Tedbirini al Dua yine elden bırakma Haydi Tüp bebek deneyimlerinizi için el ele

Aminnn inşallah ben hiç vermedim kan testi ohss ne demek oluyo ki
Canım ya yumurtalıkların fazla uyarılmasından dolayı yumurtalıklar karında falan sıvı birikiyor Allah korusun bazen o kadar şiddetli oluyorki karından sıvıyı çekmek zorunda kalıyorlar.Allah yaşatmasın zor bir işlem gerçi yaşadığımız hangi şey kolay ki

Hakkınızda hayırlısı dualarımdasınız Allah yardımcımız olsun

Slm kızlar
Yaşım 30 eşim 34
Sebepsiz inferlilite
İlk tüp bebek denemem bugun transferim oldu 5.gün dondurulmuş embriyo
Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi
Allahım tüm isteyenlerin çaba sarfedenlerin yardımcısı olsun gerçekten zor bi süreç 12 gün sonra test günüm nasıl beklicem bilmiyorum

Hadi hayırlı haberler alırız inşallah Rabbim kucağını boş bırakmasın. Stres yapma Rabbim ol derse olur eve kapanma ufak yürüyüşler yap.

Mutlaka haber ve cem bey mi sabırsızlıkla bekliyor olacağız stres yapma

Evet Cem bey doktorum şuan rahat geçiriyorum çok düşünmemeye çalışıyorum
Sende mi transfer oldun
Yok beni beklemeye aldılar eşim ameliyat oldu azo sperm var eşimde etkilenmis olabilir diye sperm5leri 3 ay sonra görüşelim dediler

Çok az kaldı birşey hissediyorsun inşallah tutar

Ya kızlar Allah razı icin tüp bebek transferi olmadan önce doktorunuzdan bağışıklık sistemini güçlenmesi için serum isteyin ya zaten esiniz alacak 36 lira falan sadece hemsire takacak o kadar çünkü bu gün tv de de özledim 15 defa tüp bebek yapan kadın sürekli negatif gormus bu bağlılık serumu sayesinde bebegi tutunmus ve bende bu serum sayesinde belki de pozitifi gördüm

Canım ya ben doktoruma demeyi düşünüyorum ama nasıl bir tepki verir bilmiyorum. Doktorlar genelde böyle şeyleri araştırmazlar mı sonucta biz zor bid süreçten geçiyoruz. Allah yardımcımız olsun şansımı deneyeceğim

canım ben devlet hastanesinde yaptım biliyon oraları 5 dakka da bakıp çıkarırlar ben soyledim orda ki bayanlardan bi tek bana taktılar söyle ne olacak ya takar ya takmaz

canım ben devlet hastanesinde yaptım biliyon oraları 5 dakka da bakıp çıkarırlar ben soyledim orda ki bayanlardan bi tek bana taktılar söyle ne olacak ya takar ya takmaz
Bazılarına transferden once takmaya başlıyorlarmiş ve sonrada devam ediyorlarmış. Bana sadece transfer gunu taktılar o kadar. Doktora soracam erken baslaniyorsa banada başlasın tek dondurulmuş embriyom var tek şansım artık Rabbim bizide görsün

Amin cnimm rabbim yardımcın olsun bana yumurta toplandıktan sonra taktılar madem tek yumurta her ihtimali degerlendir

Kızlar bugun transferim 6.günü daha sık kasık ayrım oluyor özellikle haraket ettiğimde oluyor birde göğüs hassasiyeti başladı belirti olabilir mi hareket etmeye korkuyorum ben birde çok yatmadım genelde dolaşıyorum falan ondan mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…