Tehdit eden eski sevgili

Yazışmaların hiçbirini silmeyin. Ahlaksız mahlukat utanmadan bir de namusunuza iftira atma cesareti gösteriyor. Onunla muhatap olup, buluşup da istediğini vermeyin sakın. Mesajlarını asla silmeyin gidip şikayetçi olun. Eğer gerçekten astsubay ise kaybedecek çok şeyi olur bu yaptığı ile. Hem tehdit, hem iftira. Savcılığa gidin delilleriniz ile birlikte. Size bunları söyleyen biriyle asla buluşmayın.

korktukça sıra size gelir ben yaşadığımız toplumu sizden çok daha iyi biliyorum bu toplum güçsüzü ezme güçlüye eğilme üzerine oluşmuş. siz ama işte toplum bu deyip her halta boyun eğerseniz böyle elin iti serserisi sizi tehdit edecek gücü sizde bulur. zar diktirme saçmalıkları da bunun bir parçası.
öyle dar çerçevede yaşıyorsanız sevgili yapmayacaksınız.
böyle böyle kırılacak o kalıplar.

Bir laf var havlayan köpek ısırmaz diye sizin gözünüzü korkutmaya çalışıyor birşey yaşamadınız farzedin söyledi arkadaşlarınıza şunu bunu yaptık diye söylesin kime ne ayrıca böyle ruh hastası bir adamdan korkmayın sizi sindirmeye çalışıyor

Erkek anneleri lütfen erkek çocuklarına her istediklerini vermeyin.Sonra kızın biri onu istemeyince hayvanlasiyor bu yaratıklar
kaç gündür huzursuzum.bugun ben biraz diş gösterdim rahatladum

Hiçbir yolunu bulamaz direk polise yada savcılığa git benim arkadaşımın başına geldi sağolsun bayan polisler çok güzel sahip çıktı ailene bile duyurmadan hallederiz dediler.Sakın korkma korktukça başka şeyler ister git bi konuş polisle

Toplum bu deyip her halta boyun eğmek farklı toplumu da göz önüne alıp ona uygun çözümü bulmak başka bir şey. Bahsettiğim ikincisi. Zira o zeka gerektirir. Kişisel olarak onayladigim şeyler değil bunlar. Sadece toplumun her kesiminden insanla muhatap olan biri olarak toplumu tanıyorum. Ve her yerde efeligin sokmedigini ve bazı şeyleri değiştirmenin yavas yavas olması gerektiğini öğrenecek kadar çok fazla durumla karşılaştım hepsi bu.

ulkedeki tum savcilar bunun kankitosu mu? Yalan soyluyor iste delil topla git savciliga sikayet et

2 tane Hakim abim var, asla benim deneme göre kimseyi yargılamaz... Hukukçular bu kadar basit insanlar mı?

Sizi korkutuyor, inanmayın, gidin ve şikayet edin.... Tutuşsun bir tarafı...

Korkma bu kadar madem öyle söylüyor bende senin askerligini yakarım de o kadar kolay mi. Sen şikayetçi ol millete ne dediği önemli değil senin ne yaptığın önemli.

ha şöyle
bundan sonra yapacağınız ilk iş ilk mesajında savcılığa başvurup tutanağın fotoğrafını onun gözüne sokmak
dingonun ahırı değil bu ülke öyle yapmaya çalışsalar da

Korkmayın havlayan köpek ısırmaz.Seks yapmış olsanız bile si tehdit edemez,fotoğraf ve videoları yayınlayamaz bu suçtur.Burası dingonun ahırı değil savcı gibi birisi adam kayıramaz.Delillerle birlikte edin şikayetinizi sizin susmanız onun işine gelir.Kötü bir şey yapacak adam bunu size bas bas ilan etmez.

Konunu okuyunca bir tanıdık geldi aklıma. Şehirler arası bir ilişki yaşıyordu. Adam polisti ama pisliğin tekiydi. Kız son model laptop pc almıştı ver biraz kullanayım demişti. O ara adam başkasıylada çıkıyormuş.

Bizim kızı şutlamış. Pc nin de üstüne konmuş. Dalga geçer gibi. Birde engellemiş kızı. O da onun çalıştığı karakolu arayıp şefiyle mi konuşmuş ne. Hemen geri dönüş yaptı bilgisayarını gönderdim kargoda diye :)

Demem o ki polismis askermiş mühim değil. Ortada bir suç varsa kimse kayrılmaz.

Son yorumlarını okudum. Sakın bir daha korkma. Bak gördün mü nasıl kıvırmış serefsiz.

Keske oyle birsey yapsada gorse gununu askeriyeden nasil men ediyorlar gorur gununu. Bir guzel ekran resimlerini aliyorsun ona diyorsunki buyur bakalim askeroyeden seni men etsinler gor gununu ettigi tehditlerin resimni al kendisine at. Telefonla ses kaydi yap onuda kendisine at. Yahu milletle gezerkern dolasirken afederken dusup kalkkerken akillisinjz simdi gene banlanicam su dilimden once Allah sonra mune affetsin. Yani hicmi aklina gelmiyor ses kaydi al.buunlar askeiyeden men edilir bubyuz kizartici sebeplerden.daha nasil acik konusayim isin icindeyiz.ifsa mi olayim

Yahu sevisiliyor onda sorun yokta biraz taninmasi gerekiyor

Ohhh canim iyi yapmissn lutfen tanimadan bir daha gorusme.tani iyice dusun.bak sende memurmussun seninde meslegin sikinti olmasin.sevecegiz sevilecegiz sevisecegiz ama iste bak cok cok tani...gor pislik iste.gecmis olsn

Bir kere buluşur görüşürseniz devamı gelir ve daha fazlasını ister. O savcıları nereden tanıyormuş palavra bence.
Bakın, benzer bir konuda yazmıştım. Okuyanlar hatırlar. Benim de lisede eski sevgilim rahatsız etmişti. Tabii reşit değilim yalnız şikayetçi olamıyorum. O zamanlar aileme de korkudan söyleyemedim. Şimdi dönüp bakıyorum da çok yanlış yapmışım. Adam bana zarar verebilirdi, başıma her türlü iş gelebilirdi. Ne olur siz benim yaptığım hatayı yapmayın. Ses kayıdı yazışmalar vs herşeyi toplayıp şikayet edin. Hatta arkadaşlarınıza anlatın da onlar da önlemini alsınlar. Kolay değil insanlara iftira atmak...

Görevınden bıle olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…