Tedavisi olmayan Hastalığım

Bu forumda cilt probleminden tutun da stres kaynaklı sorunların bir çoğuna yazdım. Çünkü 10 yıldır her türlü hapı deneyip de yaralarından kurtulamayan yakınım şimdi sadece diyet ve bitkisel yağlar yardımıyla tertemiz bir cilde sahip oldu. Hülya kayhan adında bir eczacı var yıllardır aromaterapi üzerine eğitimler almış, şimdi bitkisel yağlar yardımıyla ürettiği formullerle bir sürü eczacı ve doktora eğitimler veriyor. Biz de ondan eğitim almış bir eczacıya gitmiştik. Ve bir çok sorun için çözümler doğada, muhakkak araştırın, kendisine ya da bayi eczanelerinden birine görünün derim. Çok geçmiş olsun. Muhakkak uğrayın eczanelerden birine ücret ödemenizde gerekmiyor bir görüşürsünüz aklınıza yatarsa alırsınız önerdiklerinden. Ya da bunla ilgilenen bir dermatolog da bulup önce doktora görünebilirsiniz. Ben fayda göreceğinize çok inanıyorum. İnstagram sayfasından bakabilirsiniz. Sizinle aynı sorunu yaşayanlarda vardır sanırım.

Bu hastaligi hicbir ilac gecirmiyor yalnizca baskiliyor
Tesekkur ederim cevabiniz icin yardim etmeye calisan temiz kalpliliginiz yeter :)

Hulya kayhana mesaj atmistim yazin, kortizon kullandiysan bir sey yapamayiz tarzi bastan savma bir cevap vermisti
Sizin tanidiginizin hastaligi neydi ve hangi bayiye gitti

Allah şifa versin.Allah yardım etsin
Ne olur umudunuzu hiç bi zaman kaybetmeyin

Aynisi erkek arkadasimda var. Kortizonlu bir sampuan kullanip, losyon sürdüğünde baya bir azalıyor.
Bunun disinda yedigi bir takim seylerin hastaligini tetikledigini farkettik(kizartma, sekerli seyler vs). Spor yapip, protein agirlikli beslendiginde de azalma oluyor. Birde her gun dus aliyor
En onemlisi stresten uzak durmaniz

Kolsyz agopun bile “ancak mezarda gecer” dedigi bir hastalik bu.. siz dusunun
Beslenmem abarti derecede duzgun zaten o yuzden onunla ilgisi oldugunu dusunmuyorum ama tesekkur ederim

Öncelikle çok geçmiş olsun deri hastalıklarını yaşamayan bilemez. Bende Sedef hastasıyım ve maalesef tedavisi yok . Çözümü alternatif tıpta buldum kontrol altında tutup etkilerini en aza indiriyorum.
Size tavsiyem doktor kontrolünde iç organ temizliği yapın. Yani detoks gibi birşey . Hayatınızdan tüm kimyasalları çıkartın çünkü kremler bir anlık rahatlatıyor vücut kreme alışınca artık kremde fayda etmiyor hop başka krem başka krem diyerek piyasadaki tüm kremleri kullanıyorsun sonuç koca bir sıfır...
araştırmak isterseniz size aiden Salih’in İstanbul şubesini öneririm.
El yapımı sirke bulabilirseniz yüzünüze kullanmanızı tavsiye ederim. Ben saç ve vücut döküntülerimi bu şekilde rahatlattım uzun süre

Cancağzım bak bahsettiğim bıttım sabununun cilde bikaç faydası;

• Vücut temizliğinde çok etkilidir.
  • İnsanları rahatlatan bir kokusu ve etkisi vardır.
  • Cilt üzerinde peeling etkisi gösterir.
  • Cildi pürüzsüz bir görünüme kavuşturur ve asla kurutmaz.
  • Ergenlik sivilcelerini ve genel olarak yağlanmaya bağlı olarak oluşan tüm sivilce ve akneleri geçirmeye yardım eder. Var olan sivilceleri kuruttuğu gibi, uzun süreli kullanımda sivilcelerin yeniden çıkmalarını da engeller.
  • Cilt lekelerinin ortadan kaybolmasına yardım eder.
  • Vücuttaki kaşıntıları ve kızarıklıkları alır.
  • Derideki yara ve tahrişleri ortadan kaldırmaya yardımcıdır.
  • Gözenekleri açmaya yardım eder ve vücudun rahatça nefes almasını sağlar.
  • Bacaklardaki varislerin gözle görülür biçimde azalmasına yardım eder.
  • Egzama ve mantar gibi cilt hastalıklarının iyileşmesine yardımcı olur.
  • Sedef hastalığının atlatılmasına yardım eder.
  • Tamamen doğal bir biçimde ve doğal ürünlerle üretildiği için kimyasal madde içermez ve yan etki göstermez.

İşte emin olamıyorum
Eve kapanirsam psikolojim cok daha kotu olabilir guvenemiyorum kendime
Ama boyle de olmuyor
Araftayim desem yeridir

Şuan yazdiginiz icin cok mutluyum cunku ben de aidin salihin ogrencisine gittim fatihteki
Sanirim sizde gtmissiniz
Şuan tek umudum bu tedavi diyebilirim işe yarıyor mu? Hastaliklarimiz da benzer

Çok geçmiş olsun. Glutensiz beslenmeyi denediniz mi? Ro... denilen, daha çok sivilce tedavisinde kullanılan ilacı denediniz mi? Yabancı forumlardan insanlar nasıl azaltan çareler bulmuşlar araştırdınız mı?

Beslenmem şuanda fazlasiyla duzgun yine de
Gaps diyetini arastiriyorum bu aralar
Roaccutane bir ise yaramiyor
Yabanci forumlari da sik sik takip ediyorum tesekkur ederim

Kelebek çocuk gen tedavisi ile iyileşti diye bi yazı var, bu başlığı netten taratıp haberde bahsi geçen üniversite hastanelerine gitmen belki çare olur, iyilestirebileceklerini sanıyorum acil şifalar

Sizde ne kadar surdu? Hangi bolgelerdeydi ve siddeti neydi?

Oyle guzel yazmissiniz ki tesekkur ederim
Takmamak cok zor bir genc kiz olarak
Benim de ek olarak sivilce sorunum var ama onu takmiyorum bile artik
Dediklerinizi dusunecegim ve deneyecegim tesekkur edeirm

İşte emin olamıyorum
Eve kapanirsam psikolojim cok daha kotu olabilir guvenemiyorum kendime
Ama boyle de olmuyor
Araftayim desem yeridir

Bence eve kapanmak daha kötü bi süre zor da olsa insanlara aldırmamaya çalış.manevi olarak biraz kendini doldur tıp ve alternatif tib bi dene ikisi bi arada olsun.morelini de yüksek tutmaya çalış.zor biliyorum ama bunu sen yapacaksın kendin için geleceğin için salihin icin

Bir kanser hastası olarak yazının içinde ki cümle hiç hoş değil öncelikle onu bildirmek isterim her kanser hastası ölecek diye bir kaide yok

Özür diliyorum, üzüntüyle yazılmış bir cümleydi. Ama öyle düşünerek yazmadım zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…