- Konu Sahibi Vildan kuzum
-
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz veririz güzel haberiH
hadii inşallah guzel haberlerini alırız kasım annesi olursun insallah
Ben 28 eşim 32 yaşında 2.denememizi aralıkta düşünüyoruz görünürde sorun yokmuş doktorlar öyle diyor yani hayırlısı hadi hayırlısı hangi tüp bebek merkezi
MerhabalarTecrübelerinizden faydalandim. Anne olmak isteyenler .lütfen hikayelerinizi paylaşın .
1)Eşinizin ve sizin yaşınız .
2 ) kaç yaşındasınız .
3) tedavi tanımınız nedir
4) kaç defa aşılama yada tüp bebek denediniz
5) hangi merkezde denedibiz.
6)Dr adı nedir.
7) Şu an ne asamadasiniz
Amin amin bizde o durumdayız 4 defa da 1 kez tutturduk o da düştü. En son 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi o da tutmadı şoktaydık doktorum da oyle cok şaşkınım anlam veremiyorum demıstı. Son 3 tane 5. Gün embriyom kaldı. Gitmedim sımdılık dusunmuyorum. Tamamen dogal olmasına yöneldik. Elimdeki sorunu cozdık Allaha sukur. Allahım yardımcımız olsunBen 39
Eşim 39
Sebebsiz infertilite
1.deneme Konya 2 tane 3.gün embriyosu sonuç negatif
2.deneme kayseri 2 tane 5.gun embriyosu negatif
3.deneme kayseri 2 tane 5.gun embriyosu sonuç yine negatif
Allah bize sabır versin en kısa zamanda bizde bebisimize kavuşalım
dogal yollamı olduAmin amin bizde o durumdayız 4 defa da 1 kez tutturduk o da düştü. En son 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi o da tutmadı şoktaydık doktorum da oyle cok şaşkınım anlam veremiyorum demıstı. Son 3 tane 5. Gün embriyom kaldı. Gitmedim sımdılık dusunmuyorum. Tamamen dogal olmasına yöneldik. Elimdeki sorunu cozdık Allaha sukur. Allahım yardımcımız olsun
Canım yaş çok önemli senin yaşın genç inşallah olur Allah'ın izniyle ben olacağına inanıyorum. Benimde 1 tane dondurulmuşum kaldı onuda kasımda görüşeceğiz doktorla. Benim yasim ileri olduğu için zaman kaybetmek istemiyorumAmin amin bizde o durumdayız 4 defa da 1 kez tutturduk o da düştü. En son 2 tane 5. Gün embrıyosu transfer edildi o da tutmadı şoktaydık doktorum da oyle cok şaşkınım anlam veremiyorum demıstı. Son 3 tane 5. Gün embriyom kaldı. Gitmedim sımdılık dusunmuyorum. Tamamen dogal olmasına yöneldik. Elimdeki sorunu cozdık Allaha sukur. Allahım yardımcımız olsun
Hadi hayırlısı inşallah Allah'ım tüm bizim gibi bu yolda çaba sarfeden acı çeken arkadaşlarımın kucaklarinı bebislerle doldursun yüce RabbimBen 28 eşim 32 yaşında 2.denememizi aralıkta düşünüyoruz görünürde sorun yokmuş doktorlar öyle diyor yani hayırlısı rabbimden
Allah'ım sağ-salim bebeginize kavuşmanizi nasip etsin. Darısı bize inşallahMerhaba
Ben 25
Eşim 27
Sorun hipo hipo olmam 2 denememde olumsuz oldu 3 denememde İzmit üniversitesi emek hocaya yaptım çok şükür gebeyim
Kızlar benimde yarın opu var inşallh kaliteli yumurtalar olur rabbimin izniyle 4 yıldır evliyiz hiç gebe kalamadım ilk tüp denemem amh düşük çıktı bendeAllah'ım sağ-salim bebeginize kavuşmanizi nasip etsin. Darısı bize inşallah
Sağol canım hepiniz dualarındasinizAllah'ım sağ-salim bebeginize kavuşmanizi nasip etsin. Darısı bize inşallah
Ben de 4 yıldır bekliyorum canım hayırlısı inşallah kaç çıktı amh degerinKızlar benimde yarın opu var inşallh kaliteli yumurtalar olur rabbimin izniyle 4 yıldır evliyiz hiç gebe kalamadım ilk tüp denemem amh düşük çıktı bende
0.31 cnm rabbim daha bekletmesin inşBen de 4 yıldır bekliyorum canım hayırlısı inşallah kaç çıktı amh degerin
Hadi hayırlı haberlerle gel inşallah bol bol kaliteli yumurtan kaliteli embriyolar olsun Allah'ın izniyleKızlar benimde yarın opu var inşallh kaliteli yumurtalar olur rabbimin izniyle 4 yıldır evliyiz hiç gebe kalamadım ilk tüp denemem amh düşük çıktı bende
Oldum opumu çok şükür iyiyim yarın arayıp ögrenin dediler kaç yumurta olmuş demediler şimdi başka bi heyecan bastı beni doğurana kadar rahat edemiycem herhaldeHadi hayırlı haberlerle gel inşallah bol bol kaliteli yumurtan kaliteli embriyolar olsun Allah'ın izniyle
Inşaallah canım ya hayırlı haberler verirsin bize taze transfermi yapılacakOldum opumu çok şükür iyiyim yarın arayıp ögrenin dediler kaç yumurta olmuş demediler şimdi başka bi heyecan bastı beni doğurana kadar rahat edemiycem herhalde
Bilmiyorum ki hiç odaya geldi hemşire hepinizin yumurtası çıktı inşallah dedi sace bi bayanın dondurulduInşaallah canım ya hayırlı haberler verirsin bize taze transfermi yapılacak
Sadece bi bayanın donduruldu dedi ama kim demedi yarın dananın kuyruğu kopacakBilmiyorum ki hiç odaya geldi hemşire hepinizin yumurtası çıktı inşallah dedi sace bi bayanın donduruldu
Hayırlısı olsun sende bir sorun olsaydı opu öncesi bilgi verirlerdi. Benim ki yumurta toplamadan önce e2 testi yaptı benim degerim cok yüksek çıktığı için ohss olursun dedi doktorum o yuzden dondurma kararı aldı. İnşaallah senin için ve diger arkadaşlarım için herşey güzel olsun bebişlerimize sağ-salim kavuşalımBilmiyorum ki hiç odaya geldi hemşire hepinizin yumurtası çıktı inşallah dedi sace bi bayanın donduruldu
Aminnn inşallah ben hiç vermedim kan testi ohss ne demek oluyo kiHayırlısı olsun sende bir sorun olsaydı opu öncesi bilgi verirlerdi. Benim ki yumurta toplamadan önce e2 testi yaptı benim degerim cok yüksek çıktığı için ohss olursun dedi doktorum o yuzden dondurma kararı aldı. İnşaallah senin için ve diger arkadaşlarım için herşey güzel olsun bebişlerimize sağ-salim kavuşalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?