Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

Hayatım hale hanım çok titiz ve hoş biri. Benim de ilk denemem diğerlerini tanımam ama ben memnun kaldım açıkçası. Betül hanımı hiç duymadım. Ben transferi özellikle hale hanı yapsın istiyorum ,tamam dedi ama bilemem. Zaten ekip olarak değerlendiriyolar. Ben bu sabah 12 gibi gittim. Kan verdim,ilk muayene yapıldı. İkiye kadar bekledim. Herkesin sonuçları için semra hanım başk. toplantı yaptılar ve dozlar belirlendi. Uyumsuzluk die düşünme içine hangisi sinerse onu iste bence. Tecrübe çok önemli....

gözde büğün nasılsın ikinci iğneni yaptırdınmı sanki bugün benim karnımda şişlik var gibi sendede varrmı acaba

Haytım midem hala tam geçmedi. Ama dünkü gibi değil. İğnemi saat altıda oldum. Şişlik gibi değil de bi garip işte anlatamıyorum. Bide tuvaletimi yapamadım ben ondan da olabilir. Galiba kendimizi çok dinliyoruz. Nasıl atlatacağız bu süreci bilmiyorum. Allah sabrını versin hepimize. Kontrolün ne zaman? Bide iğneni kaçta oldun?

yok kötü değilim aslında biraz kasıklarımda şişlik var sanki , yumurtalıklarımın aşırı uyarılıpta su toplamasından korkuyorum o yüzden aslında biraz tedirginim

benimde bugun adetimin 3.gunuydu muayenemi oldum.ilk iğnemi hemşire hn yaptı.puregon 225 le başladık .cumartesi sabahı tekrar gidicem kontrole.ama benden kan almadılar ,tahlil yapılmadı yanı

bende bugün puregon 200 ile başladım tedaviye.kan değerlerine göre değerlendiriliyor aslında başlanacak ilaç dozu.ama belki senin merkezinde sistem farklıdır dilserserin.bende cumartesi gideceğim ikinci kontrole

bende bugün puregon 200 ile başladım tedaviye.kan değerlerine göre değerlendiriliyor aslında başlanacak ilaç dozu.ama belki senin merkezinde sistem farklıdır dilserserin.bende cumartesi gideceğim ikinci kontrole

bende ikinci kontrole cumartesi gideceğim.bugun 2.iğnemı oldum kendimi iyi hissediyorum.bugun temizlik bile yaptım belki hamile kalırım bidaha yapamam die.allah hepimizin kucağını doldursun,hayırlı evlatlar nasip etsinnn.

Kızlar 3. iğnemi oldum. Umut benim de sanki karnım şiş gibi. Hafif baş ağrısı var bide... Yarın kontrolüm var. çok heyecanlıyım.. Bu akşam kandil.. Bu gece rabbim sesimizi duysun. herşey yolunda gitsin inşallahhhh

bende üçüncüyü oldum ama dediğim gibi şişlik var gibi ağrı yok çok şükürde yarın inşallah senin için en iyisi olur hakkında hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…