Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

Canım tam adamına düştün. Bu kadar kişinin içinde beni nasıl buldun hayret.. Herşeyde bi hayır vardır.. Eşim hipogonadizm....Sperm sayımız sıfırdı.. Pregnyl ile başladığımız tedavi bi kaç ay sonra menagon eşliğinde devam etti...Dönem dönem ilaç ve doz ayarlaması yapıldı, ilk 6 ay sonra çıkış oldu...Şu anda son tahlilimiz 38 milyondan fazla...Sana doktorumuzun adını özelden yazıcam.. Mesajlarına bakk..Türkiye nin bi numarası.. Bizi parmağında çevirdi.. Bütün hormonlarımız düzeldii......Mutlaka görmelisiniz onu..

Canım beceremedim bu özel mesaj işini.. İstanbul çapa endokrin prof. dr Refik Tanakol...Biz önce muaynanesine gittik..Çapa çok yoğundu.. Biz fazlasıyla fayda gördük...Umarım gelebilirsin...Bi kere gelip sonra istediği tahlilleri fakslasan dozunuzu ayarlarr.Haberlerini bekliyorum.....

canım çok teşekkür ediyorum biz şehir dışındayızda istanbula iki aya kadar geliriz bizim şuan fsh normale döndü ama inşallah bizede faydası olur keşke bizde en başta endokroloji uzmanına gitseydik çok pişman oldum biz acele ettik tedavinin 5. ayında sperm çıkışı olmuyo diye bıraktık sonrada mikrotese oldu eşim sonrası malum inşallah görüşebiliriz doktorla

Hayatım 5. ay çok kısa ..Eğer bu doktorun söylediklerini aynen yaparsanız mutlaka sonuca ulaşırsınız...Eğer bi olumsuzluk varsa sizi asla oyalmaz aynen söyler. Eşin kaç yaşında??
Hoş biz aynı doktorun 3 hastasıyla ailece görüşüyoruz.. İkisinin bebeği kucağında.. İnşallah benim kine az kaldı??? Diğerlerinin yaşı bizden büyük.. Gelirseniz buraya yardımcı oluruz.. Bize de başkalrı vesile olmuştu..Bu arada önden randevu alman gerekir.. Bana msn falan verirsen sana tel. nosu yazabilirim..

arkadaşlar dun yumurtalarım toplandı 15 tane.. merkezden tel. beklıyorum kac tanesı dollenmıs cok merak edıyorum...
toplama işlemi anastazı ıle oldu gozlerımı kapattım yarım saat surmus gozumu yatagımda actım..
ağrı yoktu karnım cok acıkmıstı ıkı tane pogaca yedım eve donerkende hepsını afedaesıız cıkardım butun gun uyudum bugun ise işe gıttım hersey cok normal gelıştı allah devamını getırsın hepımız ıçınde...

Ay canım sevindim senin adına..Benim hala ağrım var..Karnım çok ağrıdı ve gaz sancısı çok yoğundu.. İğneye başladın mı sende???

evet gozdecım prognex iğne kullanıyorum şimdı merkezı aradım 8 tane yumosum olmus yarın yada carsamba gunu transfer olacak cok mutluyum...

selam kızlar kontrolden geldim.çarşamba toplanacak yumurtalarım inşaallah.ama yumurta çok fazla olduğu için toplandıktan sonra rahim anormallikleri oluyomuş.bu yuzden transferi önümüzdeki ay yapabiliriz dedi dr.benim biraz moralım bozuldu ama dr önumuzdeki ay tutma şansın daha fazla dedi.rahim dinleniyomuş.artık hayırlısı diyorum.geç olsun guç olmasın.çarsamba belli olurmuş ne zaman transfer edicekleri.aksam saat 10 da çatlatma iğnemi vurucam

Canım hakkında hayırlı olsun.. Kaç yumurta olmuş..? Başlangıçta çok yumurtadan bahsetmemiştin sanırım..Yumurta toplama hiçte anlatıldığı gibi basit değilmiş. Hala ağrım var.. Nasıl transfer olucak onu düşünüyorum.. Dediğin gibi geç olsun,güç olmasın...

canım mail adresimi verdim özeleden oradan görüşelim eşim bugün doktoru aramış ama hastane nosu açan olmamış sizde cep teli varsa çok iyi olur sizin ilk fsh kaçtı canım şuanki kaç

kaç tane olduğunu ben sormadım aklıma gelmedi dr da demedi neyse çarsamba ööğreniriz kaç tane imiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…