- 3 Ağustos 2017
- 588
- 838
- 53
- 32
- Konu Sahibi mayissinegi
-
Dua edin eşinizden süt parası da istemesin.
O potansiyel var kayınvalideniz de
Dua edin eşinizden süt parası da istemesin.
O potansiyel var kayınvalideniz de
Verin sussun.Çen çen konuşup huzurunuzu kaçırmasın.
Kizlar konu başlığı biraz tuhaf oldu ama durum bana gore boyledaha onceki konumda kaynananin nasil karakterde bir insan olduğunu anlatmıştım.
Eşim askerdeyken kaynanam eşimin kredi kartı borcunu ödemiş. Yani olayin üstünden seneler geçmiş. Bahsettigim miktarda üç sene öncesi 750 tl gibi bir para
Şimdi kaynana olcak kadın kaynimla eşime haber göndermiş. Annemin selami var borcunu istiyor bir hafta içinde diye. İstedigu miktarda 1.150 zamli paraymis.
Benim aklim mantigim almiyor. Bir anne evladina verdigi parayi borç olarak mı görür? Tefeci gibi üstüne faiz koyup istemek nedir.
Ahmet abinin selami var bi hafta icinde para elimize gecmezse topuğuna sikcaz der gibi. Bu nedir hanimlar ?
Kendisi hiç çalışmamış eşim 12 yaşından beri çalışmış. O parada muhtemelen ya babalarinin yada çocukların çalışıp getirdiği para. Kimin parasini kime borc olarak vermiş bu kadin anlamış değilim.
Eşim ona gecen sene telefon hediye almis oda diyorki telefona saysin vermicem parayı. Kaynanamda isyerine gidip esimin patronundan isticekmis maasindan kesin dicekmis. oyle diyormus. Allah aşkına bu kadina napmali ? Uc sene onceki para simdimi borc oldu
Para güvencedir,genç yaşlı herkes için.Fakat böyle yumurtadan yün kırkmaları insanı sinir ediyor.Benim canım kayınvalidemde,eşimin kazancını para yetişmiyor diyerek eve harcayıp,eşinin dükkan gelirini altına dolara yatırmışVerin kurtulun o utansin mezarina goturur bu yaslilarda ne cok seviyor parayi millet torun torpaya yedireym diye ugrasir
Öyle demesin eşi ya,bizim annemiz yapsa kızarız, ama öyle dermiyiz...Ne yapalım,bende kızdım ama annem sonuçta,atalımmı deriz bence...Durumunuz müsaitse hemen verin, kurtulun. Verirken eşin az ve öz şekilde "bir daha ne ölüme ne dirime" gibi içinden geçeni de söylerse, eşinizin de içi soğur belki... Bir evlat için ne kadar zor bir durum ya, çok üzüldüm...
Siz eşinize destek olun, bu sırada sükunetinizi de koruyun ki ateşe körükle gitmiş olmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?