Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Vildan kuzum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2018
559
364
18
42
Tecrübelerinizden faydalandim. Anne olmak isteyenler .lütfen hikayelerinizi paylaşın .
1)Eşinizin ve sizin yaşınız .
2 ) kaç yaşındasınız .
3) tedavi tanımınız nedir
4) kaç defa aşılama yada tüp bebek denediniz
5) hangi merkezde denedibiz.
6)Dr adı nedir.
7) Şu an ne asamadasiniz

Merhaba bayanlar .Tup bebek sürecimde 1 tüp bebek denemesi yaptım 4 kez 3. Gün embriosu koyuldu. Hiç tutmadı .2. Tüp bebek denemesine basliyacagim 2019 da diye tahmin ediyorum .Eşim de azosperm var .Esim kardeşine organ bağışında bulundu Dr. um maddiyatı düşünmeden 2-3 ay erteleyelim uzuntu ve stresten sperm bulamayabiliriz dedi başlamadan ara vermiş olduk herşeyi hayırlısı

Esim 30
Ben 25

Morfoloji bozukluğu

2 olumsuz aşilama (bağcilar e.a.h)

İlk tup bebek tedavisi (medicana tek emriyo transferi olumsuz)

2.tup bebek tedavisi (cevre hastanesi 3 emriyo transferi olumsuz)
3.tup bebek tedavim yeni oldu (süleymaniye kadın doğum hastanesi 2 emriyo transferi oldu test günüm 29 ekim )

Ben 39
Eşim 39
Sebebsiz infertilite
1.deneme Konya 2 tane 3.gün embriyosu sonuç negatif
2.deneme kayseri 2 tane 5.gun embriyosu negatif
3.deneme kayseri 2 tane 5.gun embriyosu sonuç yine negatif
Allah bize sabır versin en kısa zamanda bizde bebisimize kavuşalım

Hadi hayırlısı 3. De gözümüz aydın okur inşallah dua edeceğim sizin için ev hanımı misiniz calisiyormusunuz yaşınız çok genç yumartaniz olmuştur diye dusunuyorum rahim filim ı histeroskopi gen ve pıhtılaşma testi yaptırdınız mi merak ettim

Merhabalar 5. Güne gelmesi süper emriyo hiç pgt yaptırdın mı histeroskopi yaptırdın mı merak etttim

Merhabalar 5. Güne gelmesi süper emriyo hiç pgt yaptırdın mı histeroskopi yaptırdın mı merak etttim
Yok pgt gitmedi doktorum gerek yok cok pahalı dedi malesef bizde tedavi parasını anca biriktirmistik o yuzden yapılamadı. 2 defa histereskobi oldum polip temizlendi ve rahimde hafif şekil bozukluğu vardı pıhtılaşma , esim ve benim genetigimize de bakıldı. Olmayınca olmuyor 1 tane dondurulmuş embriyom var kasım gibi gitmeyi düşünüyoruz

Merhaba
Eşim 37, ben 36
Sebepsiz ivf
2 tüp bebek. Hiç transfer olmadım. Ngs den negatif geldi, diğerinde 5.güne gitmedi embriyolar.
Fulya Bahceci
Kasımda yeniden başlamayı düşünüyoruz

Merhaba ben 26 eşim 27 yaşında
Sorunumuz benim pkos olmam
Şu an şişli mamorial da tedavi aşamasındayım geçen ay yumurtalar toplandı döllendi 13 tane 5.güne geldi
Doktorum Semra kahraman ve yücel bey
İlk deneme kasımda transfer

Yok canım sigara kullanmıyoruz.
Bu tarz şeyler olabiliyomuş. Sonuçta doğal alanında değil labaratuar ortamında dölleniyo yumurtalar, yanlış döllenme vs bişiler dediler pek anlamadım :))
Normalde de sağlıklı besleniyoruz bence ama şimdi biraz daha dikkat ediyorum tabi :)) Vildan kuzum

Gene
Evet canım biz yaptırmıştık kromozom ve pıhtılaşmayı. Çok şükür bi sıkıntı çıkmadı Vildan kuzum [/QUO genelde kramozomda sorun olan embriolarda da sorun oluyor diye duy
he
Merhaba
Ben 25
Eşim 27
Sorun hipo hipo olmam 2 denememde olumsuz oldu 3 denememde İzmit üniversitesi emek hocaya yaptım çok şükür gebeyim
hey maşallah bize tavsiyede bulunabileceğini bir tecrübe var mi

H
hadii inşallah guzel haberlerini alırız kasım annesi olursun insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…