Tefeci kaynana

mayissinegi

Pia
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2017
1.441
990
123
Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyle daha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.

Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para

Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.

Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.

Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?

Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.

Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu

Versin kurtulsun. Belli ki çok çirkef, paragöz, açgözlü bir kadın. Eşini rezil etmesin 1150tl için. Anne olan istemez zaten de keşke zamanında verseymiş. Eline nakit geçmeden tatmin olmayacak bir tip..
Anlamadığım zammı küsürata kadar nasıl hesaplayıp zamlandırmış?

bence parayı verin kurtulun. daha da muhatap olmayın. bir de üç kuruş için işyerine gidecekmiş ki rezilliğin daniskası. bazen para ile huzur satın alınır. siz parayı verin huzurunuzu alın.

İnan ona bende kafa yordum. Uc seneye 400 tl zam koymus

Bir de tehdit etmiş, oğlunu rezil edecek Aman verin parayı kurtulun. Haksızlık gibi geliyor ama yaptığı terbiyesizlik cezasız kalmıyor. Oğlunu kendinden uzaklaştırıyor, saygısını, sevgisini azaltıyor. Bir anne için çok büyük bir ceza.

Son düzenleme:
Yahu iki evladım var, yemiyorum yediriyorum giymiyorum onlara en iyisini alıyorum. Böyle şey mi olur. Oğlum ben de sıkıştım verebiliyorsan 750 tl yi ver, yoksa da canın sağ olsun der insan ya. Faiz koymak nedir. Zaten yasal faizi o kadar yapmaz da.

Eşim artık nefret ettigini söylüyor. Anne katili olcam diyor adam

Bende oyle dedim. Tamam sıkışmış olabilir zor durumda olabilir. Ama oglum elin musaitse bize yardim edermisin demesi daha hos olurdu. Ki oyle bir durumda yok. Haldir haldir araba almak icin arastiriyorlarmis. Dedim herhalde o kadar miktar eksik nerden bulcagini sasirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…