Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Ben 28 eşim 32 yaşında 2.denememizi aralıkta düşünüyoruz görünürde sorun yokmuş doktorlar öyle diyor yani hayırlısı rabbimden

Merhabalar
Eşim 31 ben 29 yasındayım
Erkek ınfertilitesi
4 kez tüp bebek yaptırdım. 2 si dondurulmus embriyo. 1 kez hamile kalabıldım. 6. Hafta da düştü
Doktorum: novaart Mehmet Erdem
Eşim cift taraflı varıkasel ameliyatı oldu. Ameliyattan sonra 9 ay gectı degerler düzeldi. Kaan aydosa gittik artık dogal yolla olabileceğini soyledı. Allahtan hayırlısını diliyorum ve sabırla bekliyorum.
Şimdiki asamamız eşimde 0 sıkıntı keza bende oyle. Hıstereskopı kan pıhtılasması kromozom testi herseyı yaptırdım.
Hersey temiz
Tedbir benim takdir Allahın.
Insallah hepimiz hayırlısıyla anne oluruz

Amin amin bizde o durumdayız 4 defa da 1 kez tutturduk o da düştü. En son 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi o da tutmadı şoktaydık doktorum da oyle cok şaşkınım anlam veremiyorum demıstı. Son 3 tane 5. Gün embriyom kaldı. Gitmedim sımdılık dusunmuyorum. Tamamen dogal olmasına yöneldik. Elimdeki sorunu cozdık Allaha sukur. Allahım yardımcımız olsun

Doga
dogal yollamı oldu

Canım yaş çok önemli senin yaşın genç inşallah olur Allah'ın izniyle ben olacağına inanıyorum. Benimde 1 tane dondurulmuşum kaldı onuda kasımda görüşeceğiz doktorla. Benim yasim ileri olduğu için zaman kaybetmek istemiyorum

Bilmiyorum ki hiç odaya geldi hemşire hepinizin yumurtası çıktı inşallah dedi sace bi bayanın donduruldu
Hayırlısı olsun sende bir sorun olsaydı opu öncesi bilgi verirlerdi. Benim ki yumurta toplamadan önce e2 testi yaptı benim degerim cok yüksek çıktığı için ohss olursun dedi doktorum o yuzden dondurma kararı aldı. İnşaallah senin için ve diger arkadaşlarım için herşey güzel olsun bebişlerimize sağ-salim kavuşalım

Aminnn inşallah ben hiç vermedim kan testi ohss ne demek oluyo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…