- 20 Ocak 2009
- 4.116
- 13
- 358
- 46
- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
gerçi gözdeme sormuşsun ama ben bugün yumurtalarını toplatmış biri olarak cevap vereyim canım.baştan muayene yok direkt opuya alınıyorsungözdem toplama gunu muayene edip.ölemi toplama işlemine geçiyolar.yoksa direk toplamaya mı giriyosun
gerçi gözdeme sormuşsun ama ben bugün yumurtalarını toplatmış biri olarak cevap vereyim canım.baştan muayene yok direkt opuya alınıyorsun
evet aynı gün başlamıştık canım.benim 26 yumurtam toplandı yarın belli olacak bakalım kaçı döllendi.benimde cuma günü e2 yükselmişti ama beklemediler toplama için ultrasonda yumurtaların iyi görünüyor demişlerdi.epeyce bir ağrımvar ama sanırım çok fazla toplandığı için.inşallah seninde toplaman çok güzel geçer.bol bol kaliteli yumoşların olur canımcevap verdiğin için saol.seninle aynı gun başlamışdık herhalde 16 sında yada yanlış mı hatırlıyorum neyse kaç yumurta toplandı benim çarsamba gunu. saat 10 da çatlatma iğnemi yapıcmmm yanı birazdan
evet aynı gün başlamıştık canım.benim 26 yumurtam toplandı yarın belli olacak bakalım kaçı döllendi.benimde cuma günü e2 yükselmişti ama beklemediler toplama için ultrasonda yumurtaların iyi görünüyor demişlerdi.epeyce bir ağrımvar ama sanırım çok fazla toplandığı için.inşallah seninde toplaman çok güzel geçer.bol bol kaliteli yumoşların olur canım
gözdem toplama gunu muayene edip.ölemi toplama işlemine geçiyolar.yoksa direk toplamaya mı giriyosun
evet aynı gün başlamıştık canım.benim 26 yumurtam toplandı yarın belli olacak bakalım kaçı döllendi.benimde cuma günü e2 yükselmişti ama beklemediler toplama için ultrasonda yumurtaların iyi görünüyor demişlerdi.epeyce bir ağrımvar ama sanırım çok fazla toplandığı için.inşallah seninde toplaman çok güzel geçer.bol bol kaliteli yumoşların olur canım
canım mail adresimi verdim özeleden oradan görüşelim eşim bugün doktoru aramış ama hastane nosu açan olmamış sizde cep teli varsa çok iyi olur sizin ilk fsh kaçtı canım şuanki kaç
Canım direk opu ya girdim.. Sonrasında kontrol ettiler su toplanmış mı die...yani cuma toplandı, pazar hastanedeydimm. Ona göre karar verdiler.. Herhalde riskli oluyo çok yumurta.Bol su iç dedi doktor..Antibiyotik verdi. Habire su içiyorum ama ağrım azalmıo..
gözdem senin niye bu kadar ağrın var ya.dr un ne diyo.ben aksam çatlatma iğnemi yaptım şuan iyiyim.ağrım felan yok.sabah merkezden aradılar iğnenizi yaptınızmı die.çok heyecanlıyım
benimde transferim perşembe günü olacak arkadaşlar.26 yumurtam toplanmıştı.17 tanesi döllenmiş.hayırlısıyla 2 tanesini perşembe günü transfer edecekler.gözdemmm benimde çok ağrım var.
benimde transferim perşembe günü olacak arkadaşlar.26 yumurtam toplanmıştı.17 tanesi döllenmiş.hayırlısıyla 2 tanesini perşembe günü transfer edecekler.gözdemmm benimde çok ağrım var.
Benim yoğun bi gaz sancım oldu..Toplamadan sonra başladı.. Şişkinlik oldu.. Kasıklarım hala batıyo.. Bünyeden heralde. Bide toplamadan sonra ki iğneler yaoıyo olabilir.. Kabızlık başladı.. Şükür doktorum bi şurup verdi daha iyiyim şimdi... Transfer yarınmış. Senin yumurtaların toplanırken , ben emanetlerimi alacağım Allahın izniyle...Çok ama çok heyecanlıyım.. Evim 3. kat nası çıkıcam yukarı onu düşünüyorum.. Bişey olur mu sence???
canım benim eşim 32 ben 28 yaşındayım canım inşallah senin bebeklerinde sana tutunur eşim yarın arıcak bugün aramış ama ulaşamamış doktoraCanım özelden yazdım Fsh a takılma yoluna girer.. Diğer hastalarıyla ailece görüşüyoruz hatta biri ile 2 gün önce konuştum.. Bebekleri 5 aylık oldu.. Hamile değil doğdu.. Hemde yaşları büyük..Hiç merak etme..Doktora ;hastalarınızdan ve sizden çok memnun olan birinden aldım telefonunuzu dersin.. Sekreteri önce görüştürmüyo.. Israr et çok önemli olduğunu,zor durumda olduğunu söyle..Kıyamaz aratır seni....)Hadi hayırlı haberlerini bekliyorum.........Nerde yaşıyosunuz????? Eşin kaç yaşında?????????
canım benim eşim 32 ben 28 yaşındayım canım inşallah senin bebeklerinde sana tutunur eşim yarın arıcak bugün aramış ama ulaşamamış doktora
gözdem 5.gun emriyosunun tutma şansı daha çokmuş.siz bebişlerinize kavuşuyosunuz,bende yarın opudayım.hepimiz için hayırlısı olsun.allah emeklerimizi boşa çıkartmasın.
Onlar 5. güne geldi ama benim ömrüm gitti..Donduracak kadar olsun die dua edip duruyorum.. Toplama gününü saymıyo muyuz? Sayarsak yarın 6. gün oluyo..Saymazsak 5 oluyo..Aklım ermio bu hesaplara.. Tutunma iğneleri çok fena bu arada.. Sana verdiler mi??Allah yardımcın olsun çok stresli bi şey opu. Ben hala toparlanamadım.. Transferin belli mi?? Belki yarın giremem bilgisayar yasağı koydu eşim..)) 3 gün cezalıyım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?