Tefeci kaynana

Benim kaynana da ister ama benimki hasta yani umursamayız
Biraz sinir bozar sonra geçer.
Allah yardımcınız olsun demeye geldim

Ben yok zamanda tefeci amcasına 1500 lira ödeyeceğim. Borc esimin borcu da degil halbuki... verin kurtulun !

bu erkek ailelerinin hepsi boyle gosterse gercek yuzunu.siz sanslisiniz ki gosteriyo yuzunu.cogu boyle ac gozlu ogluna banka karti gozuyle bakiyorlar

Kizlar tek tek yazamadim alintilayip isyerindeyim. Yoğunum biraz. Ama Allah sizden razi olsun. Valla bu sinirle güldürdünüz beni

Şaşırmadım valla. Böyle ana babalar cok tanıdım. Olabiliyor malesef .. oglanlarda süt dökmüş kesi gibi oluyor oyle ana babaya karşı. Yok ihtiyaci vardir belki verelim vs.. diyorlar. Demesi gereken seg su "para mara yok sen nasil anasin evladndan para istiyorsun. Yapmissin bir iyilik simdi basima mi kakıyorsun " diyecek aslinda..

Verin kurtulun o utansin mezarina goturur bu yaslilarda ne cok seviyor parayi millet torun torpaya yedireym diye ugrasir

O ne ki ? Benim eşim teyzesine borç vermişti annesi ondan habersiz o parayı alıp yedi, eşim annesine söyle teyzeme paramı versin diyince ikinci teyzeyi arayıp eşimin adına borç istedi. Yani bir teyzeden paramızı alıp yedi birde diğer teyzeye bizi borçlandırdı. Birde böylesi var :))

Verin kurtulun o utansin mezarina goturur bu yaslilarda ne cok seviyor parayi millet torun torpaya yedireym diye ugrasir
Para güvencedir,genç yaşlı herkes için.Fakat böyle yumurtadan yün kırkmaları insanı sinir ediyor.Benim canım kayınvalidemde,eşimin kazancını para yetişmiyor diyerek eve harcayıp,eşinin dükkan gelirini altına dolara yatırmış eşimin bir tek çeyrek altını yoktu birikim olarak evlendiğimizde:)))

Durumunuz müsaitse hemen verin, kurtulun. Verirken eşin az ve öz şekilde "bir daha ne ölüme ne dirime" gibi içinden geçeni de söylerse, eşinizin de içi soğur belki... Bir evlat için ne kadar zor bir durum ya, çok üzüldüm...

Siz eşinize destek olun, bu sırada sükunetinizi de koruyun ki ateşe körükle gitmiş olmayın.

Başlık başan itici geldi ama okuyunca hak verdim.Bence parayı ödeyin bidaha da yüzüne bile bakmayın.

Öyle demesin eşi ya,bizim annemiz yapsa kızarız, ama öyle dermiyiz...Ne yapalım,bende kızdım ama annem sonuçta,atalımmı deriz bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…