başın sağolsun canım bende annesiz kaldım bir bucuk sene oldu gül yüzlüm tatlı dillim canım annem benide bıraktı ve gitti cok zamansızdı ve cok acaledi ben yetişemedim bile ...rabbim cok seviyomuşki bizden cabucak aldı annemi seni cok iyi anlaya biliyorum sabrat allah sabır versin ama şimdi bişey anlamıyosun ne zaman bayram oluyor ne zaman anneler günü ...icin acıyor icin ...annenin yemeklerini kokusunu her şeyi özlüyosun .
o nu kaybetmek hic bişeye benzemiyor seninle aynı kaderi paylaşıyorum...
canımmm allah sabırlar versin... mekanı cennet olsun anneciğinin... okurken aglamaya başladım insanın acısı azalmıyor sadece alışıyor çok acı ama mümkün oldugunca annemi hatırlamamaya çalışıyorum...seni çok iyi anlıyorum 10 ay önce annemi kanserden kaybettim daha 45yaşındaydı öyle erken terk ettiki beni hayatta yapayalnız kaldım sanki rabbime çok yalvardım azda olsun yaralarımı sarmak için bebegim olsun diye 4 kez tüp bebek dördüde negatif... her negatif sonuçta annemi arayıp aglamayı öyle isterdimki...yerini hiç kimse doldurmuyor... hepimiz yaşıcaz bu acıyı ama rabbim inşallah herkese mümkün oldugunca geç yaşatır...
Arkadaşlar ikinci tüp bebek için telaşlanırken, tedavi, doktor, ilaç konusuna odaklanmışken, umutlar, istekler, dilekler bu konuya pervane olmuşken..... ben annemi kaybettim... nur yüzlü anacığımı kaybettim... dünyam durdu, dünyam bomboş oldu... çocuk sahibi olmayı çok istedik... belki de sonuç yine olumsuz olacak derken.. tedavinin tam ortasında umulmadık ani şekilde melek annemi kaybettim... fiziksel ve ruhsal bittim ben... hiç bir şeyi çok istememek lazım belki... yersiz üzüntüler yaşarken, asıl üzüntünün ne olduğunu hatırlattı allah bana..... tedavide sonuç ne olursa olsun fazla kafanıza takmayın... üzülmeyin... sonra hayat çok daha büyük üzüntülerle yüzleştiriyor insanı... şimdi tedavinin tam orta yerinde kaldım........ ne tedavi ne de başka bir şeyi düşünmüyorum....
Ne diyeceğimi,neler söyleyeceğimi bilemiyorum,inanın çok üzüldüm,acınızı ta derinden hissettim.
Rabbim sizlere sabır ,anneciğinize de Rahmet diliyorum.
Mekanı Cennet olsun inşallah.:Saruboceq:
Bir an evvel içinizdeki bebek hasretiniz diner,sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim size:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?