Tedaviye yarın başlayacak olan var mı?

Tedaviye yarın başlayacak olan var mı? İlk iğnemi yarın olacağım. Çok heyecanlıyım..aynı gün başlayacak olan var mı acaba?

Merhaba Arkadasim ben 16.06.2010 Ilk igne yaptim bugun ikinci gunum sen benden bir gun once basladin sanirim.... ACI VARMI ACIII... Allah yardimcimiz olsun kardesimm

merhaba Dilserin benimde senle ayni gun tedavim basladi. Allah yardimcin olsun insalalh hayirlisyla bebegini kucagini alirsinda ikinci insallah istersen ikinci icin kismet olur ALLAH yardimcin olsun benimde ucuncu denem olcak canim.. Benide araniza alin dordumuz olalim isnallahhhh...

merhaba kıslar
bende 16 sınıda basladım ıgnelere bugun 4 gun
gonal f 150 - menagon 75 yapıyorum lucrıne devam tabı
ılacın dozu bu defa dsuk obur 2 denemede puregonkullandım yan etkısı cok oldu.
bakalım bunda nasıl yumurtalar olusacak
hayırlısı olsun hakkımızda

merhaba canım benimde bugun 3.gunumçok heyecanlıyım yarın sabah kontrole gidicem inş.bakalım yumoşlar nasılbüyümüş.benim ilk denemem.rabbim hepimizin kucaklarını doldursun

negusel buradan birbirimize destek olalım inş.

gözde ne oldu kaç yumurta oluşmuş merak ettim benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım

Ewt ilk kontrol benimdi sanırım anlatmaya başlayalım. Gonal f 225 oluyodum. kan tahlili ve ultrason muayenasi oldum.Dozum değişmedi. Yumurta sayısı belli olmaz henüz bişey demek için çok erken dedi. Hepsinin aynı anda büyümesi lazımmış sayı verebilmesi için..Pazar tekrar gidicem o zaman söyleyebilirmiş belki.. Beslenmemizde herhangi bi değişiklik yapmamıza gerek yokmuş kabız olmamak için sulu şeyler yemeliymişiz. Su içmek için kendimizi zorlamamalıymışız ama içmeliymişiz.Bakalım sizlere ne diyecekkk. Bugün nasılsın?

'Çalınan her kapı açılsaydı hemen,sabrın ve isteğin derecesi anlaşılmazdı.Kapılar açılana kadar isteyip,direnip,sabredip sonrada olmuyor demeden Rabbim verene kadar beklemeliyiz ki imtihanı anlamı olsun.Rabbim için olmayacak hiçbir şey yoktur.Ol der oluverir.Yeter ki istemesini bilip,istedikten sonra beklemesini bilelim.Rabbim inşallah olmasını istediğimiz dualar için ol der.' Sanki bizim için yazılmamış mı? çok etkilendim paylaşmak istedimm..

evet canım tam bizi anlatyo bugün 4.iğneyi oldum daha iyiyim bugün sanki çok sağol sorduğun için bakalım yarın bana ne diyecek çok çok heyecanlıyım

arkadaşlar bende varım.16.06.2010 da ilk iğnemı oldum bugun 3. iğnemı yaptı eşim hersey normal gıdıyor rahatsızlık hıssdetmıyorum. antıbıyotık bıze de verdı doktorumuz bır pakette iki tane var esınle beraber aldık... pazartesıde kontrole gıdecegız....:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…