Tehdit eden eski sevgili

Ohhh canim iyi yapmissn lutfen tanimadan bir daha gorusme.tani iyice dusun.bak sende memurmussun seninde meslegin sikinti olmasin.sevecegiz sevilecegiz sevisecegiz ama iste bak cok cok tani...gor pislik iste.gecmis olsn
Artık erkeklere hiç güvenim kalmadı Ya ben severim aldatırlar ya ben hoşlanmam sapık gibi rahatsız ederler. Ya da ben tanıyamıyorum bilmiyorum ki

Offf çok kötü ne bu erkeklerden çektiğimiz

Çok iyi olmuş tırsmış. demiştim nasıl yusuf yusuf olur diye. Askeriye, polislik insanların canını namusunu korumak için vardır buna ters hareket edeni barındırmazlar. Kendide farkında nasıl kıvırmış. şimdi bir daha bana ulaşırsan mesajlarının ekran görüntüsünü komutanına ulaştırım diyip basın engeli.

Eee yapacak bişeyin yok o zaman baksana savcılar arkadasıymış . Ne komik adamlar var . Buluşayım falan deme git savcılığa şu astsubay arkadaşınız beni tehdit ediyor biraz kulaklarini cekin de .

yüz kızartıcı işler olursa görür o arkadaşlarını ne demek kılıfına uydururmuş msjları saklayın gidin şikayete görsün neler olacağını

Direkt engelledınmı korkuttuktan sonra, sende onu korkuttuysan bıdaha yakınımda ve yakınımdakılere bulasır dolasırsan asıl ben grreken tum kurumlara basvurcam yaz bulundugun yerlerıde arar gerekenı yaparım yaz. Bu durumda senınde onu tehdıt ettıgını ome suremez cunku sen onu tehdıt degıl devletın kurumına basvurmakla uyarıyorsun. Boyleletınden nefret efıyorum sonra yarın bırgun evlenıyorsun yıne musallat olıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…