- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
antibıyotik nie içiyosunuz acaba
Hala midem çok kötü. Kalkıp rahat rahat kusuyum o zaman. Şaka bi yana korktum boşa gitti die. Bide iğneden mi acaba die. Antibiyotikse kolay bitti nasılsa ama eğer iğnedense yandık valla. Ama sizde bişey yokmuş. O zaman antibiyotikten dimi?
büyük ihtimal ögle görünüyo ben iğneyi olalı daha bir saat oldu ama gayet iyiyim yani geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktor verdiyse vardır bir bildiği dimi
büyük ihtimal ögle görünüyo ben iğneyi olalı daha bir saat oldu ama gayet iyiyim yani geçmiş olsun canım dikkat et kendine doktor verdiyse vardır bir bildiği dimi
Gözdeeemciiim bizede verdi semra hanım antibiyotik aynısını eşim ve ben kullanıcaz merak etme yanii=)) buarada tedavin hayırlı olsun cnm
Merak değil ama birazını çıkardım sanırım.. Bişey olur mu acaba yarın hale hanımı arayıp soruyum. Sen başlamadın mı daha?
Ben de temmuzun 3 ünde başlıycam
Memorial hastanesi sana ilaçların kullanımıyla ilgili bir dosya vermiş olması lazım onların içinde zitrotek 'in yan etkilerinde karın ağrısı,bulantı,kusma vs... yazıyor bu şikayetler olduğunda merkezimize danışmanız rica olunur diyor. Sen mutlaka yarın ara cnm Hale hanım'ı ayrıca korkma bu antibiyotik. Biraz çıkarmış olman tedavini etkilemez cnm.
Bende dün normalde Hale hanımla görüşücektim ama olmadı ondan randevu almama rağmen Semra hanımmla görüştüm bende fisfisfis
İçimi rahatlattın valla. Zaten pimpirikliyim biraz kustum die moralim bozuldu. Hala midem kötü.. Rezalet bi ilaçmış. Ben antibiyotik içerim normalde bişey olmaz bu nası bişeyse. Biraz da stresten heralde... Sağol canım iyi geldin. Zaten diğer arkadaşlara vermemmişler bile..
Herhalde bizim hastanenin hastalarına uyguladığı bir yöntem :)) eşli tedavi napalım sıkıcaz dişimizi .
Ben hap içmekten nefret ederim midem bulanıyor hapı ağzıma koyduğum anda umarım zorlanmam bende =)) senin tedavin kısa mı uzun mu olacak cnm ?Hayırlı haberlerini bekliyorum hihoyyyt
Kısa canım. Bugün başladık bakalım. Desteklerini bekliyorumm..
Benim de kısa olacak ilaçlarımı bile şimdiden yazdılar dün ilk görüşmem 2 saat 15 dk sürdü çok ilgililerdi çok hoşuma gitti.Kısacası çok memnun kaldım ama işte tek sorun Hale hanımdan randevumu aldım ama Betül hanım ve Semra hanım aldılar beni neden öyle oldu anlamadım(Gerçi Semra hanımın olması güvenimi artırıyor ama her daim o olmayacak Betül hanımıda hiç duymadım daha önce napıcağımı şaşırdım.Şimdiden uyumsuzlukta çıkartmak istemiyorum sence ne yapsam :sinifsinif:
tubbaby bende yarın istanbul tüp bebek de başlıyorum hayırlı olur inş.
arkadaşlar sizden ne tür tahliller istediler adetin 2. günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?