin rahme tutunmasını sağlıyor gebeliğin ilk haftaları da bebeğin gelişimini hızlandırıyor ama pko larda gebeliğin ilk üç ayı kullanılıyor hormonlara bağlı düşük riskinden dolayı yani bu ilaç mucize gibi benim takibimi yapan dr da artık hastalarıma kullandırıyorum mucize gibi bu ay kaç kişi hamile oldu bir bilsen demişti " bana bu ilacı tüp Ve ek için gittiğim dr verdi" yani dr da vermiş mutlaka kullan ama düzenlişeker ilacı yazdım ama daha başlamadım neden yazdığını da anlamadım zaten.
Bir tanıdığım vardı. Sanırım sorunu sizinki gibiydi çok ayrıntılı anlatmadı ama.. Her muayenede onu narkozla uyutuyorlardı. Tüp bebek yaptırdı. Bütün o süreçte vajinal muayene ve müdahale gerektiren her aşamada baygındı. Siz de bunu talep edebilirsiniz belki.zaten şuanda kimse ben kendimde dahil bana dokunmasını istemiyorum. çok etkilendim ya aşırı derece hemde. abartıyorum ama nabayım içimden geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?