- 20 Temmuz 2014
- 2.031
- 2.472
- 133
- Konu Sahibi Papatya129
-
Şifasız dert yoktur kardeşim Allahın izniyle. Okulunuzu dondurup ailenizin yanına gidebilirsiniz. En azından onların ilgisi sevgisi bin ilaca bedeldir. Stresten uzak durun ve bol bol dua edin.. Rabbim şifa versin
Ah güzelim, bunda da muhakkak bi hayır vardır, en azından bu dönem öyle bi dene bakalım, ailen sana elbette iyi gelecektirHukuk okuyorum, dondurmasam da devam zorunlulugu yok sadece sinavlara gelerek bitirebilirim
Ama universite hayatimi yasayamamak oyle koyuyor ki
Ah güzelim, bunda da muhakkak bi hayır vardır, en azından bu dönem öyle bi dene bakalım, ailen sana elbette iyi gelecektir
Sizin sağlığınızdan daha önemli bişey yok, ailenizin de karşı çıkacağını sanmıyorum. Benim de bi kızım var başına böyle bi dert gelse dizimin dibinden ayırmam. Yere batsın okul, yavrum sağlığını kaybettikten sonra. Lütfen psikolojik bi yardım alın, ve alanında uzman çok iyi bi doktor bulup gidin dermatoloji veya dahiliye..Ailem Kabul edecek mi onu bile bilmiyorum
Her sey mahvoldu hayatim mahvoldu
Hayattaki tek basarim bu okulu kazanmakti onu da okuyamiyorum bile zavalli gibi hissediyorum
Okuldaki arkadaslarim fotograflar atacaklar gezerken eglenirken bense memlekette...
Teshis kondu mu?
Teşhis olarak ne dendi?
Sınav haftası demişsiniz, hukuk ağır bir bölüm, ailenin yüzünü kara çıkarmayacagim baskısı derken, stres kaynaklı bir şey gibi geldi bana ki cilt ve mideden çıkar acısı çoğu kez ağır stresin.
Elbette dahiliye, dermatoloji vb gidin ama bir psikiyatra da görünmekte fayda var sanki.
Sizin sağlığınızdan daha önemli bişey yok, ailenizin de karşı çıkacağını sanmıyorum. Benim de bi kızım var başına böyle bi dert gelse dizimin dibinden ayırmam. Yere batsın okul, yavrum sağlığını kaybettikten sonra. Lütfen psikolojik bi yardım alın, ve alanında uzman çok iyi bi doktor bulup gidin dermatoloji veya dahiliye..
Hastaliginin adi dermatit mi? Oyleyse onerilerim var. Cok gecmis olsun ayrica..
Çok geçmiş olsun.Ama şimdilik okulunuzı dert etmeyin. dersleriniz dönemlik mi senelik mi bilmiyorum. sınavlara kadar vücudunuzu ailenizin yanında dinlendirin. Şifa aramaktan da vazgeçmeyin. teşhis konuldu mu acaba
Kondu
Seboreik dermatit denildi. Ama bendeki en ileri safhasi sanirim.
Stresim cok yuksekti evet. Ama yaz tatilinde gayet rahat olmama ragmen allahin her gunu bu hastalikla uyandim. Bir gun dahi rahat vermedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?