- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
Benim dün 19.5 yumurta vardı 3 tane.. Belki benim o yüzden kısa sürdü... Bugün tekrar gittim hastaneye.Kan aldılar,yarın ki toplama saatini netleştirmek içinmiş.. Saat 8.30 da çağırdılar.. O kadar korkuyorum ki.. Dua edin ne olur... Umuttan ne haber acaba???
Kızlar 19 tane yumurtam sononda toplandı.. Saat 11 de toplandı ama size zor yazıyorum hala çok ağrım var.. Bende bi gariplik mi var acaba???
gecmıs olsun gozdecım benımde pazar gunu saat 10 bucukta cok heycanlıyım... bu gece 24 30 da catlatma iğnemı olucan yarın tatil... :)
hala ağrım var..Doktorumu aradım azalmazsa sorun yok ama artarsa hastaneye gel dedi..bakalım ne olucakk..sizlere kolay gelsin bu arada...bakalım neler olucak az kaldı az..................
Hayatım 24 mm yumurtan varmış çatlamak istiyo artık tabbii yüksek çıkar.. Diğer yumurtaların büyümedi mi? Puregon kullanıyo musun hala? o da zorlar seni? Bende ağrıdan uyuyamadım akşam. Hala ağrım var ve hafif ateşte var. Doktorumuda aradım normalmiş. Bilemedim ne normal ne anormal....
bugun ve yarın cetrodide olucam pazartesi tekrar gidicem kontrole kasıklarıma ağrılar batıyo.e2 nin sakınleşmesini beklicekmişiz pazartesiye kadar
senin kaçtı e2 acaba nie o kadar yüksek çıktı uufff canım sıkıldı şimdi puregonu bıraktım.
Kaçtı bilmiyorum,bişey demediler.. Yüksek çıkması normal ilacı bırakmışsın düşer artık merak etme...Sadece bi kere bişeylere daha bakmışlardı, heralde benim kide yüksekti..Ama hangisi yükselmişti bilmiyorumm.Bozma moralini. Hormonlar strese bağlı biliyosun.. Sana diyorum ama kendimi dinlemekten ateşim çıktı valla:))
vallahi çok sitresli imiş bu tüp bebek işi.of ya akışa bırakıyorum vardır bi hayır diyorum.senin hastaneden aradılarmı ne durumdaymış emriyolar transfer belli deildir herhalde.
Aradılar.. 14 tanesi döllenmiş.Büyük ihtimalle çarşamba dediler ama kesin değilmiş. Hala biraz ateşim var. Birazdan iğne olucam heyecanlıyım çok.Yarın kontrolüm var. Bakalım ne dicek doktorum? Sende takma.. Bırak biraz oluruna.İyimisin biraz daha? Umut ne yaptı acaba?
maaşallah 14 tanesi döllenmiş.ne iğnesi oluyosun toplamadan sonradamı iğne var .şimdi daha iyiyim vardır bi hayır diyorum.hepimiz için hayırlısı
Toplama gününün ertesi günü başlıyo..Yani ilk bugün oldum. Tutunma iğnesiymiş. Kalçadan oluy. Jel versiyonu falan da var. Memorial iğne istiyo genelde. Çok ısrar edersem jelde verirlermiş ama iğne daha iyiymiş.Cesaret edemedim jele. Hala inanılmaz bi şekilde gaz sancım var. Şiştim resmen. Kilom aynı artmadı ama şiş gibiyim.İçim rahatsız heralde.. Bu arada forumlarda okurken e2 si 5000 den fazla olupta opu su olanlar sonradan rahatsız olmuşlar.. senin ki geç olsun güç olmasın.. Bide onların çok yumurtası olmuş 30 dan bile çok. O yüzden yüksek çıkıyomuş.Belki senin kide öyledir.. Bi gezin forumlarda bi sürü şey yazmışlar....
gözdem inşallah güzel sonuç alırısın canım benimd eeşim azopser ve sperm yok bizde bu sene memeorial düşünüyoz sen orda yaptırdın değilmi doktorun kimdi nasıl memeun kaldınmı canım onların sayfasına baktım hep son teknoloji onlarda biraz anlatırmısın
Canım seni çok ii anlıyorum çünkü bizim sperm sayımızda sıfırdı.. Şu anda 37 milyon..İlk doktora gittiğimizde doktorlar tese dedi. Aİle doktorumuz tedavi deneyelim dedi.. Bizim sorunumuz hormonlarla ilgiliymiş. İki sene tedavi gördü.. Allaha hamd olsun ki bugünlere gelebildik. Neredeyse normale yaklaştık.. Benim sabrım kalmadığı için tüp bebek yapıyoruz...Hastaneye gelince ;ben çok pimpirikliyimm,herşeye takarımm. Ama burda aklımda en ufak bi soru işareti kalmadıı. Çok ama çok memnun kaldım... Doktorum Hale hanım.. Ama ekip halinde çalışıyolar.. Hergün toplantıları oluyo.. Yani senden bütün doktorların haberi oluyo..Dolayısıyla hiç beklemiyosun.. Ön görüşme ücretsiz git mutlaka memnun kalırsın.. Erkekte en ii merkez..Ama önce eşinin tedavi şansı var mı onu araştır.. Ama bu araştırmayı tüp bebek merkezinde yapma onlar tese deyip kesip atıyo...Sorununz ne biliyomusun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?