Tehdit eden eski sevgili

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar eski sevgilim tehdit ediyor 28 yasinda astsubay kendisi.Istemiylrum görüşmek bulsumak.F..booktan arkadaşlarımı bulup benimle ilişkiye girdinigini söyleyecekmiş.Oyle bir şey yok ama yaparim.daha da fazlasını yaparim hatta dedi bulusursan hiç bir şey yapmam.dedi bir sürü küfür sıraladı. Ne yapicam kızlar.Savciliga gidicem dedim korkusu yok hep savcılar arkadaşı bi yolunu bulurum.kilifina uydururum ben senden şikayetçi olurum dedi .Ne yapicam çok korktum

Öyle birşey yapamaz diye düşünüyorum. Üstelik seni tehdit ettiğine dair belgelerinle şikayet edersen o derse desin onun başı ağrır. Kesinlikle sakın korkma onunla konuşmada. Bekleme sen şikayet et önce. Öyle kolay mıı hiç iftira atmak.. Görüşme de. Bu devirde neler oluyor neler görüyoruz haberlerde. Bide kaç yaşındasın ?

Bütün yazışmaları kayıt altına alın.Delilleri toplayın. Asla geri adım atmayın. Bütün savcılar arkadaşı falan değil tabiki. Ayrıca babasının oğlu bile olsa işlerini yapar savcılar. Meslekten ihraca kadar gider! Sakın korkmayın.

karşınızdaki hakkaten enteresan çocukça şeyler peşinde blöf yapıyor sırf sizinle buluşup sizinle yeniden bir araya gelmek istiyor bence sakın korkmayın gerekirse siz ona hakaret ve tazminat davası açağınızı ve herşeyin kayıt altında olduğunu söyleyin

Daha geçen gün ünlü bir baklavacının sahibine ceza verdiler. Tabi sosyal medyanın gücü.
Sizin korktuğunuzu anlamış o yüzden üzerinize geliyor.

Katiyen buluşma ve engelle sen kendinden eminsen gerisi boş eğer buluşursan sana saldırabilir aman dikkat et canım

En kötü show haber ne güne duruyor :) insan tehdide boyun eğmek istemiyorsa neler yapmaz.. Arkadaş görevi kötüye kullanmak, tehdit, şantaj, özel hayatın gizliliğini ihlal, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma gibi suçlardan dolayı meslekten ihraç alabilir.. Ne yazıyorsa saklayın.. Ve savcı arkadaşlarım var bölümünü özellikleüste koyarak savcılığa suç duyurusunda bulunun ve uzaklaştırma kararı aldırın.. Allah kolaylık versin

Ne soylerse soylesin. Onceden benim de basima geldi, ortada bir sey olmadigi halde turlu iftiralar.. Yok soyle oldu derim, yok boyle derim. Ayrilan erkeklerin kuyruk acisiyla kadinlara iftira attigina cok tanik oldum, hicbirine inanmiyorum. Sakin tehditlerine boyun egme. Hicbirsey yapamaz.

Msjları sakla bu savcı olayını özellikle git sadece korkmuyor gibi yapıyor emin ol

Şahsen facebook ta onu ifşa ederim "Bu kişi beni rahatsız ediyor ve santaj ediyor bu şekilde" diye. Hic korkmam.sizde korkmayin. Aksi takdirde sizi istemediginiz seylere zorlayabilir

Eski sevgilin adalet bakanı sanırım ki o bile tüm savcılarla arkadaş değildirTatlım adam asker ve askeriye kuralları çok katıdır valla o korksun adı bi pislige karışınca kapının önüne koyarlar. Hiç korkma git şikayet er. Buluştuğunda senle zorla ilişkiye girip kayda alıp onunla tehdit ederse napacaksın. Olmayan şeyden bu kadar tirsiyosun asli olsa adama köle olursun. Hemen savcılığa git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…