Bazen bu forumdakilerin farklı bi ülkede yaşadıklarını düşünüyorum. Türkiye çankaya kadıköy karşıyaka ya da antalya lara dan ibaret değil. Birazcık yaşadığımız toplumu tanısak fena olmaz. Cinsellik kötü değil de o iş öyle ne var yaahh siz sevismiyo musunuzla da olmuyo ülkemizde genelde. Bu ülkede hala fellik fellik zar diktirmeye çalışan insanlar var...Ha doğru mu değil ama bu toplum bu...Malzeme bu...Yaşadığıniz topluma bu kadar yabancı olmayin
Bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor birşey yaşamadınız farzedin söyledi arkadaşlarınıza şunu bunu yaptık diye söylesin kime ne ayrıca böyle ruh hastası bir adamdan korkmayın sizi sindirmeye çalışıyorKızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
Hiçbir yolunu bulamaz direk polise yada savcılığa git benim arkadaşımın başına geldi sağolsun bayan polisler çok güzel sahip çıktı ailene bile duyurmadan hallederiz dediler.Sakın korkma korktukça başka şeyler ister git bi konuş polisleKızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
korktukça sıra size gelir ben yaşadığımız toplumu sizden çok daha iyi biliyorum bu toplum güçsüzü ezme güçlüye eğilme üzerine oluşmuş. siz ama işte toplum bu deyip her halta boyun eğerseniz böyle elin iti serserisi sizi tehdit edecek gücü sizde bulur. zar diktirme saçmalıkları da bunun bir parçası.
öyle dar çerçevede yaşıyorsanız sevgili yapmayacaksınız.
böyle böyle kırılacak o kalıplar.
2 tane Hakim abim var, asla benim deneme göre kimseyi yargılamaz... Hukukçular bu kadar basit insanlar mı?Kızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum
ha şöyleÇalıştığı yerdeki jandarmayı arayacagiminsoyledim.netten numarayı buldum .attim ona bak dedim bu numara .Sonra korktu galiba. Arkadaşlarıma da istedigini yaz dedim herk3s beni biliyor dedim sen rezil olursun dedim.Ben zaten öyle bir şey yapmayacaktım çocuk muyuz biz dedi sen nasıl öğretmen oldun dedi . Bir şakayı mi anlamadin dedi.Kizlar iyi ki varsınız valla burada yazılanlar beni rahatlattı.Skaa felan da yapması ama korkunca şaka diye kivirdi
Yahu sevisiliyor onda sorun yokta biraz taninmasi gerekiyorBazen bu forumdakilerin farklı bi ülkede yaşadıklarını düşünüyorum. Türkiye çankaya kadıköy karşıyaka ya da antalya lara dan ibaret değil. Birazcık yaşadığımız toplumu tanısak fena olmaz. Cinsellik kötü değil de o iş öyle ne var yaahh siz sevismiyo musunuzla da olmuyo ülkemizde genelde. Bu ülkede hala fellik fellik zar diktirmeye çalışan insanlar var...Ha doğru mu değil ama bu toplum bu...Malzeme bu...Yaşadığıniz topluma bu kadar yabancı olmayin
Ohhh canim iyi yapmissn lutfen tanimadan bir daha gorusme.tani iyice dusun.bak sende memurmussun seninde meslegin sikinti olmasin.sevecegiz sevilecegiz sevisecegiz ama iste bak cok cok tani...gor pislik iste.gecmis olsnÇalıştığı yerdeki jandarmayı arayacagiminsoyledim.netten numarayı buldum .attim ona bak dedim bu numara .Sonra korktu galiba. Arkadaşlarıma da istedigini yaz dedim herk3s beni biliyor dedim sen rezil olursun dedim.Ben zaten öyle bir şey yapmayacaktım çocuk muyuz biz dedi sen nasıl öğretmen oldun dedi . Bir şakayı mi anlamadin dedi.Kizlar iyi ki varsınız valla burada yazılanlar beni rahatlattı.Skaa felan da yapması ama korkunca şaka diye kivirdi
Görevınden bıle olurÖyle birşey yapamaz diye düşünüyorum. Üstelik seni tehdit ettiğine dair belgelerinle şikayet edersen o derse desin onun başı ağrır. Kesinlikle sakın korkma onunla konuşmada. Bekleme sen şikayet et önce. Öyle kolay mıı hiç iftira atmak.. Görüşme de. Bu devirde neler oluyor neler görüyoruz haberlerde. Bide kaç yaşındasın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?