- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
Benim de kısa olacak ilaçlarımı bile şimdiden yazdılar dün ilk görüşmem 2 saat 15 dk sürdü çok ilgililerdi çok hoşuma gitti.Kısacası çok memnun kaldım ama işte tek sorun Hale hanımdan randevumu aldım ama Betül hanım ve Semra hanım aldılar beni neden öyle oldu anlamadım(Gerçi Semra hanımın olması güvenimi artırıyor ama her daim o olmayacak Betül hanımıda hiç duymadım daha önce napıcağımı şaşırdım.Şimdiden uyumsuzlukta çıkartmak istemiyorum sence ne yapsam :sinifsinif:
gözde büğün nasılsın ikinci iğneni yaptırdınmı sanki bugün benim karnımda şişlik var gibi sendede varrmı acaba
iğnemi saat20 00 da oldum aynı saatte yap dediler o yüzden cumartesi günü randevum var bu ikinci iğnem bir gariplik var
canım ya sen hangi ilacı kullanıyon birde dozu ne kadarr yapıyorsun benimkisi puregon ve 200 ünite yapıyorum
bana da ya cuma yada cumartesi gel dedilerde ben çalıştığım için cumartesiyi tercih ettim. Senin merkez neresi
bende bugün puregon 200 ile başladım tedaviye.kan değerlerine göre değerlendiriliyor aslında başlanacak ilaç dozu.ama belki senin merkezinde sistem farklıdır dilserserin.bende cumartesi gideceğim ikinci kontrole
canım ya bişey sorcam ben 3. iğnemi oldum az öncede böyle karnımda bir dolgunluk var sendede buna benzer şeyler oluyomu acaba
bende üçüncüyü oldum ama dediğim gibi şişlik var gibi ağrı yok çok şükürde yarın inşallah senin için en iyisi olur hakkında hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?