- Konu Sahibi gozdemmmmmm
-
çok heyecanlıyım valla... Bakalım ne olmuş yumurtalarımm.. Yarın yazarımm ...bol su içmemiz gerekiyomuşş. Sende öyle yap belki iyi gelir..
arkadaşım kım dedi su içmemiz gerektiğini ne için
Tedaviye yarın başlayacak olan var mı? İlk iğnemi yarın olacağım. Çok heyecanlıyım..aynı gün başlayacak olan var mı acaba?
merhaba arkadaşım bende çarsamba başlıcam iğnelere ilk tüp bebek deneyimim inşaallah tutar hayırlısıyla .ben istanbul tup bebek merkezinde başlıyorum .hepimiz için hayırlısı.3 umuz hep birbirimizden haberdar olalım inş.
merhaba Dilserin benimde senle ayni gun tedavim basladi. Allah yardimcin olsun insalalh hayirlisyla bebegini kucagini alirsinda ikinci insallah istersen ikinci icin kismet olur ALLAH yardimcin olsun benimde ucuncu denem olcak canim.. Benide araniza alin dordumuz olalim isnallahhhh...
merhaba Dilserin benimde senle ayni gun tedavim basladi. Allah yardimcin olsun insalalh hayirlisyla bebegini kucagini alirsinda ikinci insallah istersen ikinci icin kismet olur ALLAH yardimcin olsun benimde ucuncu denem olcak canim.. Benide araniza alin dordumuz olalim isnallahhhh...
Merhaba Arkadasim ben 16.06.2010 Ilk igne yaptim bugun ikinci gunum sen benden bir gun once basladin sanirim.... ACI VARMI ACIII... Allah yardimcimiz olsun kardesimm
gözde ne oldu kaç yumurta oluşmuş merak ettim benimde yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım
şu anda kasıklarıma vuran bir ağrı hissediyorum gelip geçiyor ama umarım yumurtalar büyüyodur
negusel buradan birbirimize destek olalım inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?